Bende Hamileyimmmm kızlarrr.....

kad_er

ASYA'm hoşgeldin kızım...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
4.888
5
156
İstanbul
Hep buraya bende hamileyim yazmayı hayal ederdim,,,:90::90:
VEEEEEEEE hayalim gerçekleşti,,,çok şükür rabbim 8 ayın sonunda çok bekletmeden gönderdii bebişimizi,,,,
rabbim isteyen herkese nasip etsinnn,,,,,

tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım

tebriklerrrrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

bişey sorabilirmiyim doğal yolla kendiliğindenmi hamile kaldın tedavimi gördün canım :26:

kadercim tekrar tebrik ederim canım arkandayım inşallah yarın bende buraya haykırabilirim hamileyim diye

tebriklerrrrrr Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

bişey sorabilirmiyim doğal yolla kendiliğindenmi hamile kaldın tedavimi gördün canım :26:

çok teşekkür ederim ,,,eşimde de bendede sorun çıkmadı çok şükür,doğal yolla hamile kaldım.....ama 8 ay bekledik,zamanı varmış demmekki,,

çok teşekkür ederim ,,,eşimde de bendede sorun çıkmadı çok şükür,doğal yolla hamile kaldım.....ama 8 ay bekledik,zamanı varmış demmekki,,

anladım tekrardan gözünüz aydınn..
bizde çalışmalara başladıkta henüz 3. aydayız :)) o yüzden merak ettim.teşekkür ederim

rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsinnnn

darısı tüm isteyenlerin başınaaa... rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuu

kadercim tekrar tebrik ederim canım arkandayım inşallah yarın bende buraya haykırabilirim hamileyim diye

teşekkür ederim selincimm,,,inşlhhh yarın mutlu haberi sendende duyarızzzzz

anladım tekrardan gözünüz aydınn..
bizde çalışmalara başladıkta henüz 3. aydayız :)) o yüzden merak ettim.teşekkür ederim

rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsinnnn

darısı tüm isteyenlerin başınaaa... rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuu

çok sağolun kılzarrr,,,,aminnnn herkese nasip etsin rabbim,gerçekten çok farklı bi duygu

VEEEEEEEE hayalim gerçekleşti,,,çok şükür rabbim 8 ayın sonunda çok bekletmeden gönderdii bebişimizi,,,,

tebrik ederim .....allah nazarlardan saklasın.....sağlıkla kucağına alırsın inş canım.....:)

güzeliiiiim inan çok sevindiiim Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsiiin inan kendi, haberi alşmış gibi sevindiiim ne diyeceğimi bile bilmiyorum canım benmm cok dikkat et kendine iyi bak bebişimize :)))

çok sağol ssembaşçım,darısı sana olsun en kısa zamanda canım,,,,iyi bakmaya çalışıyorumm,tatildeyim şuan,,sen nasılsın canım,,,,

bugün test yaptım maalesef negatif çok üzüldüm adetimin gelmesini bekliyorum

hadi yaaaa,üzülme canım,,,sana tavsiyem günün geçmeden test yapma,ben yapmıştım 1-2kez çok olumsuz etkileniyodumm,,,,rabbim göndereceği zamanı biliyorr,,,inşlh en kısa zamanda gönderir,
şu soğan suyu kürünü bi uygulasana,adetinin 7. günü,,ben geçen ay uygulamıştım biliyosun değilmi

çok sağol ssembaşçım,darısı sana olsun en kısa zamanda canım,,,,iyi bakmaya çalışıyorumm,tatildeyim şuan,,sen nasılsın canım,,,,

ohh iyi güzel dinlen tatilde bol bol iyiyim bendee uğraşıyoruz işte su soğan kürünü ne zaman yapmaya başladın fıstık nasıl yaptın ne kadar bana bi anlatsana bende yapıym bu ay belki faydası olur

adet günü yaptım testi kadercim negatifti bugün 30. günüm hala gelmedi ama eli kulağındadır her an bekliyorum koyu sarı akıntım var çünkü gelsede rahatlasam bari soğan kürü yaptığını ebru söyledi bana bilmiyodum bu ay bende yapmaya çalışıcam bakalım hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…