Canım inşallah dileyen herkes evlat sahibi olur, bu güzel günlerde duamız kabul etsin Rabbim.
Benim sana pek yardımım dokunamayacak ama bende aynı duyguları paylaşıyorum bebek istediğim halde bebeğimiz olmadı. Çevremdeki herkesin yaşınız geçiyor bir bebek yapın demesi beni üzüyor. İstemiyoruz sanıyorlar...
Burda çok umut verici hikayeler okudum, Allah dileyince herşey oluyor. İnşallah bizim gibi evlat hasreti çekenlerin de bebekleri olur en kısa zamanda.
peki siz tedavi oldunuzmu,bi sorunmu var,yoksa daha zamanı gelmedimi,,bende allahın bi bildiği var derim o ne zaman isterse ozaman evlat oluyo,normal yollardan hamile kalamıyorsanız bi dra gidin,belkide çözülcek bi durumdur,belkide hiç problem yoktur,sadece zaman gerek,bende evlendiğim gibi çocuk istedim ama 10ay boyunca ne yaptıysam olmadı meğerse tüm iş moralde bitiyomuş,hiç düşünmediğim bi ayda oluverdi
allahım isteyen herkeze nasip eder inşallah:))
konu sahibine gelirsem,allah yardımcınız olsun canım,hiç bi bilgim yok,umarım bu seferki tüp bebek tutar moralini yüksek tut,olucak bu sefer de,stres yapma etkiliyo inan bana
Canım bende 1,5 senedir istiyorum ama Rabbim nasip etmedi.Doktora gittim, bişey çıkmadı. Tedaviye başlıyacağım bende inşallah. Kilo fazlalığım var, bebeği oluruna bıraksam da öğrencilik yapıyorum bir yandan, stresli olabiliyorum bazen.
Rabbim herkese evlat duygusunu tattırsın inşallah hayırlısıyla.İnşallah bizim de senin gibi oluverir bi anda
slm arkadaşlar bende üç yıldır evliyim cocuk istegimiz var ama maalesef bi turlü tutturamadık her bi yontemi tedaviyi denedik ama olmuyor çok üzülüyorum bu aralar ikinci tüp bebegi dusunuyoruz ama cok korkuyorum gene olmaz diye şimdiye kadar hiç bi sorunumuz yoktu ama son iki aydır fsh denilen lanet cıktı buna ragmen kendiliginden hamile kalan arkadaslar var mı acaba....
bu arada kaç yasındasın feza ben üç yıl kadar oldu evliyim 20 yasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?