doktora tabiki gidebilirsinde kolay hamile kalmak die bi olay yok rabbim zamnı gelince tabiki vericek.Mrb kızlar bende araniza yeni katildim. 5 aylık evliyim deniyoruz ama her ay hüsrana ugruyorum olmuyorneler yapabilirim daha kolay hamile kalmak için ? Doktora gitmeli miyim ? Yardımcı olursanız cokkk sevinirim arkadaşlar şimdiden tesekkur ederim.
Ya özele gitsem çok para istiyorlar devlette gene 1 seneyi doldur gel diyorlar napcam bilmiyorumdoktora tabiki gidebilirsinde kolay hamile kalmak die bi olay yok rabbim zamnı gelince tabiki vericek.
ama doktora gidip kpntrolünü yaptırısan(hormon testi .yumurtalık vb.) en azından için rahat olur doktorunada danışırsın...
öle şeymi olur ne saçma ben daha 7aylık evliyim 5. ci aydan beri doktorum testlerimi yapıo . bence doktorunda var bi sorun . öle saçmalıkmı olurmuş. iki ay önce yaptırdım ben hormon testimi falan. düzgün bi doktor bul git cnm bakma sen o doktora.Ya özele gitsem çok para istiyorlar devlette gene 1 seneyi doldur gel diyorlar napcam bilmiyorum
öle şeymi olur ne saçma ben daha 7aylık evliyim 5. ci aydan beri doktorum testlerimi yapıo . bence doktorunda var bi sorun . öle saçmalıkmı olurmuş. iki ay önce yaptırdım ben hormon testimi falan. düzgün bi doktor bul git cnm bakma sen o doktora.
alla alla ne günlere kaldık valla ben bi doktora gittim ve hep aynı doktora gidiom şansım varmış en iyisine denk geldim .Canım valla buradaki hastanede hemen hemen hepsine gittim gitmedigim 2 Dr kaldı bitanesine randevu aldım pazartesi inşallah gidicem inşallah o da aynı şeyi söylemez
Bilmem ki belki doktordan doktora ve şehirden sehre hastanelerde fark ediyor hepsi farklı demek ki ama sanslisin canım ne güzelalla alla ne günlere kaldık valla ben bi doktora gittim ve hep aynı doktora gidiom şansım varmış en iyisine denk geldim .
hergün kapısında kaç hasta var her gittimde 50 numara falan denk gelio adam kapıda karşılıo beni valla ne biçim şey senin iş anlamadım saçma sapan hastalardan bıkmış doktorlar herhal
evet şanslıyım.Bilmem ki belki doktordan doktora ve şehirden sehre hastanelerde fark ediyor hepsi farklı demek ki ama sanslisin canım ne güzel
Ayy belki dee bak içim bi tuhaf oldu şimdievet şanslıyım.
bizim doktor hacettepe mezunu
onunda iki yılmı 5 mi bilemicem çocuğu olmamış şimdi ikizleri var belki hassaslığı bu yüzdendir
allah bilir bizim bebişler nezmn gelicek bakalım.Ayy belki dee bak içim bi tuhaf oldu şimdi
Ayy tez zamanda gelirler canım inşallah hayirlisiylaallah bilir bizim bebişler nezmn gelicek bakalım.
nazlı bebişler
Mrb kızlar bende araniza yeni katildim. 5 aylık evliyim deniyoruz ama her ay hüsrana ugruyorum olmuyorneler yapabilirim daha kolay hamile kalmak için ? Doktora gitmeli miyim ? Yardımcı olursanız cokkk sevinirim arkadaşlar şimdiden tesekkur ederim.
Tatlım inan ki bu dediklerine çok dikkat ediyorum ama yok dahabelki de zaten bildiğin bi kaç öneri de bulunabilirm canım doktora gitmen dışında, ilişkiden sonra sırt üstü yat sırtına bi yastık da koyabilirsin hemen kalkma yani, birde yumurtlama dönemini iyi takip et canım :)
o zaman bi görün doktora canım yumurtalıklarına baktır sorun var mı diye, hemen olmayabiliyo sorun olmasa bile abimler de evlendikten 8 ay sonra hamile kaldı yengem ki ilk aydan istiyolardı onlarda. üzülme sıkma kendini hemen. zamanı vardır diye düşün :)Tatlım inan ki bu dediklerine çok dikkat ediyorum ama yok daha
Canım benim Rabbim hepimize annelik duygusunu yasatsin inşallah hayirlisiyla tez zamanda sizin de baya olmuş inşallah duyarız burada hamiş olduğunucanım 3.ayda gitmiştim dra hormon testi yapıldı vajinal ultrason bakıldı hepsi normal birde eşine bakalım dediler ve eşimde sperm dusuklugu cıktı varikoselden dolayı..4 ay once ameliyat oldu cok sukur degerleri duzeldi urologumuz normal deneyin dedi ama dun kadın dogumcuya gtti yumurta takibi falan yapılsın diye.eşimin degerini biraz yavas buldu asılama daha uygun olur dedi.ne yapacagımı sasırdım.simir testi aldı 21.gun progestan testi istedi.diğer ay hsg film gunu vereyim dedi.tuplerde tıkanıklık olabilir diyor. toplam 22 aydır uğrasıyoruz ama yok..yani cok erken öğrendik ama olmayınca olmuyor işte yuce Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.
özele gidemiyorsan devlete gideceksin ama bu surecler devlette cok yavas işliyor.biz iki tans sperm testini arastırmada yaptık.bir ay sonrasına rand vermisleri..
Valla bizde 4 aydır istiyoruz canım ama olmadıo zaman bi görün doktora canım yumurtalıklarına baktır sorun var mı diye, hemen olmayabiliyo sorun olmasa bile abimler de evlendikten 8 ay sonra hamile kaldı yengem ki ilk aydan istiyolardı onlarda. üzülme sıkma kendini hemen. zamanı vardır diye düşün :)
Rabbim tez zamanda bizlere nasip etsin inşallah hamiş ligi canım hayirlisiyla :)canım 3.ayda gitmiştim dra hormon testi yapıldı vajinal ultrason bakıldı hepsi normal birde eşine bakalım dediler ve eşimde sperm dusuklugu cıktı varikoselden dolayı..4 ay once ameliyat oldu cok sukur degerleri duzeldi urologumuz normal deneyin dedi ama dun kadın dogumcuya gtti yumurta takibi falan yapılsın diye.eşimin degerini biraz yavas buldu asılama daha uygun olur dedi.ne yapacagımı sasırdım.simir testi aldı 21.gun progestan testi istedi.diğer ay hsg film gunu vereyim dedi.tuplerde tıkanıklık olabilir diyor. toplam 22 aydır uğrasıyoruz ama yok..yani cok erken öğrendik ama olmayınca olmuyor işte yuce Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.
özele gidemiyorsan devlete gideceksin ama bu surecler devlette cok yavas işliyor.biz iki tans sperm testini arastırmada yaptık.bir ay sonrasına rand vermisleri..
Valla bizde 4 aydır istiyoruz canım ama olmadıama içim o kadar rahat ki hani sağlık problemim olmadığından, hormonlar değişiyormuş işte kiminin hemen oluyo kiminin belli bi sure sonra. Ben hep dua ediyorum ve inanıyorum bi gün ben de
Rabbim tez zamanda bizlere nasip etsin inşallah hamiş ligi canım hayirlisiyla :)
Ayyy ağzın bal yesin senin canım benimm cokk aminnnnolur olur canım Rabbim can sağlığı versin daha yeni başlamışsınnız zaten denemeye bi kaç aya kalmaz paylaşırsın sende mutlu haberini inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?