bende hamileyim.temmuz annesi olcam inş.

ilknur_007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
197
0
96
40
Antalya
arkadaslar bende hamıleyım 8 haftalık,ama inanın hala amile hissetmıyorum kendımı.hatta bazen acaba sorunmu var diyorum. temmuz 18 inşallah bebeğim gelecek,19 temmuzda evlenmıştik,bize evlilik yıldönümü hediyesi olacak inş. darısı isteyen herkesn başına.

tebrik ederim benden temmuzda ıkıncı kez anne olacagım allah nasıp ederse bende dogum gunumde 13 temmuzda ıkıncı kez yasayacagım bu mutlulugu.

Tebrik ederim canım... bende haziran sonu anne olacağım inş.
Yaradanım sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin....

Hayırlı olsun cnm.

Bende ikinciye hamileyim şuan 7 haftalık hamileyim bende temmuz annesi olacağım inş allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş...

hepinize hayırlı olsun kızlarrrr sağlıklı olur da inşallah cinisyet merak etmiyo musunz:)çin takvimine baktınız mı tabi ki çin yaşınızı hesaplayıp ona göre bakmak lazımmışşşş

selam canlarim bende test yaptim bugun ve hamisim...bir kizim vardi simdi ikincisi gelecek insallah...benimde agustos sonu dogum insallah

Merhaba:))
ya sen 2. bebeğine hamileymişsin.bende hamileyim benim ilk bebeğim ama ben panik atak hastasıyım ve bu donem beni çok korkutuyor ..içim daralıyor kaç gundur..hamilelik donemi çokmu zor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…