- 10 Aralık 2012
- 1.496
- 21
- 158
- 38
gene dibe vurdugum bi anı yasıyorum.bende artık gülmek istiyorum.çok seymi istiyorum.neden bana bunu cok görüyorlar?ben Allahın izniyle anne olmak istiyorum.2012 senesi ben en acı dolu senemdi.konumu bilen bilir. caresizim arkadaslar.bi umudum olusmustu.ama bugün itibariyle onuda yitirdim. 
6 ay önce erken dogum yaparak kızımı Aysenazımı kaybettim 12 gün sonra. ondan 4 ay önce babamı kaybettim ani bi ölümle.aklım yetmiyor arkadaslar.nerden baslayacagımı sasırmıs durumdayım. beynimde hipofiz bezi denen bi kitle olustu dogumdan sonra.sürekli doktora gittim geldim.son olarak dün gittigim bi doktorum tahlillerime bakarak bana beynimdekinin bi zararı olmadıgını ve hiçbi tedavi uygulamayacagını söledi.daha önce gittiğim doktorda böle sölemişti.eşim yeni bebek istegimi bu nedenle geri ceviriyordu.doktora sordum yeni bi bebek sahibi olmayı.istediginiz gibi yasayın hiçbi zararı yok dedi. umutlandım ama eşim korunmaya devam ediyo ve sordugumda cevap vermedi. aglama krizlerindeyim su anda.tam umutlanmısken yeniden umudum kırıldı.suan bu odada saatlerdir agladıgımı bildigi halde yanımada gelmedi.beni kendi halime bıraktı.cok fenayım.