• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sonrası beta değerimin yavaş yükselmesi

Benim transfer sonrası 12. Gün beta 240 geldi 14. Gün 557 geldi doktorum artış çok iyi dedi ve 20 mayısa randevu verdi. Herşey o okadar yolunda giderken pazartesi gece ve Salı sabah lekelenme şeklinde kanamam oldu benim tüp bebek doktorum bana biraz uzak o yüzden bulunduğum yerdeki doktora gidiyim dedim en azından keseyi görürüm dedim kanama olunca korktum. Vajinal muayene yaptı ve kese yok dedi bu dış gebelik dedi o anı asla unutmam o kadar beklemediğim bir durumdu ki yani düşük tehliken var dese daha hazırlıklıydım sonra hemen kendi doktorumla görüşüp ona gittim aynı gün beta da yaptırdım 1103 çıktı 3 günde 557 den 1103 e çıkmış bu durumdan çok memnun kalmadı. Ultrasında baktı tabi yine kese yok. Yarın tekrar gidicem tekrar beta istedi büyük ihtimal dış gebelik ama yine de 2gün bekleyelim dedi. Duruma göre iğne yapacak sonlandırmak için. Zaten bugün yine kanamam oldu. Yani umut yok bende. Sadece kolayca bitsin bu süreç ve normale döneyim istiyorum çünkü iki gündür perişan oldum o kadar zormuş ki. İlk başta negatif olsaydı kendimi hazırlamıştım asla şuan ki kadar üzülmezdim. Ama şimdi susam kadar bi embriyoda olsa onu içinde hissedip umut edip hayal kurup sonra yok etmek. Üstelik bunu kanamayla atıcam belki tuhaf gelicek size ama o kanamanın o binbir emekle uğraşıp elde ettiğim hayal ettiğim şey olduğunu bilmek çok kalbimi acıtıyor
Çok geçmiş olsun üzüldüm. Ama her şey nasip maalesef. Benim de cuma günü kaset testte silik çıkmıştı kimyasal olmuş büyük ihtimal. Dediğiniz gibi önce sevinip sonra üzülmek daha çok canını acıtıyor insanın ama bı an önce toparlamak lazım.

Bana da stres yapmamamı söylediniz insanın elinde olmuyor ben bugün gerçekten bir mucize yaşadım İnşllah devamı da güzel gider kucağımıza alırız çok teşekkür ederim bende kocaman sarılıyorum sizlere 🫶🥲🥲
Merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor umarım iyisinizdir 🙏🏻♥️

Merhaba kızlar nisan sonunda transfer yapıldı 9 gün 22.8. 11. gün 37.46. 13. gün 77.50 bu şekil yukselib kese gorenler varmi icinizde cok stresliyim

Bugün gittim evet kese var yine 11mm dedi cuma tekrar kontrole gitcem suan bir sıkıntı yok ama doktor kalp atışını duyana kadar risk her gebelikte vardır dedi

Bugün gittim evet kese var yine 11mm dedi cuma tekrar kontrole gitcem suan bir sıkıntı yok ama doktor kalp atışını duyana kadar risk her gebelikte vardır dedi

umarım yükselir ama bu kadar düşük ilerlemesi beni baya korkuttu doktorumda mesajda sağlıklı ilerlemiyor deyince korktum. Birde baya bir okudum kürtaj dış gebelik falan olabilir gibi sonuçlar görünce daha da korktum umarım hamileyimdir ve sağlıklı olur dua ediyorum
Son durumunuz nedir

arkadaşlar meraba lütfen bana yardımcı olun 2 nisanda tüp bebek transferi oldum dondurulmuş 3.gün transferim uyandırılarak 5. gün transfer edildi ve ben 14 nisanda kan testi verdim beta değerim 68 çıktı, 16 nisan yani bugun tekrar kan testi verdim 86 çıktı yani çok yavaş ilerlemesi 2 katı olacağına 20 anca artmış doktoruma yazdım sağlıklı ilerlemiyor sizi arayacağım dedi ama benim şuanda içim içimi yiyor lütfen aynı durumda olan yada yaşayan hamileliği devam eden oldu mu destek olursanız çok sevinirim
Son durumunuz nedir benimde değerim çok düşük başladı

Son durumunuz nedir
Bizim kesemiz 11mm olmuş sıra kalp atışında inşallah sorun çıkmaz korkuyorum açıkçası ama çok şükür daha net gözüktü kese

Eklentiler

• IMG_1489.webp
    IMG_1489.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 15
Benim transfer sonrası 12. Gün beta 240 geldi 14. Gün 557 geldi doktorum artış çok iyi dedi ve 20 mayısa randevu verdi. Herşey o okadar yolunda giderken pazartesi gece ve Salı sabah lekelenme şeklinde kanamam oldu benim tüp bebek doktorum bana biraz uzak o yüzden bulunduğum yerdeki doktora gidiyim dedim en azından keseyi görürüm dedim kanama olunca korktum. Vajinal muayene yaptı ve kese yok dedi bu dış gebelik dedi o anı asla unutmam o kadar beklemediğim bir durumdu ki yani düşük tehliken var dese daha hazırlıklıydım sonra hemen kendi doktorumla görüşüp ona gittim aynı gün beta da yaptırdım 1103 çıktı 3 günde 557 den 1103 e çıkmış bu durumdan çok memnun kalmadı. Ultrasında baktı tabi yine kese yok. Yarın tekrar gidicem tekrar beta istedi büyük ihtimal dış gebelik ama yine de 2gün bekleyelim dedi. Duruma göre iğne yapacak sonlandırmak için. Zaten bugün yine kanamam oldu. Yani umut yok bende. Sadece kolayca bitsin bu süreç ve normale döneyim istiyorum çünkü iki gündür perişan oldum o kadar zormuş ki. İlk başta negatif olsaydı kendimi hazırlamıştım asla şuan ki kadar üzülmezdim. Ama şimdi susam kadar bi embriyoda olsa onu içinde hissedip umut edip hayal kurup sonra yok etmek. Üstelik bunu kanamayla atıcam belki tuhaf gelicek size ama o kanamanın o binbir emekle uğraşıp elde ettiğim hayal ettiğim şey olduğunu bilmek çok kalbimi acıtıyor
Umarım hemen kürtaj olamamışsındr beta hcg takibi yaptır düzenli 2 katı artıyorsa bazı kişilerde geç görünüyor kese aynısı bende olmuştu dış gebelik dedi kaç dr ama bir doktor beta hcg düzenliyse son noktaya kadar takip dedi benim kese. 8000 binde göründü 3 gün sonrada kalp atışı duyulmuştu.

Umarım hemen kürtaj olamamışsındr beta hcg takibi yaptır düzenli 2 katı artıyorsa bazı kişilerde geç görünüyor kese aynısı bende olmuştu dış gebelik dedi kaç dr ama bir doktor beta hcg düzenliyse son noktaya kadar takip dedi benim kese. 8000 binde göründü 3 gün sonrada kalp atışı duyulmuştu.
Ah keşke… bu mesajı yazdığım günün akşamında iç kanama geçirdim 4 kez bilincimi kaybettim bayıldım kabus gibiydi. Ameliyat oldum tüplerim alındı. Ama şuan iyiyim şükürler olsun Allah’ıma 🙏

Back
X