bende karalıyım hedef 7 kilo

myocean21

aşklarım benim
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
125
49
38
41
Yaptığım çok net bişi yok ama zamanında nasıl 37 kilo verdiysem şu an beni rahatsız eden kiloları vercem burasıda benim not defterim gibi ilerde nasıl kilo verdim diye takılırsam bakarım adam akıllı asılmam için bu şarttı yoksa herkesin xayıfsın lafına aldanıp bu hale geldim ve geriside gelcek biliyorum ben ilk gün çok kaçırdım yarın kiloyuda tam bakıp sıkı tutçam bu işi

Merhabalar. Ben de sizin gibi zamanında 15 kilo verdim. Ama simdi 7-8 kilo fazlam var veremiyorum. Sen kaç kilosun kaç olmak istiyorsun. Birbirimizin kilo bekçisi olsak acaba ise yarar mi ne diyorsun.

Hayırlı olsun konun bende 67 kiloyum zayıflamaya çalışıyorum hedef 55 kilo inşallah olur ben genelde diyet topiklerinde dolanıyorum burayada uğrayabilirim hepimiz birbirimize destek ve motivasyon verebiliriz.

Hoşgeldin canım yarında ben tartılayım kesin olarak başlıyorum beraber gunluk gibi olsun birlikten kuvvet doğar bende 1.67 boyundayım geçen 62.5 çıktım reglden iki gün sonra tartılmak gerekiyormuş onun için yarın sbh tekrar tartılacğım yazarım

Hayırlı olsun konun bende 67 kiloyum zayıflamaya çalışıyorum hedef 55 kilo inşallah olur ben genelde diyet topiklerinde dolanıyorum burayada uğrayabilirim hepimiz birbirimize destek ve motivasyon verebiliriz.
Hoşgeldin ne güzel çoğalıyoruz boy kaç canım

Hoşgeldin canım yarında ben tartılayım kesin olarak başlıyorum beraber gunluk gibi olsun birlikten kuvvet doğar bende 1.67 boyundayım geçen 62.5 çıktım reglden iki gün sonra tartılmak gerekiyormuş onun için yarın sbh tekrar tartılacğım yazarım

Burda başka diyet konularına da yazıyorum günlük yediklerimi neyin kaç kalori olduğunu yaptığım kaçamakları bakalım inşallah sonuç alırız.
Benim boyumda kısa 156 olduğu için hedefim 55 kilo o_O

Burda başka diyet konularına da yazıyorum günlük yediklerimi neyin kaç kalori olduğunu yaptığım kaçamakları bakalım inşallah sonuç alırız.
Benim boyumda kısa 156 olduğu için hedefim 55 kilo o_O
İnşallah canım ben yıllar önce buraya daim giriyordum yeni evlendiğim zamn aldığım kiloları burda verdim sonra tup bebek bolumune takıldım o moralle tup bebekle bir kızım oldu ve ardından oğluşum geldi dünyaya aralarında bir yaş bar var ilk hamileliğim de 92 kusurlere çıktım sonra oğlumda 90 lara fln geçen kış 57 kiloydum çok çıtırdım şimdilerde esr kalmadı buradaki arkadaşlıkları bildiğimden tekrar uye oldum

Çok mutlu ettiniz beni kimse uğramaz sanıyordum hepinize tşkr şimdi umudum daha çok zayıflayacağız kızlar brz zamnda alsa

İnşallah canım ben yıllar önce buraya daim giriyordum yeni evlendiğim zamn aldığım kiloları burda verdim sonra tup bebek bolumune takıldım o moralle tup bebekle bir kızım oldu ve ardından oğluşum geldi dünyaya aralarında bir yaş bar var ilk hamileliğim de 92 kusurlere çıktım sonra oğlumda 90 lara fln geçen kış 57 kiloydum çok çıtırdım şimdilerde esr kalmadı buradaki arkadaşlıkları bildiğimden tekrar uye oldum

İyi yapmışsınız bir anne olarak doğum ve tedavi kilolarınız var bense henüz bekar ve balık etli bir kızım :)

İyi yapmışsınız bir anne olarak doğum ve tedavi kilolarınız var bense henüz bekar ve balık etli bir kızım :)
Bende öyleydim hep hayatım diyetle geçti o yüzden boğazlıyımdırda ama gorunuşumu yemekten daha çok seviyorum bazende yemek ağır basıyor sonra hop tkrr diyet vakti

Bende şuan olan kilo onlardan kalma değil bu arada kızım5 oğlum 4 yaşında bekarlık kiloma indim şimdilerde çok ve yanlış beslenmeden aldım

Sabah:
1 kk lor peyniri 12 kcal
1 domates 29 kcal
2 dilim tam buğday ekmeği 125 kcal
1 siyah zeytin 4 kcal
1 yumurta beyazı 16 kcal

Öğle:
1 sade türk kahvesi 0 kcal
2 çikolatalı diyet bisküvi 98 kcal

Ara:
1 kuru incir 41 kcal
1 kuru kayısı 29 kcal
3 fındık 20 kcal
2 badem 13 kcal
1/2 yk kuru üzüm 21 kcal

Akşam:
1 porsiyon haşlanmış brokoli 66 kcal
3 yk yoğurt 48 kcal
4 yk domatesli bulgur pilavı 224 kcal
1/2 tam buğday ekmeği 31 kcal

Toplam: 806 kcal

Bugünkü yediklerim bunlar extra olarak mandalina yedim +70 kcal :)

Harika yazmissin. Ben de kendimce kalori hasabi yapiyorum ama seninki sanki daha detaylı. Ben ilk etapta 60 a düşmek istiyorum sonra gücüm kalirsa 55 olmak istiyorum.

Sabah:
1 kk lor peyniri 12 kcal
1 domates 29 kcal
2 dilim tam buğday ekmeği 125 kcal
1 siyah zeytin 4 kcal
1 yumurta beyazı 16 kcal

Öğle:
1 sade türk kahvesi 0 kcal
2 çikolatalı diyet bisküvi 98 kcal

Ara:
1 kuru incir 41 kcal
1 kuru kayısı 29 kcal
3 fındık 20 kcal
2 badem 13 kcal
1/2 yk kuru üzüm 21 kcal

Akşam:
1 porsiyon haşlanmış brokoli 66 kcal
3 yk yoğurt 48 kcal
4 yk domatesli bulgur pilavı 224 kcal
1/2 tam buğday ekmeği 31 kcal

Toplam: 806 kcal

Bugünkü yediklerim bunlar extra olarak mandalina yedim +70 kcal :)
Bu hesaplama için çizelgen flnmı var kalori hesabı iyi ama yorucu oluyo bi sure bende yapmıştım çokta işe yarıyor

Bayanlar günaydın bende katılabilrmiyimki aranıza.
Aranıza kabul ettiğinizi düşünerek yazayım bari :KK47:

Bende 158 bor 68 kiloyum 62 kiloyla hamle kalmıştım şuan oğluşum 18 aylık ve ben 62 60 olmak istiyorum yani benimde bi 6 7 kilovermem lazım çok sinirlerim bozuluyo.

Bu gün dikkat etmeye çalışıcam bakalım gün içinde pek sorun olmuyo ama akşamları durabilsem iyi olacak

şimdilik bu kadar gün içinde netteyim sizi takip edicem :KK45:

Bayanlar günaydın bende katılabilrmiyimki aranıza.
Aranıza kabul ettiğinizi düşünerek yazayım bari :KK47:

Bende 158 bor 68 kiloyum 62 kiloyla hamle kalmıştım şuan oğluşum 18 aylık ve ben 62 60 olmak istiyorum yani benimde bi 6 7 kilovermem lazım çok sinirlerim bozuluyo.

Bu gün dikkat etmeye çalışıcam bakalım gün içinde pek sorun olmuyo ama akşamları durabilsem iyi olacak

şimdilik bu kadar gün içinde netteyim sizi takip edicem :KK45:

Birlikten kuvvet doğar :KK50:
Burda hepberaber veririz umarım kilolarımızı :)

Back
X