Bende Hamileyimmm!! Rabbim Şükürler olsun.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..
Darısı tüm isteyenlerin başına :)

allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :)) çok sevindim analı babalı büyütsün..

Amin canım teşekkür ederim.
İnşallah sende sağllıklı sorunsuz bir gebelik ve doğumla bebişine kavuşursun.
Herşey gönlünce olsun yerimseniben

biirr hamilemiz daha olduuuu.gözümüzz aydın..darısı bizlereolsun.Allah saglıklı şekilde kucagına almayı nasip etsin

Arkadaşlar hepınıze cok tesekkur ederım..
Keseyı gordum ama cıddı bır dusuk tehlıkesı ıle karsı karsıyayım sevıncım kursagımda kaldı sevınemedım bıle.. ınsallah melegım sıkı sıkı tutunur ve bır mucıze gerceklesır..
Lütfen dualarınızı eksık etmeyın.

canım benim hiçbişey olmıycak içini ferah tut
senin gibi inatçı olucak meleğin sıkıca tutunucak sana

canım üzülme bakolumsuz şeyleri düşüme bebegini düşün dua et Allah a sıgın.o büyükktür 9 ay sonra melegini kucagında tutarsın insaallah

canım üzülme bakolumsuz şeyleri düşüme bebegini düşün dua et Allah a sıgın.o büyükktür 9 ay sonra melegini kucagında tutarsın insaallah

Teşekkür ederim canım benim.. Rabbim inşallah en kısa zamanda senide meleğinle yüzünü güldürür. :Saruboceq:

Allah yardımcın olsun arkadaşım.Dualarımız seninle.
Ben ve eşimde bebek istiyorduk bu ay olmadı daha bu sabah adet oldum zaten yeni başladık aslında çalışmalara) bakalım Allah ne gösterecek.Hayırlısı neyse o olsun diyorum ama bi yandan da bebek isteği içimi kıpır kıpır ediyo.Allah sabır versin onca zaman bekleyenlere.çok zormuş gerçekten.

değerin oldukça yüksek tek kese mi gördü doktor

evet canım tek kese. Aslına bakarsan değerim banada çok yüksek geldi korktum ikiz felan olursa die çünkü bi bebek kadar nerdeyse bide myomum var hayırlısı bakalım.

Teşekkür ederim canım.. Daha yeni başlamışsın bak olumsuz düşünme Rabbim inşallah arandırmasın tez zamanda kavuştursun senide meleğine.. sağlıcakla tabi en önemlisi bu.
Dualarınıda benden eksik etme :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…