Bende hamileyim :)) Pco'luyum ama hamile kaldım.

Slm kızlar bende 2 sene vajinumuş çektim şükür kurtuldum ve 3. Ayım da için rahat etmedi bir sorunum varsa çok bekleniyim dr a görünüm istedim ama dr bana bir sene geçmeden hiç birşey yapamam dedi neyse 5.denemende bir başka dra gittim ve oda bana bir ay yumurtlama takibi yaptı ve yumurtalarin çok geç çatlıyor dedi ve 44mm oldu yumurtalarım ama hiç gecikmem olmuyordu her ay düzenli regl oluyordum neyse klomen verdi regl olunca 5gün kullandım ve dr tamam düzene girdi bir daha gelmene gerek yok dedi ama tabi yine benim içim rahat etmedi ve bir ay aradan sonra tekrar başka bir dr gittim
Bu dr utrasonla karnımdan bakarken karnımda kıllanma olduğunu fark etti regl ağrısı çekiyormuşum diye sordu evet deyince hormon testi istedi benden ve yumurtalıklarım da küçük mercimek tanesi gibi kistler olduğunu söyledi ve hormon testi sonucu da prolaktinim yüksek çıktı dostinex ve klomen verdi ve tanı olarak PKO olduğunu söyledi klomen bitti kontrollere gidiyorum ve yumurtalar gayet iyi olduğunu şöyle di drum bugün regl 13. Günü yarın yine kontrolüm var ve inşallah tutar ve sizlerin arasına girebilirim :) sizede rabbim rahat hamilelik sonucu bebeklerinizi kucaklariniza almayı nasip etsin veeee bizede verim inşallah

ayy ne güzel pkolusnuz ama hamilesiniz şükredin valla :)
ben de bişey yok temiz ama hamile kalamıyorum 1.5 yıldır

İnşallah canım...

Bak sakın stres yapma, rahatlayıp hiç düşünmediğin an oluyor. Klomen bana da çok iyi gelsi şükürler olsun. Onunla hamile kaldım hem de ilk denememde. Birde senin kistlerin küçükmüş, düşün benimkiler çok daha büyük ama oldu.

İyi düşün iyi olsun :)

canım çok tebrik ediyorum ...allah uzun ömürlü sağlıklı bir evlat versin....

tebrikler..bende pkoluyum hamile olduğumu öğrendim ama henüz keseyi göremedik..Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin..(amin)

merhabalar benim de adet düzensizliğim vardı.
doktora gittiğimde hem pco hem de çikolata kistimin olduğunu öğrendim.

burada doktor çok önemli sizi rahatlatması, size telkinlerde bulunması.
ben bursa da cenk aşkalli ye gitmiştim o zamanlar ve hala ona gidiyorum. çikolata kisti pco dan daha ciddi bir problemdi benim için. ama çok şükür korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım.

tebrikler..bende pkoluyum hamile olduğumu öğrendim ama henüz keseyi göremedik..Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin..(amin)

hayrlı uğurlu bereketli olsun yavrun inş...dua isteyebilir miyim senden??? bende tekrar bebişe kavuşmak istiyorum...

selam kızlar.bende pkoluyum.kızımı 10 ay üzerine ilaç ve iğne tedavisi sonucu kucağıma aldım 2008temmuzunda.veee şuan gene hamileyim ve ilk ay kaldım.sakın canınızı sıkmayın.rabbim hepinize nasip etsin.ben çok ağladım çokk.am bakın işte zamanı gelince ve iyi druda bulunca rabbim veriyo.darısı başınıza.

Kutlarım , hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.Dualarınızı bekliyoruz.

konunun üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama bursada gittiğin doktorun adı neydi acaba ? Allah ailenede bebeğinede uzun ömürler nasip etsin inş. :)

gliforu kilo sorunu olmayıp bekar olanlar kullan biliyiormu bekarım ama doktor glifor 1000mg verdi kan degerlerime bakmadan pcos var kullanmalımıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…