bende hamileyimmm :))))

beyazmelek0116

Yiğit eymenimmmm
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
866
1.110
113
34
merhaba anne adayları... evliliğimin 4 yıl bitiminde çookk güzel haber aldık. yaklaşık 2 buçuk yıldır bebiş istiyoduk. nasip bu günlereymiş. inşallah sağlıklı hayırlı kucağımıza alırız. RABBİM isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın..............

Beyaz bulutlar geçiyor üstümüzden
Yaşayan her şey sende çiçek açmış
Boşuna beklememişim bunca zaman
Yaşadığım her şeyin bir nedeni varmış

Beklemediğim bir anda girdin hayatıma
Sana sarıldığım gibi sarıl bana
Sen geldin bahar geldi
Bundan sonra kalbimde senin için çarpacak
Gözlerinle uyanıp sensiz geçen yılların
Acısını çıkaracak

Bana sensiz içtiğim
Su bile yalan şimdi sen deli ben sana deli
Beni yalnız bırakma sen bile bilemezsin
Ne kadar tutkunum sana

resmen bizi anlatıyor :))))))))))))))))

Kucagına sag salim alırsın inşallah canım tedaviyle mi? Kendi mi?tık tıkladı geldi.
:nazar::nazar:

Tesekkur ederim canim. İnş herkes kavuşur miniklerine. Bende ve esimde bi problem olmamasına rağmen hic hamile kalamadim. Klomen,catlatma iğnesi defalarca oldu. arada kist yapıyordu.meslek geregi mardindeyiz 1 buçuk yildir. Haziranda eşimin memleketi adanaya gittik, asilama yaptik. Olumsuz sonuclandi. Artik normal yollardan bebek sahibi olamicaz diye düşündük. Bi kan sonucunda rahimde enfeksiyon cikti. 1 ay boyunca esimde bende ilaç kullandik, o ay korunduk
SAT 25 aağustos. 27 eylülde KPSS sinavim olduğu için gecen ay bebisi pek dusunmedik
Veee sinava 1 gün kala beta HCG ye baktirdim 626
Coookk sevindik. Demekki zamani varmis. Dun keseyi küçücük gördük. Doktor 1 2 hafta sonra gelin dedi

Tesekkur ederim canim. İnş herkes kavuşur miniklerine. Bende ve esimde bi problem olmamasına rağmen hic hamile kalamadim. Klomen,catlatma iğnesi defalarca oldu. arada kist yapıyordu.meslek geregi mardindeyiz 1 buçuk yildir. Haziranda eşimin memleketi adanaya gittik, asilama yaptik. Olumsuz sonuclandi. Artik normal yollardan bebek sahibi olamicaz diye düşündük. Bi kan sonucunda rahimde enfeksiyon cikti. 1 ay boyunca esimde bende ilaç kullandik, o ay korunduk
SAT 25 aağustos. 27 eylülde KPSS sinavim olduğu için gecen ay bebisi pek dusunmedik
Veee sinava 1 gün kala beta HCG ye baktirdim 626
Coookk sevindik. Demekki zamani varmis. Dun keseyi küçücük gördük. Doktor 1 2 hafta sonra gelin dedi
CNım bnmde ilk gebeligim allaha sukur 3 yıla yakın bekledim neler denedim neler 2 asılama yaptık negatif sonuc tam mekkeye gdcgm ay sevincliyken adetimi bklyrdm hamile oldugumu ögrendim,.... ben daha keseyi grmdm nasip olur inşallah

Ayyyy ne guzel bir haber boyleeee. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin minik melegini. Boyle haberler umut oluyor benm gibi bebek isteyipte kavusamayanlara. Bize de nasip olur insallah :KK36:

[QUOTE Kiz, post: 37183618, member: 367618"]Ayyyy ne guzel bir haber boyleeee. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin minik melegini. Boyle haberler umut oluyor benm gibi bebek isteyipte kavusamayanlara. Bize de nasip olur insallah :KK36:[/QUOTE]

Rabbim insallah sizede en yakin zamanda nasip eder canim :KK15:

CNım bnmde ilk gebeligim allaha sukur 3 yıla yakın bekledim neler denedim neler 2 asılama yaptık negatif sonuc tam mekkeye gdcgm ay sevincliyken adetimi bklyrdm hamile oldugumu ögrendim,.... ben daha keseyi grmdm nasip olur inşallah

Çoookk guzel canim. En yakin zamanda bebislerimizi görür,hisseder ve zamani gelince kucagimiza aliriz. Yarin bayram, ailelerimizden uzagiz ama BAYRAM ŞEKERİMİZ BİZİMLE :KK45::KK45:

Çoookk guzel canim. En yakin zamanda bebislerimizi görür,hisseder ve zamani gelince kucagimiza aliriz. Yarin bayram, ailelerimizden uzagiz ama BAYRAM ŞEKERİMİZ BİZİMLE :KK45::KK45:
Ayyy dimi ama offf bnm bir an önce krnmn buyuyup tekmeleyip hemencecik dogurmak istyrm....böyle bişi var mı acep..

Ayyy dimi ama offf bnm bir an önce krnmn buyuyup tekmeleyip hemencecik dogurmak istyrm....böyle bişi var mı acep..

:KK70::KK70::KK70:Bende ayni duygular içerisindeydim. Tamda bu ay diyete baslicaktim. Bakalim kac kilo alcaz
Gerci bebisim saglikli olsun, dogduktan sonra veririz kilolari. İsim ne. Hangi il

elek0116, post: 37185377, member: 563670"]:KK70::KK70::KK70:Bende ayni duygular içerisindeydim. Tamda bu ay diyete baslicaktim. Bakalim kac kilo alcaz
Gerci bebisim saglikli olsun, dogduktan sonra veririz kilolari. İsim ne. Hangi

Cnm bn yurtdısındayım canım işim evde oturup dizi izlmk ..

: 37185377, member: 563670"]:KK70::KK70::KK70:Bende ayni duygular içerisindeydim. Tam
elek0116, post: 37185377, member: 563670"]:KK70::KK70::KK70:Bende ayni duygular içerisindeydim. Tamda bu ay diyete baslicaktim. Bakalim kac kilo alcaz
Gerci bebisim saglikli olsun, dogduktan sonra veririz kilolari. İsim ne. Hangi

Cnm bn yurtdısındayım canım işim evde oturup dizi izlmk ..

Hmmm gurbet zor arkadasim. RABBİM sabir versin ama artik esin ise gidince yalniz degilsin artik :)

[askimesim, post: 37185695, member: 573743"]Dimiiii inşallah kesesinide gorürüm inşallah..[/QUOTE]

İnsallah canim. Son adet tarihin neydi. Kaç gün geçti simdi adetinden.

Back
X