- 25 Nisan 2020
- 686
- 1.148
- 43
- 31
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
kaç yaşındasın allah aşkına ?Kandiliniz mübarek cumhuriyet bayramımı kutlu olsun fikirlerinize ihtiyacım var kandil günü kalbini kırmak istemiyorum sevgilim olcak kişinin iş yerinde sıkıntısı varmış öyle diyor inanıyorm kurum değişikliğine kadar gitti benimle ilgilenmiyor ben yazıyorm ben arıyorum son 3 gündür böyle öncesinde de de aman aman ilgili sayılmazdı ama idare ediyordum benim ağzım bozuk ilgilenmeynce ufak tefek küfürler ediyorum bu da benim kendisinden soğumasına sebep oluyormuş şu saat oldu yazmadı kendimi tutuyorum yazmamak vee trip atmamak için ama bunaldım iyice delircem artk bu şekilde yürümüyor
50kaç yaşındasın allah aşkına ?
Herkes ayrılın yazmıs ama sorun gercektenn iş yeri cok yogun ve idari bir yer
istifa mı etsin ?Herkes ayrılın yazmıs ama sorun gercektenn iş yeri cok yogun ve idari bir yer
Seviyorm yapamam onuhıcbır zaman anlayamayacagım konulardan bırı de bu
sevgılım benle ılgılenmıyor onemsemıyor dıyenler nıye ılıskı devam etsın dıye ısrar eder
ayrılın gıtsın ?
kufur edene kadar sız yapmanız gerekenı yapın ayrılın
Bana yazacak kadar vakit ayrılabilir yada gün içinde 5 dk arayacak kadaristifa mı etsin ?
Hiç mi aramıyor yoksa sadece mesai saatlerinde mi?Seviyorm yapamam onu
27 imişkaç yaşındasın allah aşkına ?
Sevgiliniz sizi takmıyor ama siz inatla arıyorsunuzPardon? Kim beni istememis arkasnda olmuşum bu yorumu neye dayanarak yaptınız ve hakkımda ne biliyorsunuz
Biz yeniden başladık sayılır bi sorun yokki şuan ayrıcakErkekler genelde ayrılmaz parntneri ayrılsın diye yol yapar
Kim bunları istemese inatla peşlerine gidiyorlarhıcbır zaman anlayamayacagım konulardan bırı de bu
sevgılım benle ılgılenmıyor onemsemıyor dıyenler nıye ılıskı devam etsın dıye ısrar eder
ayrılın gıtsın ?
kufur edene kadar sız yapmanız gerekenı yapın ayrılın
S.kerim o.ç a..mn oğlu...Ufak tefek küfür örneği verebilir misiniz ? kodlayarak da olur ..
Ee küfür ediyorsunuz adama nasıl bir sorun olabilir daha ?Biz yeniden başladık sayılır bi sorun yokki şuan ayrıcak
Ufak tefek olmayan küfür yazar mısınız pekiS.kerim o.ç a..mn oğlu...
kusura bakmayın gercekten guldum cunkuSeviyorm yapamam onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?