Bende gerçekten bir sorun mu var? ??

Örnek degil kız fıkra gece gece agzımı bozdum bi gaflete geldim. Allah affetsin. Uykusuzluktan hep :deli: Dediklerine bire bir katılıyorum ama doktorun iki durumu da aynı kefeye koyması çok saçma. Birde konu sahibini durduk yere üzmüş gibi geldi bana zaten insan çok hassas oluyor bu dönemde.
Konu sahibini anlayabiliyorum. Ben de 5 yil sonra zor buldum yavrumu. Gerci daha kavusamadik ama..
Dedigim gibi doktor sebebini aciklayamamis dogaclama yapmis. Vajinusmus oldugu halde kendini zorlayarak 1 kez bile yarim yamalak iliskiye girip hamile kalan var.
Konu sahibi bu doktoru acilen birakmali!
Fikranla ilgili espiriler de yapmak istiyorum ama banım daha bugun kalkti :KK70:

Yani bence kayganlastirici jel de kullanilsa benim asiri canim acir her seferinde. İliskiye girerken de ben önce ruhen tatmin olmak isterim opulmek sevilmek hizli gelistiyse yine canim acir. Bir cocugum var normal dogumla dogurdum vajinismus olduğumu da hic sanmiyorum.
Iyide bu kontrol yani iliski degilki..kafada fazla buyutuluyo bu durum bence.. yatcan ekrana kilitlencen.. gircek cikcak yani o kadar.. kisiden kisiyede degisir tabii zorlanio zorlanmamak..5 yil boyunca sayisiz jinekolog gordum kadin ve erkek.. boyle bi sorun yasamadim sukurler olsun..

Konu sahibini anlayabiliyorum. Ben de 5 yil sonra zor buldum yavrumu. Gerci daha kavusamadik ama..
Dedigim gibi doktor sebebini aciklayamamis dogaclama yapmis. Vajinusmus oldugu halde kendini zorlayarak 1 kez bile yarim yamalak iliskiye girip hamile kalan var.
Konu sahibi bu doktoru acilen birakmali!
Fikranla ilgili espiriler de yapmak istiyorum ama banım daha bugun kalkti :KK70:
Az kalmış son günler geçmiyor gibi gelir insana ama mecbur gelecek hayırlı bir şekilde kavuşursun yavruna inşallah.

Allah askina orgazmla hamileligin ne alakasi var:işsiz: lutfen inanmayin boyle seylere. Ben de henuz orgazm olamadim ama hamileyim:anneadayı: ayrica vajinusmusla alakaniz yok. Olsaydi iceri bir seyler girmesine asla musade edemezdin. Ayrica hamile kalmak icin gun asiri iliskiyi tavsiye etmiyor uzmanlar. Bu durumun sperm kalitesini dusurdugunu okumustum. Bu konuyu da bir arastirin isterseniz. İkinizde de problem yoksa mutlaka bir bebeginiz olur. Stres yapmayin.

Back
X