Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gün transferimin 12.günüydü ve sonunda oldu hamileyim sonucum 127,53 çok mutluyum inşallah pazartesi 2 ye katlar benim için dua edin arkadaşlar darısı tüm arkadaşlarımın başına
bu gün transferimin 12.günüydü ve sonunda oldu hamileyim sonucum 127,53 çok mutluyum inşallah pazartesi 2 ye katlar benim için dua edin arkadaşlar darısı tüm arkadaşlarımın başına
bende farklı bir yöntem uygulandı embriyo yerine toplanan yumurtalar aynı gün döllenip laporoskopi yöntemiyle tüpe transfer edildi rahme değil
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum umarım hepimiz hayalini kurduğumuz minik meleklerimize en yakın zamanda kavuşuruz benim ilk denemem değil daha önce 5 kez aşılama 1 kez de tüp bebek yptırdım bunun yanı sıra 20 kezdeilaçları kulanarak hamile kalmamı sağlamaya çalıştılar ama olmadı bunda tabiki herşeyden önce yüce allahımın bir lutfu bu ama merkez seçimide çok önemli bu mezkezde sonuç olumlu oldu diya demiyorum daha önce çok merkez ve doktor gördüğüm için söylüyorum bu sefer doğru merkezi buldum hemde öyle büyük bir mezkezde felan değil ıspartada yaptırdım izmirden ıspartaya tedaviye gittim düşünün