BENDE KALAN Son EŞYALARINI ..???

Ben çok sakin bir insanım galiba sadece üzülmekle yetiniyorum

sen beni boşver ben kötü niyetliyim sanırım
:)

madem topla kaldır gözünün görmeyeceği bi yere
Canim yok öyle söylemek istemedim sana da ben sadece hissizlik yaşıyorum nefret bile sanki değerli kalır onun için o simdi s..i cafe diye bi yerde o takip ettiği kız bor arkadaşı daha buluşmuş lar kahkahalar atıyordur kim anları yetimin halinden

Ben olsam hepsini çöp poşetine koyardım ona yakınlardaki bir çöp kutusunun oraya gidip mesaj atardım "eşyaların şurdaki çöp kutusunun yanında şu an, almak istiyorsan acele et ben gidiyorum" derdim.

Hep ağaldığım için kendimi yaşlı hissediyorum bana hayatımda hiç bir zman çiçek bile almadı bayan olduğumu hissetmedi sadece yalan dolan her türlü pislik

Sende böyle birisi için mi üzülüyorsun yani? Sana kendini değersiz hissettiren birisi için. Sana böyle diyorum ama bende nerede serseri var onu bulurdum ha. Bana daha çekici geliyorlardı. Gizemli..
Ama şimdi hayatımda birisi var ve ben kadın olduğumu onunla anladım. Diyorum ne kadar saçma sapan insanları hayatıma almışım.
sen benim yaptığım hatayı yapma bundan sonra. Giden 4 yılın olsun boşver. Önünde ki aşklara bak.

Ben olsam hepsini çöp poşetine koyardım ona yakınlardaki bir çöp kutusunun oraya gidip mesaj atardım "eşyaların şurdaki çöp kutusunun yanında şu an, almak istiyorsan acele et ben gidiyorum" derdim.
Eski ben olsaydım yapardım bunları belki

Düşündüğüm tek şey nasıl inandığım ona ve yalanlarına nasil affettim onu kendime çok kızıyorum ben kendime agliyorum

Herseyını paketleyın karsı odemelı gonderın

Eşyalarını evde tutmam onu umutlandirmaz değil mi yaa çünkü eve gelmesin istiyorum sesini bile duymak istemiyorum onu affettigim için kendimden iğreniyorum
Yasayan biri olarak soyluyorum kendinizi suclamayi birakin...kendi karakter yoksunluklari kirli ruhlari yuzunden biz bunlari yasadik.Allah buyuk ilahi adalete guvenin...

Yasayan biri olarak soyluyorum kendinizi suclamayi birakin...kendi karakter yoksunluklari kirli ruhlari yuzunden biz bunlari yasadik.Allah buyuk ilahi adalete guvenin...
Sağol canım hayatıma bakıyorum bende askere gidicem diye yalan söyledi evlenme dedi bende inandim şimdi baskalariyla

Eşyalarını evde tutmam onu umutlandirmaz değil mi yaa çünkü eve gelmesin istiyorum sesini bile duymak istemiyorum onu affettigim için kendimden iğreniyorum
Göndermediğin sürece umutlandırabilir. Ben nişan atma sürecınde esyaları gondermedım basta bu aramızda ki bag olarak gorup gondermek ıstemıyordum sonra kendıme ezıyet etmekten vazgectım herseyı paketledım ve gonderdım.

Nişanlıniz ne yaptı bu durumda ayrıntılı anlatirmisiniz

çok önemliyse kendi düşsün peşine, o zamana kadar koy bi köşeye dursun

ben olsam düşmem peşine, sanki eşyaları bahane eder gibi
bırak o düşünsün

eğer isterse arayıp karşı ödemeli kargoya ver, bi daha da muhatap olma bu sığırla

aynen accessdenied 'a katılıyorum.
şu anda eşyaları geri vermek için dahi olsa atacağın her adım "bahane" olarak görülür
bilerek zarar vermen de öyle

şu an sinirlisin, bir süre görmeyeceğin bir yere kaldır
bu arada sana ulşaır da isterse, accessdenied 'ın yazdığı gibi ödemeli kargoya verirsin
yok istemezse bir şekilde imha edersin

burasını genele yazıyorum
bence yaşanan bir ilişkinin ardından 3 yılım gitti, 4 yılım gitti diye düşünmemeli insan
neticede her ilişkinin sonu evlilik olamaz
o 3-4 yılda hiç mi mutlu olmadınız? hiç mi güzel şeyler yaşamadınız?
o 3-4 yıl olmasaydı, onlar da yaşanmamış olacaktı
haaa, hiç mutlu olmadıysanız, öyle bir ilişkiyi 3-4 yıl sürdürmek de karşı tarafın hatası değil

pişmanlığa gelince
insanın kendini suçlayıp kendini hırpalaması çok acı verir
insanı içten içe çok acıtır
yıllar önce %100 düşünce gücü diye bir kitap vardı
orada öncelikle "istedim, yaptım" demeyi öğretiyordu
bence kendinize kızmayın, ders alın yeter
yaşamak istediniz, yaşadınız, bitti, bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…