Bende hamileyimm :))

kumtanecikleri

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
144
151
323
Niğde
hanımlar aranıza yeni katıldı.. dün eşime süpriz yapmak için kan testi yaptırdım. sonuç 1357 çıktı. zaten geçmişti günüm şüphelerim artmıştı .. dün eşime süpriz yaptım hala şoktaa çok mutluyum.. ama bundan sonra süreç nasıl işleyecek pek bilgim yok ilk bebişim olacak o yüzden tecrübesizim. ailelerde uzakta soracak danışacak pek kimsem yok.. yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bi o kadar da çoçuk gibii doktordan korkuyom

Herkese selamm kızlar...
Benim reglim her zaman 5 gün öne geliyor yani 25 günde bir oluyorum. En son 14 Ocakta olmuştum,kendi hesabıma göre 9 Şubatda olmam gerekiyordu.O gün akşama kadar bekledim gelen giden olmayınca :)) kan testi yaptırdım hcg seviyem 187 çıktı. Tabi hemen ertesi gün doktora gittim,doktor senin günün geçmemişki dedi. Doktora göre 14 Şubatı geçirmem gerekirmiş,kese görünmediği için 1 hafta sonraya gün verdi.
Şuanda kasıklarımdaçok fena sancı var,tek belirti bu sanırım. Miğde bulantısı,baş dönmesi yok.Netten son reglime göre hesaplattığım zaman 4+4 hamile çıkıyorum.Kafam iyice karıştı benim durumumda olan varmı.

inşallah hamişşşsindir..doktora gitmişin yaa hemen kesecik kontorlü yapılıyo mu ultrasyon falan neler yapılıyor.. ben yarındoktora gicem de acayip korkuyom heycan var..

yaa yazmayı unuttum heycanda.. bende de bulantı baş dönmesi yok..sadece kasık ağrısı çekiyorum çok inceden inceden bana dün sağlık ocağında 5 haftalık dediler programa filan kaydediyorlar programda 6 haftalık diye gösterdi. inşallah hamilesindirr...hayırlısı olsunn canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…