Bende eksik kalmayım dedim :)

aa ne kadar hızlı para var mı kenarda sorması ayıp

Yok maalesef ( Kredi felan çekmeyi düşünüyoruz hemen. Her şeyi nakitle halledip sadece bankaya borcumuz olur diye düşündük ama bakalım. Genelde evdeki hesap çarşıya uymazmış ama bu sefer uyar inşallah :))

inşallah canım tek yere borcunuzun olması daha iyi ablamlarda öyle yaptı bizde şimdiden alıp borcunu bitirmeyi düşünüyoruz bakalım biticek mi evlenene kadar :18:

inşallah canım tek yere borcunuzun olması daha iyi ablamlarda öyle yaptı bizde şimdiden alıp borcunu bitirmeyi düşünüyoruz bakalım biticek mi evlenene kadar :18:
Evet öylesi daha iyi olur diye düşündük ama bakalım :)) Sizin de biter inş. Evliliğin en güzel zamanlarında borçsuz olmak güzel olur )

Manganetli gazoz açıcağım :))

kek fanusum

6lı rendem

viladam

BAmbu kesme tahtam

melamin günlük tepsim :)

Yeni aldıklarında çok güzel hepsini güzel günlerde kullan inşallahh

dün tantitoniden biraz alışveriş yaptım :) Kargo hızı harika tavsiye ederim :))

bunun kalpli olanı daha önce almıştım. Şimdide bunu aldım takım oldu :)

bundan da 12 tane almıştım ama az gözüktü gözüme bi 12li daha aldım :))

kırmızı şeytanlısını aldım :) Her gördüğümde hoşuma gidiyordu :))
Eki Görüntüle 899860

mor olan nihaleyi aldım :)

Bununda sarısını aldım :) başka rengi yoktu da :))
Eki Görüntüle 899858

bi de sevdiceğimle bana burç kupası aldım ama siteden akrep olanı kaldırmışlar, bitmiş sanırım..

az önce eklemeyi unuttum. Elektrik süpürgemi de aldım :) Fakir in toz torbasız. denedik gayet güzel çekiyor. Umarım kullanışlı olur :))

bellonadan viscoplus yastıklarımız, çok rahat oluyor bunlar tavsiye ederim

saklama kavanozlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…