• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Ben bugün test yaptım kızlar pozitifff. Kan da verdim 600 çıktı. Bugün adet günümdü
İnsallah cnm ya alttaki bugunki iste biraz da olsa koyu gibi geliyo ama ben de uyduruyo olabilirmm😂😂

Eklentiler

• IMG_3165.webp
    IMG_3165.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 46
Eki Görüntüle 3641210 test yaptım canım ne diyorsunnn
Canım bakamadım ama haberini okudum çooook sevindim. Ben de bugün kan testi verdim sonuç bekliyorum adetim 2 gün geçti dpo 15. Benim bugün yaptığım gebelik testi senin cumartesi attığından biraz daha koyu. Rengi çok silik geliyor bana umarım ben de bu rakamlarla öğrenirim hadi bakalım hayırlısı

Canım bakamadım ama haberini okudum çooook sevindim. Ben de bugün kan testi verdim sonuç bekliyorum adetim 2 gün geçti dpo 15. Benim bugün yaptığım gebelik testi senin cumartesi attığından biraz daha koyu. Rengi çok silik geliyor bana umarım ben de bu rakamlarla öğrenirim hadi bakalım hayırlısı
Canım sanada hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum yaz banada 😘😘

Butun modum yerlerde ya dun koyulasma vardi bugun silik gitmis koyuluk butun modum yerlerde suan umudum az da olsa vardi tamamen gitti suan off ne zmn olucak ya

Duphastonu geçen ay kendim kullanmaya başladım. Doktorum iyi yapmışsın dedi zararı yok çünkü dedi. Bu sefer ama doktor kontrolünde olmuş oldu. Tek bir konuda zararı olur, o da eğer gebeysen ve duphastonu kullanıp kendi kafana göre ilacı kesersen düşük riski olabilir. Bu yüzden ilacı doktor kontrolünde kesmek gerekir gebelik şüphesi var ise.

Gebelik testini bu ayın sonunda yapayım diyorum. İlaç bitmeden bakim varmı gebelik diye. İlacı kesmeden doktora gitme niyetim var az önce bahsettiğim nedenden h

Duphastonu geçen ay kendim kullanmaya başladım. Doktorum iyi yapmışsın dedi zararı yok çünkü dedi. Bu sefer ama doktor kontrolünde olmuş oldu. Tek bir konuda zararı olur, o da eğer gebeysen ve duphastonu kullanıp kendi kafana göre ilacı kesersen düşük riski olabilir. Bu yüzden ilacı doktor kontrolünde kesmek gerekir gebelik şüphesi var ise.

Gebelik testini bu ayın sonunda yapayım diyorum. İlaç bitmeden bakim varmı gebelik diye. İlacı kesmeden doktora gitme niyetim var az önce bahsettiğim nedenden dolayı.
Ben hamileyim doktorum 14.hafta duphaston birden kestirdi siz nasil biraktiniz.doz azaltma yapmadik.bisey olur diye korkuyorjm heryerde bu dusuk riskini yazmislar

Kizlar merhabalar hiç ovulasyon testi kullanmadım yeni aldım regli olursam ondan sonra başlarım diye reglime 3 gün kaldı son 6 gün kaladan başladım en son ki bugünden elimde de gebelik testim yok yapmak için de adet gecikmesini beklicem bazıları gebeliği bununla öğreniyormus diye bir umut sizce yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20250919_111245.webp
    IMG_20250919_111245.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 20
Back
X