bende hamileyim :)))

flame24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
21
0
86
İstanbul
1 yıl korunmadık var artık ümitlerimizin sona erdiği bir dönemde pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. 4+3 gün hamileyim . Allaha çok şükürler olsun. Bütün bebiş isteyenlere de nasip olur insallah. Aşırı mide bulantısı dışında herşey çok güzel.

hayirlisi olsun canim.darisi tum isteyenlerin basina insallah:ecrin_bebek:

hyrlı olsnnnnnnnnnn allh kucagına almaı nasp etsın bızede duanı eksık etme

saglıkla kucagına alırsın ınsallah.allahım tüm ısteyenlerın kucagını bebişlerle doldursun insallah

Evet 4 hafta 3 gün. Güzel tebrikleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. İnşallah Allah en yakın zamanda hepinizin dualarını kabul eder. Söylemeden geçemeyeceğim. Biz 1 sene denedik. Yumurtlama günleri bile hiç kaçırmadık. Son iki ay eşim hediye gelen ceviz ezmesi yedi bol bol. Bunun bir katkısı varmı bilmiyorum ama tavsiye ederim. Sizde deneyin.

Evet 4 hafta 3 gün. Güzel tebrikleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. İnşallah Allah en yakın zamanda hepinizin dualarını kabul eder. Söylemeden geçemeyeceğim. Biz 1 sene denedik. Yumurtlama günleri bile hiç kaçırmadık. Son iki ay eşim hediye gelen ceviz ezmesi yedi bol bol. Bunun bir katkısı varmı bilmiyorum ama tavsiye ederim. Sizde deneyin.

tavsıyelerı yapmaktan kocamlan ben kılo ala ala bır hal olduk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Hayırlı uğurlu olsun cnm mutluluğun daim olsun.. Sağsağlim gelsin bebişin inşallah...:CüvCüv:

Teşekkür ederim. Benim belirtilerim aşırı yorgunluk ve göğüslerde şişkinlikti. Adet sancısı gibi ağrılarım vardı ama yorgunluk en belirgin özellikti.

Back
X