oyunmuymuş bende gülüyordum salaklığıma ağlıyim sağolEvet ama o sitenin yaptığı bir oyunmus kamera arkası bile çıktı bak internete aklıma geldi Ağlıyordum güldüm Sağol ..
Ben çok sakin bir insanım galiba sadece üzülmekle yetiniyorumVallahi ben hic sakin olamiyorum bu durumlarda. Benim sevgilim bile olamamis bir flortun kitabi kaldi bende. Tek tek sayfalarini yirtip, ucak yapip, balkondan salmayi dusunuyorum. Senin yerinde olsam net cöpe basmistim. Dogru ya da yanlis bilemiyorum ama cöpe basacagimdan eminim.
Bu arada kitap yirtmam kitaplara saygim sonsuz, bu dandik bir test kitabi ona saygi duymuyorum onu ucak yapacagim
eğer isterse arayıp karşı ödemeli kargoya ver, bi daha da muhatap olma bu sığırlaAynen bende öyle düşündüm çöpe atsam ne olur ki çok sinirli bir insan bana birsey yapar diye korkuyorum bir kez yapmıştı bana vurmuştu
Estağfurullah canım herkes inanmistioyunmuymuş bende gülüyordum salaklığıma ağlıyim sağol
Canim yok öyle söylemek istemedim sana da ben sadece hissizlik yaşıyorum nefret bile sanki değerli kalır onun için o simdi s..i cafe diye bi yerde o takip ettiği kız bor arkadaşı daha buluşmuş lar kahkahalar atıyordur kim anları yetimin halindensen beni boşver ben kötü niyetliyim sanırım
:)
madem topla kaldır gözünün görmeyeceği bi yere
Anlamadım canım ?Ortak bi tanıdığınıza ver bence
Hep ağaldığım için kendimi yaşlı hissediyorum bana hayatımda hiç bir zman çiçek bile almadı bayan olduğumu hissetmedi sadece yalan dolan her türlü pislik
Eski ben olsaydım yapardım bunları belkiBen olsam hepsini çöp poşetine koyardım ona yakınlardaki bir çöp kutusunun oraya gidip mesaj atardım "eşyaların şurdaki çöp kutusunun yanında şu an, almak istiyorsan acele et ben gidiyorum" derdim.
Sende böyle birisi için mi üzülüyorsun yani? Sana kendini değersiz hissettiren birisi için. Sana böyle diyorum ama bende nerede serseri var onu bulurdum ha. Bana daha çekici geliyorlardı. Gizemli..
Ama şimdi hayatımda birisi var ve ben kadın olduğumu onunla anladım. Diyorum ne kadar saçma sapan insanları hayatıma almışım.
sen benim yaptığım hatayı yapma bundan sonra. Giden 4 yılın olsun boşver. Önünde ki aşklara bak.
Eşyalarını evde tutmam onu umutlandirmaz değil mi yaa çünkü eve gelmesin istiyorum sesini bile duymak istemiyorum onu affettigim için kendimden iğreniyorumHerseyını paketleyın karsı odemelı gonderın
Yani bi ortak tanıdığınıza ver eşyaları o iletsin sen muatap olma benceAnlamadım canım ?
Yasayan biri olarak soyluyorum kendinizi suclamayi birakin...kendi karakter yoksunluklari kirli ruhlari yuzunden biz bunlari yasadik.Allah buyuk ilahi adalete guvenin...Eşyalarını evde tutmam onu umutlandirmaz değil mi yaa çünkü eve gelmesin istiyorum sesini bile duymak istemiyorum onu affettigim için kendimden iğreniyorum
Sağol canım hayatıma bakıyorum bende askere gidicem diye yalan söyledi evlenme dedi bende inandim şimdi baskalariylaYasayan biri olarak soyluyorum kendinizi suclamayi birakin...kendi karakter yoksunluklari kirli ruhlari yuzunden biz bunlari yasadik.Allah buyuk ilahi adalete guvenin...
Zaten ona kızları ayarlayan ortak arkadaşımız onun arkadaşları hep ben kendi Memleketimde olmadığım içinYani bi ortak tanıdığınıza ver eşyaları o iletsin sen muatap olma bence
Göndermediğin sürece umutlandırabilir. Ben nişan atma sürecınde esyaları gondermedım basta bu aramızda ki bag olarak gorup gondermek ıstemıyordum sonra kendıme ezıyet etmekten vazgectım herseyı paketledım ve gonderdım.Eşyalarını evde tutmam onu umutlandirmaz değil mi yaa çünkü eve gelmesin istiyorum sesini bile duymak istemiyorum onu affettigim için kendimden iğreniyorum
Nişanlıniz ne yaptı bu durumda ayrıntılı anlatirmisinizGöndermediğin sürece umutlandırabilir. Ben nişan atma sürecınde esyaları gondermedım basta bu aramızda ki bag olarak gorup gondermek ıstemıyordum sonra kendıme ezıyet etmekten vazgectım herseyı paketledım ve gonderdım.
Kızlar 4 senelik bir ilişkim vardı ve 1 ay önce bitmişti onun ağlamasına dayanamayıp affetmiştim onu.. Beni aldattığını başka kızlarla yazıstigini buluştuğunu öğrendim. Gecenlerde bir dhaa yeni caldigi cafede tanistiigi bir kzii takip etmis bende arayip bagiridim yeter dayanamiyorum diye inanmiyorum dedim 2 gun konusmadik 1 hafta bana mesajla seni daha fazla üzmek istemiyorum yollarimiza bakalım diye msj atmış heryerden engelledim hicbirsey demeden çok içim yanıyor. Eşyaları bende 2 Laptopu bir dolap borsuru kiyafet ayakkabı esayları kaldı almaya gelmedi benim ne yapmam gerekir nefret ediyorum Gençliğim gitti bitti 4 senem koca 4 sene yeni tanıdım onu Ağlıyorum kızlar suan yazarken ..
çok önemliyse kendi düşsün peşine, o zamana kadar koy bi köşeye dursun
ben olsam düşmem peşine, sanki eşyaları bahane eder gibi
bırak o düşünsün
eğer isterse arayıp karşı ödemeli kargoya ver, bi daha da muhatap olma bu sığırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?