- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
E ayrılın o zamanartk bu şekilde yürümüyor
Sorunun iş yeri olduğuna emin misiniz? İlgili de değilmiş benim aklıma sevmediği geldi. Ayrıca neden küfür ediyorsunuz bu gerçekten çok soğutuyor insanı. Küfür edip de ilgi beklemeyinKandiliniz mübarek cumhuriyet bayramımı kutlu olsun fikirlerinize ihtiyacım var kandil günü kalbini kırmak istemiyorum sevgilim olcak kişinin iş yerinde sıkıntısı varmış öyle diyor inanıyorm kurum değişikliğine kadar gitti benimle ilgilenmiyor ben yazıyorm ben arıyorum son 3 gündür böyle öncesinde de de aman aman ilgili sayılmazdı ama idare ediyordum benim ağzım bozuk ilgilenmeynce ufak tefek küfürler ediyorum bu da benim kendisinden soğumasına sebep oluyormuş şu saat oldu yazmadı kendimi tutuyorum yazmamak vee trip atmamak için ama bunaldım iyice delircem artk bu şekilde yürümüyor
Ayrılın neyi bekliyorsunuz sizi rencide etmesinimi.Olmuyırsa zorlamaya gerek yok. Ayrıca küfür ne erkeğe ne bayana yakışmayan bişey. Onu da fıtratınızdan atmaya çalışın.Kandiliniz mübarek cumhuriyet bayramımı kutlu olsun fikirlerinize ihtiyacım var kandil günü kalbini kırmak istemiyorum sevgilim olcak kişinin iş yerinde sıkıntısı varmış öyle diyor inanıyorm kurum değişikliğine kadar gitti benimle ilgilenmiyor ben yazıyorm ben arıyorum son 3 gündür böyle öncesinde de de aman aman ilgili sayılmazdı ama idare ediyordum benim ağzım bozuk ilgilenmeynce ufak tefek küfürler ediyorum bu da benim kendisinden soğumasına sebep oluyormuş şu saat oldu yazmadı kendimi tutuyorum yazmamak vee trip atmamak için ama bunaldım iyice delircem artk bu şekilde yürümüyor
E o zaman sorun ne?Herkes ayrılın yazmıs ama sorun gercektenn iş yeri cok yogun ve idari bir yer
Herkes ayrılın yazmıs ama sorun gercektenn iş yeri cok yogun ve idari bir yer
Pardon? Kim beni istememis arkasnda olmuşum bu yorumu neye dayanarak yaptınız ve hakkımda ne biliyorsunuzKim sizi istemese kuyruk gibi arkasındasınız
Bnde yoğunum empati yapıyorm ne kadar yoğun olsamda yazarımE gercekten yogun bir yer diyorsunuz, madem farkindasiniz sorun ne?
Ayrica küfür eden erkek de cok itici ama kadinda daha da bir itici oluyor. Ben olsam ben de sogurdum.
Küfür kimseye yakışmaz ama kadında daha bir iğrenç duruyor.Herkes ayrılın yazmıs ama sorun gercektenn iş yeri cok yogun ve idari bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?