• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sonrası beta değerimin yavaş yükselmesi

Merhaba benim ilk transferim oldu suan bekliyorum sonuçlardan dolayı buna pgt yaptırmamıştım bilmiyordum öyle birşey yapıldığını biZimde hiç bir sorunumuz yok ne ailede ne bizde ama pgt zaten embriyonun iyi olmasıyla alakalı birşey değil kromozom bozukluğu işte sma down sendromu daha bir çok hastalık bunlar için bakılıyo birde cinsiyet seçme olayı Türkiye de yok diye biliyorum ama emin de değilim ama pgt kesinlikle önemli ben 3 tane gönderdim 5aa kalite 3üde haber bekliyorum suan hatta daha yeni gitti
InsAllah guzel sonuclar alirsiniz🙏🙏🙏

O zaman pgt yaptirayim ben napayim.. biliyorum Turkiyede yasak. Ama ben Bakude Azerbaycanda yaptiriyorum burada pgt yaptirirsan onu da soyluyorlar.
Cinsiyyet acikcasi umrumda degil ilk cocugum zaten kismetse olur. Ama insan tabii merak da ediyor embriolarin cinsiyyetini))) o kadar para vermisken soyleyiversinler)

Merhaba benim ilk transferim oldu suan bekliyorum sonuçlardan dolayı buna pgt yaptırmamıştım bilmiyordum öyle birşey yapıldığını biZimde hiç bir sorunumuz yok ne ailede ne bizde ama pgt zaten embriyonun iyi olmasıyla alakalı birşey değil kromozom bozukluğu işte sma down sendromu daha bir çok hastalık bunlar için bakılıyo birde cinsiyet seçme olayı Türkiye de yok diye biliyorum ama emin de değilim ama pgt kesinlikle önemli ben 3 tane gönderdim 5aa kalite 3üde haber bekliyorum suan hatta daha yeni gitti
3 haftada geliyor galiba cevap dimi? Oyle dediler

3 haftada geliyor galiba cevap dimi? Oyle dediler
Bana 15 gün dediler ama her hastane bir olmayabilir

O zaman pgt yaptirayim ben napayim.. biliyorum Turkiyede yasak. Ama ben Bakude Azerbaycanda yaptiriyorum burada pgt yaptirirsan onu da soyluyorlar.
Cinsiyyet acikcasi umrumda degil ilk cocugum zaten kismetse olur. Ama insan tabii merak da ediyor embriolarin cinsiyyetini))) o kadar para vermisken soyleyiversinler)

Çok sağolun hepimiz için hayırlısı olsun cinsiyet benim içinde hiç önemli değil hayırlı sağlıklı olsun da ama varsa öyle birşey öğrenebilirsin bence ama pgt kesin yaptır en azından olmasa bile keşke demezsin

Merhaba, Bugün 17.gün 275 geldi. 15.gün 254tü. Düşük geldi yani. Doktorum cuma günü kontrole çağırdı. Umutsuz olmak istemiyorum ama olumsuz gibi duruyor..

İçinizi ferah tutun lütfen ne güzel değeriniz düzelmiş. Ben de farklı yerlerde kan verdim. Ama iki yerde de 2şer gün arayla verdim o yüzden kıyas yapabiliyorum. Gerçekten ölçüm hassasiyetleri farklı. İlk verdiğim merkezde 2 günlük artışım %82 iken diğer merkezde %113 çıktı. O yüzden böyle şeylere takılmayın. %60 üzeri artırmış mı artmış. Ağrı sızı düşük tansiyon semptomları yok ise ve betanın da oranlı arttıgını düşünürsek dış gebelik düşük ihtimal görünüyor. Bunu bana bugün doktor dedi. Haftaya çarşambaya keseye çağırdı beni de. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
sen sonuç pozitifmi çok sevindim kaçıncı gundesın , zaman hızlı grçdı🙏🙏🙏😍

Kaçıncı gunde kaç çıkdı ? Bende cumartesı duydu. Kalp atışı şukur
Ben 6. günde öğrendim 11. güne kadar takip ettim. Sonra tekrar kan vermene gerek yok dedi 10 gün sonra keseye çağırdı. Bakalım hayırlısı. Darısı başıma ne güzel kalp atışını duymuşsun :KK200:

Back
X