bende ikiz bebişler istiyorum

hatice_42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
1.293
2
156
39
Konya
eşiminde benimde ailemde ikizlik yok doğal yolla iki bebişimizin birden olmasının bi yolu var mı yani genetikmi acaba? neye bağlı ki? yada herhangi bişeye bağlı değilde Allah kısmet ediyor da mı oluyor? bilgisi yada yorumu olan var mı? :21:

canım herşeyden önce tabiiki Allah kısmet ediyorda öyle oluyor bütün sülalen ikiz olsa bütün kardeşlerin ikiz olsa bırak ikizin olmasını Rabbim nasip etmedikten sonra ikiz değil tek çocuğun bile olmaz herşey Allahtan Allah gönlüne göre versin ..

amin amin amin inşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin. yani yapcak bişey yok mu ki :34:

canım doktorunla görüş aşılama yada tüp bebekle ikiz gebelik şansı artıyor ancak sağlıklı bir insanınn bu yöntemleri denemesine mantıklı bakacak uygulayacak bir doktor varmıdır bilemiyorum ..

canım doktorunla görüş aşılama yada tüp bebekle ikiz gebelik şansı artıyor ancak sağlıklı bir insanınn bu yöntemleri denemesine mantıklı bakacak uygulayacak bir doktor varmıdır bilemiyorum ..

bende bu konuyu bi doktora sormak istemiyorum normal şartlarda yani bi problem olmamışsa bu yöntemlerin uygulanması bence de mantıklı değil zaten. sorumun cevabı bilimsel bi çalıştırma gerekiyor galiba :1:

Allah istemezse yaprak düşmezmiş canım benim..

Bol bol dua et, Allah isterse verir, gerisi boş..

Allah gönlündekini versin.

kesinlikle kısmet işi ailemde de birkaç kuşak öncesinde de hiç ikiz yok benim ikizlerim oldu.

biraz genetık bıraz allahın nasıp etmesı

kardeslerım ıkız annanemınd eıkızlerı olms tabı yasamamıslar aıledee ıkız var bızım esımınde ıkız var ama benm tek suan;)

hakkımzda hayrlısı herseyın

Back
X