Bende gerçekten bir sorun mu var? ??

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
hayırlı aksamlar arkadaşlar bilenler bilir 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyor. .
5 yıllık evliyim. . esimdr de bende de sorun yok ama olmuyor. .
Bugün jinekologuma gittim ve her gitdigimde vajinal ultrason da kendimi aşırı kasiyorum istem dışı. .
Kadın bana bi soru sordu ve kafamı kurcaladi. . esinlede böyle zorlanıyor musun dedi Hayır dedim. .
eve geldim düşündüm nedense ilk girişte tam hazır olmadığım için zevke gelmedigim için zorlanıyorum bu normal mi yoksa bende bi sorun mu var. .
taktir edeceksiniz ki birgün dur birgün dene modundayiz ve ben artık zevk bile almıyorum o yüzden bazen ilk girişte zorlanıyorum. . sonra geçiyor bu..
vajinismus olabilir miyim internet de araştırdım ve vajinal ultrason da zorlanıyorsaniz vajinismus var dememiş. birde orgazma olmazsaniz hamile kalamazsiniz dedi. . Bütün kadınlar orgazm mi oluyor ben her zaman olmuyorum. . lütfen beni aydinlatirmisiniz doktor haklı mı bende bir sorun mu var çok kafama taktım. .
bebeğim bu yüzden olmuyor olabilir mi. .

Doktorunuzu değiştirmek de fayda var diye düşünüyorum.
Aklınızİ baya bi karıştırmis dedikleriyle bi alakası yok, doktor değilim ama bu kadar da bilgim var.
Sizde sorun görmemiş ama sanki saçma şeylerı sorun olarak göstermiş. .

Öyle bir şey yok ben de hamile kaldıgımda hiç bir şey hissetmiyordum bilmiyordum ki orgazm nedir.
Vajinal muanede yanı ultrasyonda ben de zorlanırım ki bu dogal çünkü kuru vajina acıtır.
Bence doktorunuzu değiştirin.
Kendinize dert etmeyin psikolojik de etkiler inanın ki zamanı geldiğinde olacaktır.

Tecavüzle hamile kalanları hiç duymamis o doktor galiba

Ne ilgisi var

Bosuna aklinizi bulandırma yine

Yalnız şu bir gerçek; neden hamile kalamiyorum diye düşünüp stres yaptıkça iş daha da zorlaşıyor

Aynı yollardan geçtim

İlk kızım tüp Bebek

Nasılsa doğal yolla olmuyor diye korunmadik ve ikinci kızım sürpriz olarak girdi hayatımıza

Nasılsa çocuk sahibi olmuştuk,o stres bitmişti

Allah hayırlısını versin inşallah hakkinizda

Öyle bir şey yok ben de hamile kaldıgımda hiç bir şey hissetmiyordum bilmiyordum ki orgazm nedir.
Vajinal muanede yanı ultrasyonda ben de zorlanırım ki bu dogal çünkü kuru vajina acıtır.
Bence doktorunuzu değiştirin.
Kendinize dert etmeyin psikolojik de etkiler inanın ki zamanı geldiğinde olacaktır.
Canim vajinal ultrasonda kayganlastirici jel kullaniliyor bu yuzden aslinda sorun olmuyor

Sacmalamis doktorsa o kisi :) benim bebeler asilamayla oldu.. asilama aninda orgazm oldugumu hatirlamiyorum :) haha

Ama su varki kadinin orgazm olmasi spermlerin yerini bulmasini kolaylastiriyomus..doktorun dedigi dogru olsa tecavuzden kimse hamile kalmazdi ...
Allah sizzi iyi etsin güldürdünüz beni:KK70:

Vajinal muayenede zorlanmayan kadın yoktur bence. Sonuçta on sevişme filan yok:) üstelik ninelerimizin orgazm oldukları için beşer onar dogurduklarini sanmiyorum.sorun sizde değil, doktorda.

kafamda deli sorular. . kafamı karıştırdı doktor zaten dert ediyorum olmuyor diye :(

Yani bence kayganlastirici jel de kullanilsa benim asiri canim acir her seferinde. İliskiye girerken de ben önce ruhen tatmin olmak isterim opulmek sevilmek hizli gelistiyse yine canim acir. Bir cocugum var normal dogumla dogurdum vajinismus olduğumu da hic sanmiyorum.

Cinsel iliski sirasinda verilen tepki ile jinekolojik muayene sirasinda verilen tepkiyi kiyaslayan kisi doktor mu gercekten? Insan esi ile munasebeti sirasinda hissettiklerini mi hissediyor muayenede. Ilginc bir bakis acisi varmis doktorun. Bence sorularina cevap veremeyince uydurmus biseyler..

Doktorun dediği doğru olaydı benim futbol takımı kurmam lazımdı :D

Çocuk yapmak için sevişmeyin. Birbirinizi özleyin ve kafanız rahatken canınız istediği için sevişin. Görev gibi yapınca olmuyo ne yazık ki. Kafa rahatlığı stresten uzak olmak ve bebek konusunu boşvermek yani akışına bırakmak işinizi çok kolaylaştırır. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

Hamile kalmanın orgazmla ne alakası varmış? Zoraki oluyor resmen ne zevki alabilirsin ki bu durumdan? :KK70:
Gün aşırı olunca zaten mecburiyetten oluyor. Ve çoğu kadın da planlı çocuk yaparken orgaZm olmuyordur çünkü ilişkiye girmekten bıkıyordur ::KK23:

Cinsel iliski sirasinda verilen tepki ile jinekolojik muayene sirasinda verilen tepkiyi kiyaslayan kisi doktor mu gercekten? Insan esi ile munasebeti sirasinda hissettiklerini mi hissediyor muayenede. Ilginc bir bakis acisi varmis doktorun. Bence sorularina cevap veremeyince uydurmus biseyler..
Sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma bi fıkra geldi.
Doktor hastasına soruyor
Sevk aldın mı
Hastanın cevabı
Accuk bişi :KK70:
Mune abla benim ilk banımı yapıştırmaz inşallah :KK17: :) konu sahibi doktor kafanı karıştırmış değiştir doktorunu sen de yakında hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Eski bir vajinismuslu olarak ilk zamanlar ilişkiye giriş esnasında bende kasılıyordum.Yani cinsel ilişkide kasılma genelde vajinismuslularda oluyor.Bunun için egzersizler var o sayede kasılmaları atlatıyorsun.Ama insan zaten vajinismus olmasa dahi doktor yanında çoğu zaman ister istemez kasılır.Yani direkt kendinize bu teşhisi koyamazsınız.Vajinismus olup olmadığınız doktor koltuğunda değil, cinsel ilişkide belli olur.Ancak doktorun çocuk için söylediği şeyler çok saçma geldi.

Sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma bi fıkra geldi.
Doktor hastasına soruyor
Sevk aldın mı
Hastanın cevabı
Accuk bişi :KK70:
Mune abla benim ilk banımı yapıştırmaz inşallah :KK17: :) konu sahibi doktor kafanı karıştırmış değiştir doktorunu sen de yakında hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Şimdi KİB'liyorum seni :KK59:
O nasıl örnek öyle :KK70:

Eski bir vajinismuslu olarak ilk zamanlar ilişkiye giriş esnasında bende kasılıyordum.Yani cinsel ilişkide kasılma genelde vajinismuslularda oluyor.Bunun için egzersizler var o sayede kasılmaları atlatıyorsun.Ama insan zaten vajinismus olmasa dahi doktor yanında çoğu zaman ister istemez kasılır.Yani direkt kendinize bu teşhisi koyamazsınız.Vajinismus olup olmadığınız doktor koltuğunda değil, cinsel ilişkide belli olur.Ancak doktorun çocuk için söylediği şeyler çok saçma geldi.
Aynen katiliyorum. Bugune kadar esimle hicbir iliskimde kasilmadim. Rahmimde buyuk bir yara oldugu donemde iliski oldukca eziyetli oluyordu benim icin, o zamanlar bile sorunsuzdu. Gel gor ki muayenede o plastik aparati çaat diye kirmistim bir defasinda. Hala da cok kasiliyorum her muaneyede.

Şimdi KİB'liyorum seni :KK59:
O nasıl örnek öyle :KK70:
Örnek degil kız fıkra gece gece agzımı bozdum bi gaflete geldim. Allah affetsin. Uykusuzluktan hep :deli: Dediklerine bire bir katılıyorum ama doktorun iki durumu da aynı kefeye koyması çok saçma. Birde konu sahibini durduk yere üzmüş gibi geldi bana zaten insan çok hassas oluyor bu dönemde.

Örnek degil kız fıkra gece gece agzımı bozdum bi gaflete geldim. Allah affetsin. Uykusuzluktan hep :deli: Dediklerine bire bir katılıyorum ama doktorun iki durumu da aynı kefeye koyması çok saçma. Birde konu sahibini durduk yere üzmüş gibi geldi bana zaten insan çok hassas oluyor bu dönemde.
Ağzını bozmak mı :)) ah canım ya ne edeplisin sen maşallah.. böyle insanları çok seviyorum..

Back
X