bu arada ayrı şehirlerdeyiz biz ben kONYA O İSTANBUL
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... bu olayı ıstanbuldaki bı arkadasımdan dnledm bende.. oglanın adı fatıh mı kız yoksa:)) benm arkadasımmı acabakiiiiii... özelden yazabılrsn
4 aydır ınsan 1 kez 1 saatlığınede olsa çıkıp gelemez mi?
madem o kadar aşık?
aaaa nıye öle dedın kıza :) gorunce tum tılsım gıddeecek dıe ki:)sen bunu salla bosver.
onun ıcın harcadığın knt a yazık.
bide görünce tüm tılsım gidecek emin ol:)
4 aydır ınsan 1 kez 1 saatlığınede olsa çıkıp gelemez mi?
madem o kadar aşık?
fatıh sandım yaaa :))
kuzum bu nıe böle aıleye baglı sozunden cıkamıo fılankı kac yasınnda sanki ya sen 24 sen oda en asagı 24.aılenın agzından cıkacak lafa bakan yasları coktan gecmıstır ki. allahm yarabbm.. cokmu baglandın cocuga..bosmu versen acaba dıcektımde ? ayrılık gibi...
sen bunu salla bosver.
onun ıcın harcadığın knt a yazık.
bide görünce tüm tılsım gidecek emin ol:)
Yazacaklarımdan dolayı çok üzüleceğin için yazmıyorum canım sen boşver bunu. İyice bağlanmadan bırak, hem daha fazla zamanını harcama hem de bundna sonrası için kendini üzme boş yere. Sen bundna sonra gördüğün, bildiğin, hakkında bilgi alabileceğin, kimin nesiymiş diye araştırabileceğin, ortak arkadaşlarının olduğu vs. kanlı canlı birisini seversen daha azüzülürün zannımca..
Yazacaklarımdan dolayı çok üzüleceğin için yazmıyorum canım sen boşver bunu. İyice bağlanmadan bırak, hem daha fazla zamanını harcama hem de bundna sonrası için kendini üzme boş yere. Sen bundna sonra gördüğün, bildiğin, hakkında bilgi alabileceğin, kimin nesiymiş diye araştırabileceğin, ortak arkadaşlarının olduğu vs. kanlı canlı birisini seversen daha azüzülürün zannımca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?