bende gebe kalmak istiyorummm

hiraminelim

ALLAHIM SEN BİLİRSİNN ...
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
1.734
782
133
mrb hanımlar bende uzun zamandır takip ediyorum burayı ve çok da faydalı buluyorum sizlere bende yazmak istiyorum :) hiç bir sağlık sorunu bulunmayıp gebe kalmasında engel olmayıp da hamile kalamayan yada uzun zamn sonra hamile kalanınız var mı?

Valla canim iki aylik evliyim engel yok ama tutmuyo daha yeniyizde ama umarim anne adayi oluruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bizde 5 aydir istiyoruz iltihap var dedi doktor 1 ay koruncaz ilac kullaniyorum bakalim olucakmi 1 ay sonra

bizde 5 aydır istiyoruz hiç bi sıkıntı olmadığı halde olmuyor anlamıyorum neden kafama çok mu takıyorum sizlerde mi ölesiniz stres çok önemliymiş ;ALLAH önce bana sonra tüm isteyen kullara tattırsın bu duyguyu

Bizde 6 aydır deniyoruz ve daha olmadı doktora gittiğimde bir sorun olmadığını söylemişti
Kısmet bakalım inşallah bu ay olur artık

Kizlar bence olmamasinin sebebi tamamen stres ya ben dusunun stresten adet olmuyodum gebelik testi yapip tek cizgi gercegiyle karsi karsiya gelince hemen adet oluyodum yani tammamen psikoloji simdi ben iltihap tedavisine basladim baslayali pek takmiyorum oluruna biraktim rabbip layik gorurse bana anne olmayi verir zafen onemli olan saglikli olmasi kizlar bosuna uzmeyin kendinizi olmicak die birsey yok bakin kafaniza takmayinca nasil sonucu alcaksiniz allah hayirli evlatlar versin bizee aminnn.

aminn azraaaamm inş öyle olur yaa ben de stresten 3 ay boyunca regl olamadım ilaçla oldum yani doktor da aynını dedi sıkıntı stres herşeye neden olur diye işte elimde değil takmayım desemde kırmızı görünce engel olamıyorumm

Bendede hiçbir sorun yokken 3 yıl hamile kalamadım.çok takıyodum.o kadar takmıştımki bi ara stresten düzenli olan adetlerimin düzeni şaştı.şu an çok şükür 26 haftalık gebeyim :) inşallah bu güzel duyguyu en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…