sağol canım.sen kaç haftalık hamilesin şimdi?hcg değerin yüksek olduğuna göre 5-6 haftalık galiba.ben 5+1 deyim.önümüzdeki hafta doktora gidicem.o zaman ultrasonda bakılacak.inşallah sağlıklıdır.senin bebişin de sağlıklı gelişir umarım.
bu arada tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Allah olmayanlara tez zamanda bir bebek nasip etsin.
sağol canım.sen kaç haftalık hamilesin şimdi?hcg değerin yüksek olduğuna göre 5-6 haftalık galiba.ben 5+1 deyim.önümüzdeki hafta doktora gidicem.o zaman ultrasonda bakılacak.inşallah sağlıklıdır.senin bebişin de sağlıklı gelişir umarım.
bu arada tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Allah olmayanlara tez zamanda bir bebek nasip etsin.
dün doktora gittim... 6 haftalık hamile olduğumu söyledi. kese boyu 17.1 mm idi. yolk kesesi 4,8 mm di. ama bebişimi göremedim. kalp atışını duyamadım. vajinal ultrasonla bakılmadı. 1 hafta sonra yine çağırdı. sizce normal mi bunlar
kuzum ben 4 haftalık hamile iken keseyi gördük ama kalp atısı için 15 gun sonra gel bakalım dedi...o da 6 haftaya tekabul ediyo..o yuzden bir hafta sonra cagırması normal..Gönlünü ferah tut :)) Valla hamiler olan arkadslar o kadar cok dua ediyoruz kii rabbim inşallah hepimizi korur ve bize guzel gunler gösterir bebişlerle beraber :))
Ayy bu arada yeni hamişlerrr hayırlı olsun hepinize :)):lepi:
kuzum ben 4 haftalık hamile iken keseyi gördük ama kalp atısı için 15 gun sonra gel bakalım dedi...o da 6 haftaya tekabul ediyo..o yuzden bir hafta sonra cagırması normal..Gönlünü ferah tut :)) Valla hamiler olan arkadslar o kadar cok dua ediyoruz kii rabbim inşallah hepimizi korur ve bize guzel gunler gösterir bebişlerle beraber :))
Ayy bu arada yeni hamişlerrr hayırlı olsun hepinize :)):lepi:
ben de bugün itibariyle 6 haftalık hamileyim. geçen hafta cuma günü doktora gittim. 5+4 idi.keseyi gördük içinde de bebeği gördük ama kalp atışını göremedik (vaginal ultrason ile kalp atışı görülebiliyormuş),bu hafta perşembe günü yine gideceğiz. o zaman 6+3 olacak.Kalp atışı görmek veya duymak her anneye ve hamileliğe göre değişebiliyor mu? En erken ve en geç ne kadarlıkken duyulabilir, bilgisi olan var mı?bilmiyorumkismile Çok mu geç oluyor 6+3 ? düşük olabilir mi sizce kızlar valla öyle korktum ki cumadan beri ne yediğimi ne içtiğimi ne de yaşadığımı biliyorum.
ay ne zormuş bu işler, hele de bizim gibi zorlukla bu gebeliği elde edenler için...:sinifsinif:
asos öncelikle tebrikler, allah sonunu getirsin. bende senin gibi bugün itibari ile 6 hafta 1 günlük hamileyim. bugün doktora gittim. kalp atışlarını biz duyduk. ama bünyeye göre değişiyor. benim bir arkadaşım 8. haftayda duymuştu. bu gittiğinde duyacaksın. kalbini ferah tut. bebişin seni bırakmaz allanın izni ile.
Amin cnm.umarım sen de bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
bu arada geçen hafta doktora gittik eşimle.ultrasonda keseyi gördük.kalp atışlarını da çok net duyduk.çok güzel bir duygu.önümüzdeki hafta testler için tekrar gidicez.umarım hayırlı olur herşey.son 2-3 gündür bulantılarım acayip fazlalaştı.bütün gün bişey yiyemiyorum.meyve yiyebiliyorum sadece.ne zamana kadar böyle gitcek bilmem?bebek için yediklerime önem vermem lazım ama olmuyor işte...