- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
Evet kavga değil bende onlarn yaptığı gibi sakin sakin şakayla karışık yapmak istiyorum:))Laf sokan kisiyi ciddiye almaya ve bilincaltinda da olsa deger vermeye devam ettigin surece bunu basaramazsin
Once onu kaybetmeyi goze al, umurunda olmasin bak nasil catir catir cevabini veriyosun
Catir catir dediysem oyle kavga eder gibi deil
Aninda ama sakin sakin pat pat pat taktik maktik yok :)
Teşekkür ederimm yorumunuz icn aynen öyle ya kısa süreli şok geçiriyorum:) bide çok hassas biriyim tartışma ortamında hemen yüzüm kızarır ateş basar felan :)Savunma mekanizman açık olsun. Birden biri bişey söyleyince kapalı olduğu için kısa süreli bi şok geçiriyorsun sanırım.
Ama en etkilisi seni sürekli uyandıracak birinin olması yolu açması zamanla o kişi olmadan da yapabilmeye başlıyorsun.
Kimse yokken olduysa anlamamazlığa verip yada lafı uzatıp vakit kazanabilirsin. Ya sen az önce şöyle mi demiştin deyip ardından cevabını verebilirsin. Duruma göre kendin kurgulayacaksın:)
Teşekkür ederm Canim yorumun için evet bende aynen senn yaptığın şekil cevap vermek istiyorum inşallah yavaş yavaş aliscam :) halbuki önceden hiç böyle değildimNadir durumlar bana da oluyor ama genelde asla ezilmem lafimi söylerim geçen örneğin bi örnek oldu seninki gibi kardeşim. Gorumcem eve geldi ve kızıma yaptığım mama teflon küçük tencereyi azcık kazinmis gördü ve bazı esyalarina özen gostermiyosun dedi bana bende evet dedim ben onemsemem bişeyi dedim ve bozuldu dusunmene gerek yok zaten o an çoook sinirine dokunduğu an ansızın söylüyorsun zaten :) takma kafana bebeğin olunca azcık yer yapınca hersey sende ezilmemeye başlasın bitenm
Bende önceden vardı sonradan kayboldu :S :)Bana hazir cevaplik dogustan verilen yetebek gibi geliyo :)
Olman gerekiyor malesef insanlar buna itiyor bizi istediğimiz şey bu değil ama edilmek kadar da kötü bişey yok :) sadece içinden geçeni söyle asla çekinme unutma cevap vererek kötü olmazsinTeşekkür ederm Canim yorumun için evet bende aynen senn yaptığın şekil cevap vermek istiyorum inşallah yavaş yavaş aliscam :) halbuki önceden hiç böyle değildim
aynen katiliyorum... laf sokmak cok itici bir hareket bence. ayrica herseye cevap vermek sizi buyutmez.tabi bu benim fikrim. eger gercekten sizinle art niyetle ugrastigini dusunuyorsaniz gorumcenizdi sanirim o kisinin araniza mesafe koyarsiniz. ama insanlarla laf yarisina girmek surekli biri bana bunu derse ben de ona sunu diyim diye yasamak cok haset ve icten pazarlikli bir davranis olur sanirim.herkesin bir karakteri var. herseye bir cevabi olan gecimsiz ve saygisiz biri kendini ezdirmeyen biri degil cirkef biridir benim gozunde mesela. ayrica belki de tamamen iyi niyetle sakasina dedi ay sende ne beceriksizsin diye .o size becerikli dese nolur beceriksiz dese nolur. kendinize dert edicek biseyler aramaktansa bebise patik orseniz isim dusunseniz mesela :) ben de hamileyim isim dusunmekten basim catladi vallahiHazır cevap olmak karakter meselesi. Sonradan geliştirebilir bir şey olduğunu sanmıyorum. Sizin sakin uysal sessiz bir yapınız olduğu için böylesiniz. Yalnız hazır cevap olmakla kendinizi ezdirmek arasında ince bir çizgi var. Siz kendinizi ezdirmeyin yeter gerisi önemli değil onlar akıllarınca laf soksunlar. Bir derdi olan insan açıkça söyler öyle laf sokmalarla ucuz şeylerle uğraşmaz. Kendinizi bunun için yormayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?