Bende hamileyim

agag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
19
0
86
İzmir
:sm_cool: MERHABA HERKEZE.4.5 yıllık evliyim.Pco hastasıyım.GLUCOPHAGE KULLANIYORDUM.bu arada 76 kilodan 67 kiloya düştüm diyetle birlikte.adetlerim düzene girmeye başladı.adet günüm 4 gün gecikince eyvah yine düzensizlikmi olucak diye düşünüp korktum dün akşam test yaptım ve ikinci çizgi belirmeye başladı şok olmuştum beklemiyordum inanamadım.banyonun içinde döndüm durdum.bu sabah doktora gittim kan testi yapılacak sonucu akşamüstü öğreneceğim.çok heyecanlıyım.Allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

inşallah bebek vardır.ben de şu an test sonucunu bekliyorum.sabah hamilelik testi yaptım.2.çizgi çok net değildi.sonra 2 tane daha yaptım.onlarda biraz daha belirgindi.eşimle öğlen hastaneye gittik.saat 16.00 da alacağız sonucu.bu ay 4.ay olacak bebek çalışmalarımızın.inşallah sonuç olumlu olur.ben de senin gibi heyecanlıyım.eyvahedigeldismile

inşallah canım güzel haberler alalım

hadi bakalim gozun aydin kan testide pozitif cikar insaallah...

Gözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hayirli olsun insallah bebisin seninledir..sonucu bildir mutlaka a.s.

merhaba kızlar.sonucu dün aldım.sonuca göre hamileyimhihoyyyt.hcg değerim 906 çıktı.doktordan randevu aldım.inşallah sağlıklı gelişiyordur.Allah olmayanlara versin...

merhaba kızlar.sonucu dün aldım.sonuca göre hamileyimhihoyyyt.hcg değerim 906 çıktı.doktordan randevu aldım.inşallah sağlıklı gelişiyordur.Allah olmayanlara versin...

tebrikler canım.İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın.bende bugün sonucumu öğrendim.beta hcg 5000 keseyi gördük.sağlıklı gelişirler inşallah.

agag canım gözün aydın. Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. değerin yüksek çıkmış 4 gün gecikme sonucunda mı kan tahlili yaptırmıştın?

agag canım gözün aydın. Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. değerin yüksek çıkmış 4 gün gecikme sonucunda mı kan tahlili yaptırmıştın?

teekkür ederim canım.evet 4 günlük gecikmeyle öğrendim.doktor kaçhaftalık olduğunu söylemedi ama internetten hesapladığıma göre 5 hafta 3 günlük.sence bu değer normalmi?

dün doktora gittim... 6 haftalık hamile olduğumu söyledi. kese boyu 17.1 mm idi. yolk kesesi 4,8 mm di. ama bebişimi göremedim. kalp atışını duyamadım. vajinal ultrasonla bakılmadı. 1 hafta sonra yine çağırdı. sizce normal mi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…