bende gülmek istiyorum

özür dilerim.hakkınızı helal edin.gercekten kimseyi kötü etmek istemiyorum ama gercekten kötüyüm.tam güçlü olup psikolojimi ii etmişken bu umuda odaklanmısken ben yine umudumu kaybettim.doktordan cıkarken beni görecektiniz.tamam dedim.hersey düzeliyo.yeni bi can umudumuzu geri getirecek.hersey güsel olaak.psikolojimide ii edeceğim yeni bebegim için dedim ama kaldım gene biçare ortada. :43::43:

helal olsun ya ne demek:16: sen üzülme diye söyledim..biliyorum acın çok büyük..

biz de yakın zamanda böyle birşey yaşadık..daha kötüsünü üstelik..hani bundan kötüsü olur mu diyeceksin ama var inan..burada anlatmak istemiyorum ancak beterin beteri var..sen en azından tekrar bebek için umutlusun,eşinde razı olacak elbet..

psikoloğa gitsen yardım alsan biraz daha rahatlatıcı olur belki.

eşin senın hazır olmadığını düşünüyo olabılır çünkü daha meleğini unutmadın ömür boyu unutlmazda acısı daha taze dıye bakıyo olabılır accele etme butun umutlarını bebebğe bağlama vardır herşeyde bı hayır acele etme sen güçlü ol eşinde ıkna olur belkı

evet hastalıgım ona bahane oldu.bunu anladım zaten. :43: ama bana verdiği sözde durmamasıda beni yıktı.dibe vurdum gene. umutlarımı gömdü.kendini oyalarken beni mahfetti. :43::43:

Bahane oldu derken kötü anlamda söylememiştim. Eminim o da çok kötü bir psikoloji içindedir. Söz vermiştir tabi o an için daha fazla üzmemek için. Ama korkuyordur kesin o da, bu kadar çabuk ikinciyi deneyeceğinizi düşünmemiştir. Kızma bence ona. Kendini de yıpratma, umudunun gömüldüğü falan yok. Zaman geçsin ikiniz de iyileşin denersiniz.

helal olsun ya ne demek:16: sen üzülme diye söyledim..biliyorum acın çok büyük..

biz de yakın zamanda böyle birşey yaşadık..daha kötüsünü üstelik..hani bundan kötüsü olur mu diyeceksin ama var inan..burada anlatmak istemiyorum ancak beterin beteri var..sen en azından tekrar bebek için umutlusun,eşinde razı olacak elbet..

psikoloğa gitsen yardım alsan biraz daha rahatlatıcı olur belki.

yo asla böle bşi demem. elbette beterin beteri var.bunun bilincindeyim. Allah kimseye dermansız dert vermesin.
çaresizlik öle kötüki.. :43::43: kendimi teselli edebiliyordum düne kadar ama artık edemiyorum.
ne desem bos.. :43:

eşin senın hazır olmadığını düşünüyo olabılır çünkü daha meleğini unutmadın ömür boyu unutlmazda acısı daha taze dıye bakıyo olabılır accele etme butun umutlarını bebebğe bağlama vardır herşeyde bı hayır acele etme sen güçlü ol eşinde ıkna olur belkı

asla unutamam onu o benim ilk göz agrım.Aysenazımmmm. ben hep güçlü durdum ona karsıda cevremede... acımı hep o yokken yasadım.Ama gücümün bittigi yerdeyim.yasamayan bilemez.Allah kimseye vermesin.cevrende görmek duymak içini sızlatıyor.gülerken bile buruk için. onu unutmak diye bişi yok.sadece dindirebilir yeni bebegim.benim sadece buna ihtiyacım var. Ama anlayamayacak kimse anlayamayacak...Bana bu umudu yüklemeye kimsenin hakkı yoktu.bana bu umutszluguda vermeye hakkı yoktu..:43:

Çok yorgunum be gönül...çok kırgın.Belkide cok bıkkın...Ne seni teselli edecek söz kaldı kalemimde,ne yangınını söndürecek yas kaldı gözlerimde...Çok Yorgunum be gönül,çokkkk yorgun...:43::43:

gene dibe vurdugum bi anı yasıyorum.bende artık gülmek istiyorum.çok seymi istiyorum.neden bana bunu cok görüyorlar?ben Allahın izniyle anne olmak istiyorum.2012 senesi ben en acı dolu senemdi.konumu bilen bilir. caresizim arkadaslar.bi umudum olusmustu.ama bugün itibariyle onuda yitirdim. :43::43: 6 ay önce erken dogum yaparak kızımı Aysenazımı kaybettim 12 gün sonra. ondan 4 ay önce babamı kaybettim ani bi ölümle.aklım yetmiyor arkadaslar.nerden baslayacagımı sasırmıs durumdayım. beynimde hipofiz bezi denen bi kitle olustu dogumdan sonra.sürekli doktora gittim geldim.son olarak dün gittigim bi doktorum tahlillerime bakarak bana beynimdekinin bi zararı olmadıgını ve hiçbi tedavi uygulamayacagını söledi.daha önce gittiğim doktorda böle sölemişti.eşim yeni bebek istegimi bu nedenle geri ceviriyordu.doktora sordum yeni bi bebek sahibi olmayı.istediginiz gibi yasayın hiçbi zararı yok dedi. umutlandım ama eşim korunmaya devam ediyo ve sordugumda cevap vermedi. aglama krizlerindeyim su anda.tam umutlanmısken yeniden umudum kırıldı.suan bu odada saatlerdir agladıgımı bildigi halde yanımada gelmedi.beni kendi halime bıraktı.cok fenayım. :43::43:

çok zor şeyler yaşamışsınız öncelikle Allah sabır versin diyorum. Rabbim size ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

kafam elimin altında düşün düşün düşün.bakalım sonum ne olacak?Beni kendi halime bırakmak büyük hata olacak.
bana cok güclüsün diyen yakınlarım fazla gücünde zarar oldugunu görecekler. benim umudumu calan eşim yüzümü ne sekilde güldürebilecek?
hayatım ellerimin arasından kayıp gidiyor.hersey ölesine anlamsız geliyor.ne zormus insanın umutsuz yasaması...kızımla dertleşmekte yasak.mezarına bile gidemiyorum.
defterlerde yazısmakta yetmiyo artık.şiirlerde yeterli gelmiyo.. yorumsuzum artık. omuzlarım çökük.nefes almak yasamaksa eger evet yasıyorum.
umutsuz hayalsiz sadece nefes alıyorum. :43: kızımla topraga girip girip cıkıyorum.artık insanların acımasıda umrumda değil.ben zaten halime acıyorum artık.
insanlar kendi bebek haberlerini bile vermekten cekinmiyorlar artık bana.hülya hamileyim su kadarlık diye mutluluktan ucuyorlar.Allah daim etsin.gözüm yok.
ruhsuz bi insan oluyorum artık. istedikleri buysa alsınlar. artık güçlü değilim.

kafam elimin altında düşün düşün düşün.bakalım sonum ne olacak?Beni kendi halime bırakmak büyük hata olacak.
bana cok güclüsün diyen yakınlarım fazla gücünde zarar oldugunu görecekler. benim umudumu calan eşim yüzümü ne sekilde güldürebilecek?
hayatım ellerimin arasından kayıp gidiyor.hersey ölesine anlamsız geliyor.ne zormus insanın umutsuz yasaması...kızımla dertleşmekte yasak.mezarına bile gidemiyorum.
defterlerde yazısmakta yetmiyo artık.şiirlerde yeterli gelmiyo.. yorumsuzum artık. omuzlarım çökük.nefes almak yasamaksa eger evet yasıyorum.
umutsuz hayalsiz sadece nefes alıyorum. :43: kızımla topraga girip girip cıkıyorum.artık insanların acımasıda umrumda değil.ben zaten halime acıyorum artık.
insanlar kendi bebek haberlerini bile vermekten cekinmiyorlar artık bana.hülya hamileyim su kadarlık diye mutluluktan ucuyorlar.Allah daim etsin.gözüm yok.
ruhsuz bi insan oluyorum artık. istedikleri buysa alsınlar. artık güçlü değilim.

umutsuz olmayın Allahtan umudunuzu kestiğiniz an bitersiniz ben bunu her zaman söylerim. Bu arada birşey soracağım çocuk istiyorsunuz anladığım kadarı ile, peki istiyorsunuzda olmuyor mu sorun nedir ?

umutsuz olmayın Allahtan umudunuzu kestiğiniz an bitersiniz ben bunu her zaman söylerim. Bu arada birşey soracağım çocuk istiyorsunuz anladığım kadarı ile, peki istiyorsunuzda olmuyor mu sorun nedir ?

hasa Allahtan umudumu kesmedim. kendimden eşimden umudumu kestim.anlatamamki duygularımı.ne desem bos. cocuk istiyorum olmuyo değil.sanırım ilk yazımı okumamıssınız. :26:
ben 6 ay önce kızımı kaybettim.sonra beynimde bi kitle cıktı.eşim cocuk istememe sebebi olarak hastalıgımı gösteriyordu ve iileşince söz dedi.ama doktor dün bebek için bi sıkıntı olusmayacagını söledigi halde sözünde durmadı.

Gerçekten yaşadıkların kolay birşey değil bence bir psikolojik destek al mutlaka Allah'tan ümit kesilmez. Umarım kısa zamanda düzelip yeniden isteğiniz gerçekleşir ama önce kendinizi buna hazır hissetmeniz gerekiyor. Eşinizde sizi hazır görmüyor yeniden üzülürsünüz diye korkuyor olabilir açık açık oturup konuşmalısınız. Kızınızda melek oldu bunu düşünün çok geçmiş olsun.

hasa Allahtan umudumu kesmedim. kendimden eşimden umudumu kestim.anlatamamki duygularımı.ne desem bos. cocuk istiyorum olmuyo değil.sanırım ilk yazımı okumamıssınız. :26:
ben 6 ay önce kızımı kaybettim.sonra beynimde bi kitle cıktı.eşim cocuk istememe sebebi olarak hastalıgımı gösteriyordu ve iileşince söz dedi.ama doktor dün bebek için bi sıkıntı olusmayacagını söledigi halde sözünde durmadı.

Allah hayırlı sağlıklı bereketli güzel ahlaklı çalışkan iyi kalpli ve daha sayamadığım bütün güzellikleri taşıyan evlatlar nasip etsin size ve tüm isteyenlere.

Üzülme ne olur...
Erkeklerin dünyasını anlayamıyoruz canım ne yazık ki.
Bir bakarsın çocuk isterler, bir bakarsın istemezler.
Senin ne kadar anne olmak istediğini hepimiz biliyoruz, umarım eşini de ikna edersin bu konuda.
Allah yardımcın olsun canım, duacınım..

aysenazcım bu kadar uzulme lutfen. bak bunu ben soluorum.baska olesine biri degıl. senin yasadıklarını noktası vırguluyle yasamıs biri...
esin seni dusunuyo canım ya...son doktor randevunuzdan ve doktorun dedıklerınden sonra icine su serpılıp o da dusunmeye basladı bence
daha dogrusu zaten hep dusunuyolar ama harkete gecmeyı dusunmeye basladı. dedın ya yeni bir doktor bakıo die. bence sabret arkadasım ya
az kaldı. bana ole gelıo ki ıkı ay icinde bu sorunu asmıs olacaksın.
bız nelere sabrettık...az biraz daha lutfenn...
yeni bir bebek hayalınde bulunca kendimi hemen oluversin istiyo insan ama az kaldı
simdi degil dogru zaman degıl kendini salmak icin. lutfen biraz daha zaman ver. bır ıkı aya kadar asacaksınız bunu ins ben inanıyorum

gene dibe vurdugum bi anı yasıyorum.bende artık gülmek istiyorum.çok seymi istiyorum.neden bana bunu cok görüyorlar?ben Allahın izniyle anne olmak istiyorum.2012 senesi ben en acı dolu senemdi.konumu bilen bilir. caresizim arkadaslar.bi umudum olusmustu.ama bugün itibariyle onuda yitirdim. :43::43: 6 ay önce erken dogum yaparak kızımı Aysenazımı kaybettim 12 gün sonra. ondan 4 ay önce babamı kaybettim ani bi ölümle.aklım yetmiyor arkadaslar.nerden baslayacagımı sasırmıs durumdayım. beynimde hipofiz bezi denen bi kitle olustu dogumdan sonra.sürekli doktora gittim geldim.son olarak dün gittigim bi doktorum tahlillerime bakarak bana beynimdekinin bi zararı olmadıgını ve hiçbi tedavi uygulamayacagını söledi.daha önce gittiğim doktorda böle sölemişti.eşim yeni bebek istegimi bu nedenle geri ceviriyordu.doktora sordum yeni bi bebek sahibi olmayı.istediginiz gibi yasayın hiçbi zararı yok dedi. umutlandım ama eşim korunmaya devam ediyo ve sordugumda cevap vermedi. aglama krizlerindeyim su anda.tam umutlanmısken yeniden umudum kırıldı.suan bu odada saatlerdir agladıgımı bildigi halde yanımada gelmedi.beni kendi halime bıraktı.cok fenayım. :43::43:

Ayşenazım yıne yapma boyle.
Bak hayatta hepimizin inişi çıkışı yok mu?
Bir tek sen değilsin.
Senin için 2012 olmuş kabus yılı benim içinde 2011 dı ama gıttı.
Senın acıların da gececek.
Eşinin neden böyle istedıgını zamanla ogreneceksın.
Azıcık daha sabır.
Nolur sukret halıne aglama sureklı lutfen.
Ne yaparsan kendıne.
Esın yanına gelmıyorsa sen gıt konus.
Etaflıca konusup anlasın.
Uzme kendını:(

yok canlar yok.oyalama politikasıydı bu bence. yoruldum gercekten cok yoruldum.su an ne istiyorum biliyormusunuz?su saatte kızımın mezarına gidip onun topragıyla uyumak.hatta kazıp içine girmek... o denli yorgunum yani... zaman beni benden alıyo. zaman beni benden calıyo. bunun farkındayım sadece. hem zaten basladıgımız gibi hemen cocuk olacak değil. neler düşünüyorum bi bilseniz.düşündüklerim beni kendimden utandırıyo. hamile olan cevremdeki insanlar dogum yaptıkları zaman ne yapıcam diyorum.örnegin ablam hamile. bunu sölerken nasıl utanıyorum. Allahım tamamına erdirsin.sag salim kucagına aldırsın ama ben ne olucam yegenim dogdugunda kucagıma alabilecekmiyim? :43: neler düşünüyorum Allahım? nefret ediyorum kendimden.

Lütfen nefret etmeyin kendinizden. İnsan iyi düşünceleriyle, kötü düşünceleriyle bir bütün. Düşünceleriniz, duygularınız sürecinizle birlikte bakıldığında o kadar anlaşılır ki. Güçlüyüm diyen pek çok kişi tepkisiz kalamaz. Zor, can sıkıcı ve muhtemelen sinir bozucu ama zamana ihtiyacınız var. Kendinize düşman olmayın, destek olmaya çalışın. Olumsuz tutumlarınız sizi zorlamaktan başka bir işe yaramayacak.

Lütfen nefret etmeyin kendinizden. İnsan iyi düşünceleriyle, kötü düşünceleriyle bir bütün. Düşünceleriniz, duygularınız sürecinizle birlikte bakıldığında o kadar anlaşılır ki. Güçlüyüm diyen pek çok kişi tepkisiz kalamaz. Zor, can sıkıcı ve muhtemelen sinir bozucu ama zamana ihtiyacınız var. Kendinize düşman olmayın, destek olmaya çalışın. Olumsuz tutumlarınız sizi zorlamaktan başka bir işe yaramayacak.

düşüncelerimden utanıyorum canım.nasıl böle düşünebilirim?kafam allak bullak.düşüncem eger ben hamile olsam cevremde dogum yapsalarda içim acımaz.cok sevinirim diyorum.çünkü umudum var derim o zaman. ama şimdi böle oldukca bitiyorum ya resmen bitiyorum. eşimi içerde uyuyor zannederken o tv izleyip gülüyor. ben burda nefes alamaz duruma geldim.hayat ne tuhaf böle ya!!!!

düşüncelerimden utanıyorum canım.nasıl böle düşünebilirim?kafam allak bullak.düşüncem eger ben hamile olsam cevremde dogum yapsalarda içim acımaz.cok sevinirim diyorum.çünkü umudum var derim o zaman. ama şimdi böle oldukca bitiyorum ya resmen bitiyorum. eşimi içerde uyuyor zannederken o tv izleyip gülüyor. ben burda nefes alamaz duruma geldim.hayat ne tuhaf böle ya!!!!

Bu yüzden zaten düşünceleriniz normal. Ani kayıplardan sonra çoğu insan "neden ben?" diye sorgular, etrafındakilerden nefret eder. Sizinki de bundan farklı bir şey değil. Canınız yanıyor ve etrafınızda mutlu sona ulaşmakta olan kişilere karşı olumsuz duygular geliştiriyorsunuz. Bunlar yaşadığınız süreçte karşılaşılması normal olan şeyler. Düşündüğünüzde böyle bir insan olmadığınız için kendinizi kötü hissetmeniz de çok normal. Ama siz şu anda canı yanan birisiniz. Evet, şu an hamilelik sürecinde olsaydınız; duygularınız, tutumlarınız çok farklı olurdu tabii ki. Ama o noktada zaten ortada bir sorun olmadığı için bunu sorgulamazdınız bile.

Bu yüzden zaten düşünceleriniz normal. Ani kayıplardan sonra çoğu insan "neden ben?" diye sorgular, etrafındakilerden nefret eder. Sizinki de bundan farklı bir şey değil. Canınız yanıyor ve etrafınızda mutlu sona ulaşmakta olan kişilere karşı olumsuz duygular geliştiriyorsunuz. Bunlar yaşadığınız süreçte karşılaşılması normal olan şeyler. Düşündüğünüzde böyle bir insan olmadığınız için kendinizi kötü hissetmeniz de çok normal. Ama siz şu anda canı yanan birisiniz. Evet, şu an hamilelik sürecinde olsaydınız; duygularınız, tutumlarınız çok farklı olurdu tabii ki. Ama o noktada zaten ortada bir sorun olmadığı için bunu sorgulamazdınız bile.

duygularımı bu kadar güsel nasıl ifade edebilirdimki?Allah razı olsun senden.aynern öle sorgulamazdım bile. ama agır geliyo bu düşünceler canım.agır geliyo yasamak isteyipte yasayamadıklarım.agır geliyo ben burda bu haldeyken eşimin içerde gülerek tv izlemesi. agır geliyo bana umut verip sonra cayması.. hersey ama hersey cok agır geliyo. yükümün altında ezilmeye basladım gitgide. :43::43:

Back
X