- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
Çok sevindim senin adına umarım çok teşekkür ederimm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah cnm ya alttaki bugunki iste biraz da olsa koyu gibi geliyo ama ben de uyduruyo olabilirmmBen bugün test yaptım kızlar pozitifff. Kan da verdim 600 çıktı. Bugün adet günümdü
Canım bakamadım ama haberini okudum çooook sevindim. Ben de bugün kan testi verdim sonuç bekliyorum adetim 2 gün geçti dpo 15. Benim bugün yaptığım gebelik testi senin cumartesi attığından biraz daha koyu. Rengi çok silik geliyor bana umarım ben de bu rakamlarla öğrenirim hadi bakalım hayırlısıEki Görüntüle 3641210 test yaptım canım ne diyorsunnn
Canım sanada hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum yaz banadaCanım bakamadım ama haberini okudum çooook sevindim. Ben de bugün kan testi verdim sonuç bekliyorum adetim 2 gün geçti dpo 15. Benim bugün yaptığım gebelik testi senin cumartesi attığından biraz daha koyu. Rengi çok silik geliyor bana umarım ben de bu rakamlarla öğrenirim hadi bakalım hayırlısı
Yazarım canımCanım sanada hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum yaz banada![]()
Merhaba benim ovulasyonum da koyulaşıyor. Bugün dünden daha koyu, regl günüm yarın. Sizce kan vereyim mi dün erken gebelik yaptım ama gün ortasında yaptım yani. Bir şey çıkmadı.Bir gün kala böyleydi
Ovülasyon testlerinize bakalımMerhaba benim ovulasyonum da koyulaşıyor. Bugün dünden daha koyu, regl günüm yarın. Sizce kan vereyim mi dün erken gebelik yaptım ama gün ortasında yaptım yani. Bir şey çıkmadı.
Ovülasyon testlerinize bakalım
Baktınız mıOvülasyon testlerinize bakalım
Regl gecikince kan verin bence ben regl oldum koyulaşmadan sonraMerhaba benim ovulasyonum da koyulaşıyor. Bugün dünden daha koyu, regl günüm yarın. Sizce kan vereyim mi dün erken gebelik yaptım ama gün ortasında yaptım yani. Bir şey çıkmadı.
Baya koyu bence tekrar gebelik testi yapın
Teşekkür ederim. Sizin önerdiğiniz bir gebelik testi var mıBaya koyu bence tekrar gebelik testi yapın
Sende akinti var mi varsa nasil biseyOvülasyon testlerinize bakalım
Evet benimde böyleydi 2-3 gün daha kontrol edin koyulaşma olursa tekrar gebelik yapınTeşekkür ederim. Sizin önerdiğiniz bir gebelik testi var mı
Yarın regl günüm. Ya nasip artık.Evet benimde böyleydi 2-3 gün daha kontrol edin koyulaşma olursa tekrar gebelik yapın
Ben prodoctorla öğrenmiştim kuruma çizgisi de yapmıyor ama awox daha iyi sanırımTeşekkür ederim. Sizin önerdiğiniz bir gebelik testi var mı
Duphastonu geçen ay kendim kullanmaya başladım. Doktorum iyi yapmışsın dedi zararı yok çünkü dedi. Bu sefer ama doktor kontrolünde olmuş oldu. Tek bir konuda zararı olur, o da eğer gebeysen ve duphastonu kullanıp kendi kafana göre ilacı kesersen düşük riski olabilir. Bu yüzden ilacı doktor kontrolünde kesmek gerekir gebelik şüphesi var ise.
Gebelik testini bu ayın sonunda yapayım diyorum. İlaç bitmeden bakim varmı gebelik diye. İlacı kesmeden doktora gitme niyetim var az önce bahsettiğim nedenden h
Ben hamileyim doktorum 14.hafta duphaston birden kestirdi siz nasil biraktiniz.doz azaltma yapmadik.bisey olur diye korkuyorjm heryerde bu dusuk riskini yazmislarDuphastonu geçen ay kendim kullanmaya başladım. Doktorum iyi yapmışsın dedi zararı yok çünkü dedi. Bu sefer ama doktor kontrolünde olmuş oldu. Tek bir konuda zararı olur, o da eğer gebeysen ve duphastonu kullanıp kendi kafana göre ilacı kesersen düşük riski olabilir. Bu yüzden ilacı doktor kontrolünde kesmek gerekir gebelik şüphesi var ise.
Gebelik testini bu ayın sonunda yapayım diyorum. İlaç bitmeden bakim varmı gebelik diye. İlacı kesmeden doktora gitme niyetim var az önce bahsettiğim nedenden dolayı.