BENDE KALAN Son EŞYALARINI ..???

Sağol canım hayatıma bakıyorum bende askere gidicem diye yalan söyledi evlenme dedi bende inandim şimdi baskalariyla

Bu kadar kisa surede baskalarina bakiyorsa zaten ac gozlu ne istedigini bilmeyen bi kataktersizdir butun aldatanlarin oldugu gibi.
kendilerini ispatladiklarini saniyolar ama peslerinden gidecek ahi unutuyorlar
ofke uzuntu ozleme heosi birbirine giriyo zamanla sakin affetme diyebilirim sadece degismez bu tur tipler.yasattiklarinin hesabini bu dunyada yada obur dunyada Rabbim sorucak elbet o yuzden icini ferah tut Allah buyuktur.

Nişanlıniz ne yaptı bu durumda ayrıntılı anlatirmisiniz
Bizimkisi aldatma degıl aıler anlasmazlıgı defalarca ben bıtırdım o yalvar yakar devam ettırdı sonrasında bır anda teleonda bu iş bitsin dedi ufak bır tartısma sonucu bende o sınırle aıleme anlattım saklamadım dusunebılıyor musun o gun bıttı yuz yuze bıle gelmedık bır daha . O yuzden esyaları basta gondermek ıstemedım belkı duzelır dıye umut ettim acıkcası sonra bir anda karar verdim beklemekten vazgectim ve herseyını gonderdım.

Siz gonderince tepkisi nasıl oldu ??

Sağol canım allaha havale ediyorum ağlamam geçti biraz

Bence 4 seneyi iyi anılarınla hatırla. Sonuçta her ilişkinin evliliğe gideceği garantisi yok. Öyle olsa ilk gün evlenilir. Dediğim gibi, bir kayıp olarak görüp kendini üzme. Yaşandı bitti. Sen de bir gün bugün yaşadığın acıyı unutup yeni sevgilinle veya eşinle güzel günler yaşayacaksın ve bu günler aklıma gelmeyecek. Her şey geçiyor. Bence senin bu adama dönme hatası yapma ihtimalin var. Sen istemiyorsun evet ama onun da pişman olma olasılığını ortadaki kaldırmak için onu kendinden soğutacak en iyi şey tüm eşyalarını parçalayıp çöpe atmak olur. :) hem de için soğur. Bu onu sevdiğini göstermez kızgınlığın üzüntünün dışa vurumu olur o kadar. Ha diğer bir seçenek Hepsini kutulayıp sağlam şekilde iade etmek. Ama bunun sana hiçbir faydası olmayacak. Ben şahsen beni böylesine üzen bir insana bir de iyilik yapıp paketleyip yollamam. Evime de almam. Hepsini unutsun.

Ben bana aldığı saati künyeyi maddi değeri olan şeyleri yani, ortak tanıdığımızla geri göndermiştim. Hatıra olarak sakladığım bir şey dışında kalanları da ortak tanıdığa verdim ister at ister kullan diye. (Kuzen olunca bu kişi )

Siz de öyle yapın gönderin bence.

Evi zaten kapatıyorum geldiğinde ne eşya ne de başka birşey bulacak

İyimiş tepkisi ne oldu bişey dedi mi size bunların üstüne

İyimiş tepkisi ne oldu bişey dedi mi size bunların üstüne
O benim hediyelerimi ve eşyalarımı geri göndermedi. Fotoğrafını gördüm hatta aldığım kazağı kullanıyormuş :) Benim künyeyi saati falan kardeşleri arasında pay etmiş onlar kullanıyordu en son. Bana bir şey söylemedi yani. Kıyamadı demek o kadar para verdim kullansınlar bari dedi

Yok canım sen geri gönderdin ya onun eşyalarını bişey demedimi snaa

Cop torbasına koy ve calıstıgı yere bırak!

konu sahibi de banlanmış, bu konu belki benim işime yarar durumum tam tersi, eşyalarım ayrıldığım şahısta kaldı ne yapmam gerek sizce?

çöp torbasına doldur gönder gitsin ... ondan kalan eşyalara ihtiyacın da yok görmeye tahammülünde yok...

Topla bir kutunun içine gormeyeceğin bir yere kaldır
Baktın istemiyor o zaman atarsın çöpe
Ama şimdi atma bence ya sinirlenip sana zarar verecek bir şey yaparsa

Senın sorun için çok değerli değilse isteme bence
Ama değerliyse bi mesaj çek kargoya ver kargo ücretnı ben oderım de
victoria's secret pijamalarım var eşyaların içinde. belki bi onu isteyebilirim. geri kalanı da evde giyilecek sweat eşofman tarzı şeyler pek değerli bişi yok yani. ama msj çekesim muhatap olasım da yok. bilemedimki kalsınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…