bende destek istiyorum. .

fosforumsu

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
144
16
318
35
Merhaba bayanlarr dogum yaptiktan sonra ha bugun ha yarin diyete basliyacagim diye diye tam 10 ay oldu. Ve bir hafta once başladım. Uyguladigim.bi diyet listesi yok ama az yiyorum bebisimin peşinde dolaniyorum nol bol birde spor salonuna yazildim haftada iki gun.81.7 den 79.2 ye duetum 5 günde. Bünyem hizli kg verir herzaman ciddi ciddi cok kararliyim ama bunlarin dışında kg verdircek fikirler arıyorum birdee azcik gaz veriverin bana :)))

cnm bende leslie yapıyorum.. ama spor salonuna da yazılmayı dusunuyorum. yıyecek olarak tipik bıldıgın seyler oneririm kızartma un seker olmucak. ama herseyden yıyebilirsn saglıklı gıdalardan yani. bitter cıkolata da yıyebilirsn cunku fazla yag oranı yok. tatlı krızlerini onlemek ıcın tarcın kullan meyvelerde ben cok yapıyorum bunu. yolun acık olsun :34:

cnm bende leslie yapıyorum.. ama spor salonuna da yazılmayı dusunuyorum. yıyecek olarak tipik bıldıgın seyler oneririm kızartma un seker olmucak. ama herseyden yıyebilirsn saglıklı gıdalardan yani. bitter cıkolata da yıyebilirsn cunku fazla yag oranı yok. tatlı krızlerini onlemek ıcın tarcın kullan meyvelerde ben cok yapıyorum bunu. yolun acık olsun :34:

Allah yardimcimiz olsun :))))

Diyete başlayalı 15 gun olmuş bu sabah kalkop tartildim tam 5 kg vermisim birde 3 cm kadar incelme var mezure ile ölctum kendimi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X