Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende femara kullandım 1. Ay olmadı regl oldum bu ay bakalım nasıl olacak eylülde 1 yıldır deniyoruz bende pkosumPcos var bir türlü hamile kalamadım 2 defa klomen kullamdm hamile kalmak için ne yaptınız
Öncelikle rabbim yardımcın olsun inşallah iyi haberlerini alırım Çok yumurta var ise neden tembellik var dediAllah yardimciniz ve yardımcımız olsun.tup bebeğe başladık bir yada iki yumurta bulunuyor ama henüz toplamaya başlamadık.uzak yerden gidip geliyorum okadar zorki maddi manevi .bazen yumurta bir tane çıkıyor iş sarkıyor diğer aya .ve okadar umudumu kaybediyorum ki bazen olmayacak galiba diyorum ve sonra diyorumki çok şükür yumurta var bak doktor seni geri göndermedi umutluyum dedi bozma moralini diyorum ama okadar zorlu yollar ki hep olumlu düşünmek çok zor acayip sabır işi.demem oki her türlüsü var dizide anlıyorum ama siz bizden bı tık iyisiniz çok fazla yumurtaniz var
Adetleriniz düzenli mı inşallah olur en kısa zamandaBende femara kullandım 1. Ay olmadı regl oldum bu ay bakalım nasıl olacak eylülde 1 yıldır deniyoruz bende pkosum
Bekarken duzenliydi evlendikten 6 Ay sonra çok düzensiz olmaya başladı evlendikten sonra 10 kg aldım belki de ondandirAdetleriniz düzenli mı inşallah olur en kısa
Sizin durumunuzda olanların duyduklarıma göre kilolu olmaması gerekiyormuş.yumurta tembelliği nasıl oluyorki pcoslularda çok fazla yumurta olur diye biliyorum evet hepsi kaliteli olmuyormus.size tavsiyem fazla olan kilolari verin fazla kilo her türlü başa belaBekarken duzenliydi evlendikten 6 Ay sonra çok düzensiz olmaya başladı evlendikten sonra 10 kg aldım belki de ondandir
Boyum uzun Allahtan ama evet yumurtam çok var o yüzden pko zaten elimden geleni yapıyorum artık hayırlısıSizin durumunuzda olanların duyduklarıma göre kilolu olmaması gerekiyormuş.yumurta tembelliği nasıl oluyorki pcoslularda çok fazla yumurta olur diye biliyorum evet hepsi kaliteli olmuyormus.size tavsiyem fazla olan kilolari verin fazla kilo her türlü başa bela![]()
İnşallah olur canım benim çocuğunuz yok demiBekarken duzenliydi evlendikten 6 Ay sonra çok düzensiz olmaya başladı evlendikten sonra 10 kg aldım belki de ondandir
Canım ben 50 kiloyum yumurtalık tembelliği var dedi doktorumuz fazla kilom yok ama hala hamile kalamadımSizin durumunuzda olanların duyduklarıma göre kilolu olmaması gerekiyormuş.yumurta tembelliği nasıl oluyorki pcoslularda çok fazla yumurta olur diye biliyorum evet hepsi kaliteli olmuyormus.size tavsiyem fazla olan kilolari verin fazla kilo her türlü başa bela![]()
Ben 50 kiloyum kolay kolay kilo alamam fakat 2 yıldır olmadıKilo vermeniz gerek bendede yeni çıktı bana kilo ver dedi doktor kilo verirsen küçülür dedi kilodan besleniyo
Merhaba canım bende de pcos vardı doğal yolla kaldım adetim de düzensizdi çok fazla takmamaya çalış gerçi düşünmeden edemiyor insan amaPcos var bir türlü hamile kalamadım 2 defa klomen kullamdm hamile kalmak için ne yaptınız
Yok 1 senelik evliyim başından beri korunmuyoruz arkadaşım benden kiloluydu kız soğan kürü yaptı 5. Ayında hamile kaldı o da pkoyduİnşallah olur canım benim çocuğunuz yok demi
Ne kadar sürede olduMerhaba canım bende de pcos vardı doğal yolla kaldım adetim de düzensizdi çok fazla takmamaya çalış gerçi düşünmeden edemiyor insan ama
Bende pcosluyum ve kiloluyum hamile kaldım 5 haftalığım kilonun tabiki önemi büyük ama kilo olupta hamile kalınmicak diye birşey yok umutları yitirmeyelimSizin durumunuzda olanların duyduklarıma göre kilolu olmaması gerekiyormuş.yumurta tembelliği nasıl oluyorki pcoslularda çok fazla yumurta olur diye biliyorum evet hepsi kaliteli olmuyormus.size tavsiyem fazla olan kilolari verin fazla kilo her türlü başa bela![]()
Canım ben 2 senelik evliyim polikistik olduğumu ögrendim en başından korunmuyorduk.ama olmadı doktor aşılama yapalım dedi kabul etmedim yumurtanın ne zaman büyüyeceği belli olmaz dedi yinede istemedim folik asit kullanıyorum mayıstan beri kimi kilolusun zor olur dedi ama hiç kimseyi dinlemedim kendi araştırmalarım sonucunda temmuz 21 adet gördüm ağustos 21 hamile olduğumu öğrendim doğal yöntemler denedim ve şükür kaldımNe kadar sürede oldu
Allah bizede nasip etsin insAllah bende şuan foliborn femara diaformin kullanıyorumCanım ben 2 senelik evliyim polikistik olduğumu ögrendim en başından korunmuyorduk.ama olmadı doktor aşılama yapalım dedi kabul etmedim yumurtanın ne zaman büyüyeceği belli olmaz dedi yinede istemedim folik asit kullanıyorum mayıstan beri kimi kilolusun zor olur dedi ama hiç kimseyi dinlemedim kendi araştırmalarım sonucunda temmuz 21 adet gördüm ağustos 21 hamile olduğumu öğrendim doğal yöntemler denedim ve şükür kaldım
Ben ovulasyon + Jel + hayıt macunu kullandım ve oldu şükürAllah bizede nasip etsin insAllah bende şuan foliborn femara diaformin kullanıyorum