Bende hazır cevap olmak istiyorum ezilmekten sıkıldım...

Kitap oku bolca . Herseyin başı kitap .
Herseye cevap verme ama verdiğin cevap cuk diye otursun .
Pratik cok önemli bolca pratik yap .
Birde herseye ilk seferde cevap verilmez . Bazen soru sorar ona göre cevap verirsin
Ata sözü ve deyimler önemli .

Pis bakış da atabilirsin ben artık öyle yapıyorum sıkıldım laf ebesi millet ne uğraşcam şöyle bi ne diyon sen yaa bakışı atıyoruö susuyorlar

Laf sokan kisiyi ciddiye almaya ve bilincaltinda da olsa deger vermeye devam ettigin surece bunu basaramazsin
Once onu kaybetmeyi goze al, umurunda olmasin bak nasil catir catir cevabini veriyosun
Catir catir dediysem oyle kavga eder gibi deil
Aninda ama sakin sakin pat pat pat taktik maktik yok :)

Evet kavga değil bende onlarn yaptığı gibi sakin sakin şakayla karışık yapmak istiyorum:))

Teşekkür ederimm yorumunuz icn aynen öyle ya kısa süreli şok geçiriyorum:) bide çok hassas biriyim tartışma ortamında hemen yüzüm kızarır ateş basar felan :)

Teşekkür ederm Canim yorumun için evet bende aynen senn yaptığın şekil cevap vermek istiyorum inşallah yavaş yavaş aliscam :) halbuki önceden hiç böyle değildim

Teşekkür ederm Canim yorumun için evet bende aynen senn yaptığın şekil cevap vermek istiyorum inşallah yavaş yavaş aliscam :) halbuki önceden hiç böyle değildim
Olman gerekiyor malesef insanlar buna itiyor bizi istediğimiz şey bu değil ama edilmek kadar da kötü bişey yok :) sadece içinden geçeni söyle asla çekinme unutma cevap vererek kötü olmazsin

Bence bu kazanılabilecek bir yetenek.
O an aklına birşey gelmiyorsa pardon ..... derken ne demek istedin anlayamadım diye sor. Bir anda karşındaki şaşırıp kalacak ve büyük ihtimalle sana açıklama yaparken lafını yutmak ve kazı çevirmek zorunda kalacak. Ha diyelim ki yüzsüz çıktı ve söylemek istediği gibi açıkladı. Bu durumda da o sırada vakit kazanmış olacaksın ve aklına birşeyler gelecek.

"ben gereken konularda yeterince becerikliyim merak etme şekerim " deyip sonuna da hihihihhii diye hınzır bi gülümseme güzel olurmuş oraya...bişey fark ettim bazı insanlar büyümüyor,yaş alsınlar, istedikleri kadar çocuk doğurup büyütsünler kendileri çocuk olarak kalıyorlar ya yetişkin bi insansın sen karşında yetişkni bi kadın var ne demeye laf sokuyorsun"beceriksiz "diyorsun ,sanki bi de komikmiş gibi ...yapcaksan illa espri yap ama o da zeka işi...

aynen katiliyorum... laf sokmak cok itici bir hareket bence. ayrica herseye cevap vermek sizi buyutmez.tabi bu benim fikrim. eger gercekten sizinle art niyetle ugrastigini dusunuyorsaniz gorumcenizdi sanirim o kisinin araniza mesafe koyarsiniz. ama insanlarla laf yarisina girmek surekli biri bana bunu derse ben de ona sunu diyim diye yasamak cok haset ve icten pazarlikli bir davranis olur sanirim.herkesin bir karakteri var. herseye bir cevabi olan gecimsiz ve saygisiz biri kendini ezdirmeyen biri degil cirkef biridir benim gozunde mesela. ayrica belki de tamamen iyi niyetle sakasina dedi ay sende ne beceriksizsin diye .o size becerikli dese nolur beceriksiz dese nolur. kendinize dert edicek biseyler aramaktansa bebise patik orseniz isim dusunseniz mesela :) ben de hamileyim isim dusunmekten basim catladi vallahi

bazi seylere de gulup gecebilsek keske. neden surekli herseyde bir art niyet ariyoruz kadin milleti kendimizi ne kadar yoruyoruz ya. hangi erkek bacanagim bana sunu dedi ben ona laf sokamadim vay anam ne desem aceba tuh tuh diye kafaya takar ki? erkeklere cok ozeniyorum.secme sansim olsa dusunmeden erkek olurdum. yemek para kazanmak fiki fiki haricinde hayatlarinda kafaya taktiklari ne vardir aceba? bizdekilere bak bide gercekten tuhafiz ya.

Dün yine aynı şey oldu.
Haklı olduğum halde karşındakinin söyledikleri karşısında mal gibi tutulup kaldım.
Zaman geçtikten söylenecek çok şey geçti aklımdan ama..

Valla senin görümce benim ablam uğraşıp duruyor benle annem sus deme o senden büyük diye diye kimseye bisey diyemez oldum.ama bakıyorum gerek yengem.gerek ablam gerek akrabalar hor kullanıyor beni.ama arkadaş cevremde saygınlligim var.laf sokmam direk uyarırım.cunku o ortamda annem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…