Bende herkes gibi güzel bir ilişki yaşamak istiyorum sonuna kadar okuyun lütfen

bet_ayd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
146
0
26
Kayseri
Merhaba ,24 yaşındayım bugüne kadar öyle çok fazla ilişkim olmadı..bİRGÜN Ramazan ayında işyerinde vakit geçirmek için öğle arasında oyun oynuyordum büyük bir oyun sitesine üye oldum ve başladım oyun oynamaya orda biriyle tanıştım sürekli daha doğrusu tersliyordum .Küçük atışmalarımızdan sonra numarasını bıraktı ve özelden arayıp güvenmezsem numarasını silebileceğimden bahsetti..Kader bu ya oyunu o anda kapattık ikimizde..ve düşündüm akşama kadar düşündüm.. Hadi sınırlarının dışına çık ara dedim veee Özelden aradım ,açtığında ilk cümlem “Merhaba neden aradığımı bilmiyorum hiç bilmiyorum Ne Diye aradım? ” dedim.Zaten utangaç bi kızdım Allahtan bana yardımcı oldu.O andan itibaren güven duygusu aşılanmaya başladı..Kapattık;mesaj atma sözü verdim söz ver mesaj atıcaksın dedi..
Öylece başladık..

Giderek alışıyorduk birbirimize o kadar ki her şeyimizi biliyorduk artık.Hatta toplam 1 saat bile ayrı kalmamıştık kulaklarımıza yapışmıştı telefonlarımız..İçimizde kocaman bir öğrenme canavarı vardı.mutluydum onla.. Hemde herkesin fark edeceği kadar çok mutlu..arkadaş cevremde zaten eğlenceli mutluk sembolizesi olmuş bir kızdım ama ilk kez bir erkek beni bende bir erkeği mutlu ediyordum..Bu hissedilir fark edilir bir şey olmalıydı ki herkes fark etti.Bana herkes gözbebeklerin gülüyor,nasıl bir şey oldun sen öyle diyordu.aynaya bakıp şükür ediyordum Allah’ım bana böyle bir aşk yaşattığın için şükürler olsun diyordum.Oysa ona hissettirmiyordum ilk başlarda ama o sürekli bana aşık olduğunu söylüyordu inanmıyordum tabi..Hiç hem de..
Şuan hala devam ediyoruz 4 aydır birlikteyiz yalnız hala yanıma bir kez olsun gelmedi sürekli ya annesi hastalandı ya babası..En son babasının onu başka kızla evlendrmek istedgini bunu yeni öğrendiğini söyledi şimdi babası o kızın yanına gidersen reddederiim seni vazgeç bu sevdadan demiş ben ne yapmalıyım nolur birsey söyleyin cok mu falan güvenmişim bu insan a sizce ? çok üzülüyorum nolur konuyu bastan sona okuyun nolur

Son düzenleme:
4 aydır ınsan 1 kez 1 saatlığınede olsa çıkıp gelemez mi?
madem o kadar aşık?

bu arada ayrı şehirlerdeyiz biz ben kONYA O İSTANBUL

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... bu olayı ıstanbuldaki bı arkadasımdan dnledm bende.. oglanın adı fatıh mı kız yoksa:)) benm arkadasımmı acabakiiiiii... özelden yazabılrsn

Son düzenleme:
4 aydır ınsan 1 kez 1 saatlığınede olsa çıkıp gelemez mi?
madem o kadar aşık?

demi sürekli birileri ölüyor hastalanıyor.en son dün babası ben sana başka bi kız düünüyorum demiş konyaya gidersen seni evlatlıktan red ederm demiş...oda evden cıkmıs kendi evi var bos ev orda kalıyor dünden beri ..Bana dediki gelmedim biliyorum haklısın ne desen ama istersen ayrıl diyecek tek bi lafım yok sadce bi tarafı yıkıp bi tarafı yapmak istemi,yorum babamı ikna edip öyle gelcem diyor

fatıh sandım yaaa :))
kuzum bu nıe böle aıleye baglı sozunden cıkamıo fılankı kac yasınnda sanki ya sen 24 sen oda en asagı 24.aılenın agzından cıkacak lafa bakan yasları coktan gecmıstır ki. allahm yarabbm.. cokmu baglandın cocuga..bosmu versen acaba dıcektımde ? ayrılık gibi...

sen bunu salla bosver.
onun ıcın harcadığın knt a yazık.
bide görünce tüm tılsım gidecek emin ol:)

buna benzer bir olaya tanık oldum bi arkadaşımda. yüz yüze görüşme de vardı. eleneceklerdi ev baktılar kız adamı ailesiyle tanıştırdı bilmemne. sonra iş ciddiye binince adam ortalıktan kayboldu. 2 gün sonra bir mesaj annem rahatsız memlekete gelmek zorunda kaldım.seni arayacağım. günler geçer aramaz. yine bir mesaj söyle oldu müsait değilim sonra arayacağım. böyle böyle zaman geçti. olan kıza oldu.bi anası bi babası bi ebesi hasalandı.
bu tarz adamlardan kimseye hayır gelmez. yol yakınken kurtar kendini.

Yazacaklarımdan dolayı çok üzüleceğin için yazmıyorum canım sen boşver bunu. İyice bağlanmadan bırak, hem daha fazla zamanını harcama hem de bundna sonrası için kendini üzme boş yere. Sen bundna sonra gördüğün, bildiğin, hakkında bilgi alabileceğin, kimin nesiymiş diye araştırabileceğin, ortak arkadaşlarının olduğu vs. kanlı canlı birisini seversen daha azüzülürün zannımca..

Ohooo 4 ay net üstünden ilişkimsi sürdürmek nedir ya.
Güvenmek, bağlanmak ne demek... Bir de 24 yaşındasın.
Yüz yüze görüşmediğin birine bu kadar kapılma.
Belli ki ille de aşk olsun diye buna sarılmışsın ama çok tuhaf geldi bana.
İnternet tanışmalarına asla karşı değilim ama yüz yüze görüşme yoksa bırak gitsin.
Zamanını heba etme sanal bir kişilikle.

evet 27 yasında o ..bi tarafı yıkıp bi tarafı yapmak istemiyorum diyor bana seni istemeye geldiğimde babam yanımda olmazsa ne kadar utanırım bi düşünsene d,yor once bu meseleyi halledeyim cunku ben senle oylesine bir brliktelık yasamıorum oyle olsas istanbulda bi dünya kız var sana dokunamıyorum görsemıyorum art nıyet yok dıyor

sen bunu salla bosver.
onun ıcın harcadığın knt a yazık.
bide görünce tüm tılsım gidecek emin ol:)

artık evlenip bende mutlu olmak ıstıyorum çevremde arkadaşlarıma bakıyorum ne taktikler yapıyorlar bi görseniz vala parmagnda döndrüyolar erkekleri, ben mi becveremiorum anlamadım vala yaaa

haklısın cok haklısın canım yok yazdıklarınız cok değerli benim için okadar değerli ki anlatamam üzülümüyorum farkındalığım artıyor sadce iyiki varsınız hepiniz...böyle böyle acılarımız dertlerimz azalıyor bi nebze olsun...ama hani hepimiz yasamısızdr böle gözümüzü pırıl pırıl yüreğimz pır pır öyle güzel bir ask yasarız kı (yada yasadıgımızı sanarız) mutlulukltan allaha el açıp sükür ederiz ben öyleyd,m ya şükrediyordum böyle mutlu olduğum için onu tanmıdıgım ıcın uzun zamandr ılk kez böyle mutlu oldum sevdiğimi sevildgmi hissettim bilmiyorum sonuna kadar dayanıp sonunu uzulmeden halletmek istyorum ama nereye kadar ınann blmyorum

haklısın cok haklısın canım yok yazdıklarınız cok değerli benim için okadar değerli ki anlatamam üzülümüyorum farkındalığım artıyor sadce iyiki varsınız hepiniz...böyle böyle acılarımız dertlerimz azalıyor bi nebze olsun...ama hani hepimiz yasamısızdr böle gözümüzü pırıl pırıl yüreğimz pır pır öyle güzel bir ask yasarız kı (yada yasadıgımızı sanarız) mutlulukltan allaha el açıp sükür ederiz ben öyleyd,m ya şükrediyordum böyle mutlu olduğum için onu tanmıdıgım ıcın uzun zamandr ılk kez böyle mutlu oldum sevdiğimi sevildgmi hissettim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…