tüp bebek sonrası beta değerimin yavaş yükselmesi

inşallah inşallah güzel haberler alırız, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. tek temennim tek duam. yani erken gebelik belirtileri ile de aynı mı bu dış gebelik belirtileri anlamıyorum ağrım sızım yok kanamam yok şükür. 2. verdiğim betanın düşük çıkması o günden beri mafetti beni ne zor süreçlermiş allahım
Merhaba sizin noldu sonucunuz betanız yavaş yükseliyordu sanırım inşallah bebişiniz sizinledir 🤲🏻

Çok şükür Allah’ıma 15 haftalık olduk
Beta ikinci değeri aynı yerde veremedim ondan oldu bence aynı yerde 2 gün sonra aynı saatte vermeye dikkat edin ❤️
Valla bende düzensizlik devam ediyordu birden yükselip yine yavaşlıyordu ama kese gözüktü ve dün kalp atışını da duyduk şükür herşey yolunda şimdilik 🥰❤️

Bana da stres yapmamamı söylediniz insanın elinde olmuyor ben bugün gerçekten bir mucize yaşadım İnşllah devamı da güzel gider kucağımıza alırız çok teşekkür ederim bende kocaman sarılıyorum sizlere 🫶🥲🥲
Merhaba.. Umarım her şey yolundadır. Çok merak ediyorum son durumunuz ne oldu.. Öykümüz çok benzer.

Meraba arkadaşlar formu açmıştım fakat sonrası benim için üzücü olunca bir daha bakamadım kimyasal gebelik oldu sonrasındaki adette histeroskopi oldum ve ondan da sonraki adette şehirdışında olduğum için tranferi ertelemiştik 8 ağustosta 4ab kalitede tranferim oldu 18 yani pazartesi kan ver demişti doktor ama ben dün evde kaset test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı, bugun kan verdiğimde 134 çıktı doktora attım ama daha dönmedi sizce hamilemiyimdir yardımcı olurmusunuz çok merak ediyorum transfer günü hariç 8.günüm rakam düşük mü tekrar kimyasal olur diye çok korkuyorum ama bir taraftanda ümitleniyorum

Transferin 11. Günü kan verdim. Değer 2.44 çıktı. Yani negatif. Ama hemşire bana tutunma gibi görünüyor. Yarın tekrardan kan verelim dedi. İğne ve ilaçlara devam edelim dedi. Yani 13. Gün tekrardan kan vereceğim. Transferin 10. Gününden beri de adet agrilarim çok oluyor. Bu deger yükselir mi ki? Ben pek zannetmiyorum.
Mrb benim de 4 Ağustos da 3 gün 6 agustosda 6 . gün embriyo transferim oldu en son transferi baz alarak tarih belli oluyordu ..bugün kan verme günümdu dün verdim 9 gün 4.5 çıktı iki gün sonra tekrar ver dediler ama ben bugün de kan verme günümde tekrardan verdim sonuç bekliyorum sizin yazını görünce sormak istedim sonuc nasıl ilerledi

Mrb benim de 4 Ağustos da 3 gün 6 agustosda 6 . gün embriyo transferim oldu en son transferi baz alarak tarih belli oluyordu ..bugün kan verme günümdu dün verdim 9 gün 4.5 çıktı iki gün sonra tekrar ver dediler ama ben bugün de kan verme günümde tekrardan verdim sonuç bekliyorum sizin yazını görünce sormak istedim sonuc nasıl ilerledi
Benim negatif oldu. Ama siz takipte kalın. Ne olacağını kimse bilemez.

Benim negatif oldu. Ama siz takipte kalın. Ne olacağını kimse bilemez.
Dün verdiğim de dediğim gibi 4.5 bugün verdiğim 3.1 çıktı yani daha Ümit yok bıraktım ilacı bugünde aynı 4.5 veya üstü çıksaydı iki gün bekleyip kan verirdim tekrardan ama gerek yok diye düşündüm bıraktım ilaci

Dün verdiğim de dediğim gibi 4.5 bugün verdiğim 3.1 çıktı yani daha Ümit yok bıraktım ilacı bugünde aynı 4.5 veya üstü çıksaydı iki gün bekleyip kan verirdim tekrardan ama gerek yok diye düşündüm bıraktım ilaci
Düşmüş. İnşallah bir dahakine pozitif sonuç alırsınız. ❤️

Merhaba , 4 Ağustos'ta 5. gün 4aa emriyo transferim oldu. 14 Ağustos test günüydü, 138 çıktı.Bugün yani 16 Ağustos'ta tekrar verdim, 224 çıktı. %62 bir artış olmuş. Doktordan beklediğimizden daha düşük bir artış ,22 Ağustos'ta yeniden ver mesajı geldi. Pazartesi yapayım mı dedim, yok yapmayın dediler.Modum düştü, toparlayamıyorum kendimi.Sizce nasıl değerler,benzer öykü sizlerde de oldu mu ?

Back
X