bende karalıyım hedef 7 kilo

Yine çok yedim tatlı krizi basıyor resmen orucu açarken iyi yulaf kepeğiyle hazırlanmış tavuk köfte ve haşlanmış brokoli az bulgur pilavı yedim sonrası facia oğluşum yiycekti çikolatalı yaş pasta hazırladım ona ama yemedi nen yedim çok uzgunum

OTE="myocean21, post: 39229651, member: 655224"]Bu yedi kiloyu vermiycem alacam sanırım Allah korusun[/QUOTE]
Kac kiloydunuz siz.verebildiniz mi.

İşi şimdiden sıkı tutman iyi olmuş canım.
Sadece 7 kilo diyip umursamasaydın katlanırdıda katlanırdı bu kilo.
Daha önce ne kilolar vermişsin iradeli birisin anladığım kadarıyla. Keşke bende o kadar iradeli olabilsem :)
İnşallah sonsuza kadar kurtulursun bu kilolardan :)

Evet iradeliydim ama şimdilerde eser yok herkesin gayet iyisin demeside şımartıyor beni kimseye fiyet fln yapıyorum diyemiyorum hemen sert tepkiler alıyorum ve gittiğimiz yerde yapılanları yememe gibi bi şansım yok sende diyet yapıyorsan biz atalım aşağı kenfimizi diyorlar brz dikkat edip berdiğimde de soruyorum zayıflamışmıyım diye kemiklerin kalmış onlarıda ver rahat et fiyorkar bende bunlardan aldığım rahatlıkla kilo alıyorum anca ve şuan mutsuzum bu kiloda

OTE="myocean21, post: 39229651, member: 655224"]Bu yedi kiloyu vermiycem alacam sanırım Allah korusun
Kac kiloydunuz siz.verebildiniz mi.[/QUOTE]
Yok 62 lerde takıldım oğlum 4 yaşını bitirecek ben aslında aşağı yukarı bu kilolarda gezdim geçen sene 57 oldum sporla ve çok fit olmuştum o halimi özlüyorum hiçte kilo veremiyorum 60 larla başladığım tatilden 62 lerle çıkıyorum

Pes etmek yok yaş pastanın rehavetiydi sanırım hem bahara kdr 7 kilo vereceğim hemde sigarayı bırakacağım

Ya benimde kefirim var bakim bozulmamışsa mayalayım ama diyeti çok katı yapamam zaten şimdi oruç tutuyorum

Ben emziriyorum bir de.Canim çok tatli istiyor.ama kalori hesabiyla dengelemeye calisiyorum.menüm.1 KK peynir 4 zeytin iki kizarmis ekmek 1 yumurta ve bol yeşillik.ara 1 bardak tarcinli sut ve bir incir.öğlen mercimek çorba tavuk ve salata.ara bir cay bardagi kuruyemiş.aksam bir karniyarik ve pilav. Son olarak da yarimsar elma ve portakal.ama yemekleri az az yedim. Öyle doyumluk değil iste tadimlik.

Ben emziriyorum bir de.Canim çok tatli istiyor.ama kalori hesabiyla dengelemeye calisiyorum.menüm.1 KK peynir 4 zeytin iki kizarmis ekmek 1 yumurta ve bol yeşillik.ara 1 bardak tarcinli sut ve bir incir.öğlen mercimek çorba tavuk ve salata.ara bir cay bardagi kuruyemiş.aksam bir karniyarik ve pilav. Son olarak da yarimsar elma ve portakal.ama yemekleri az az yedim. Öyle doyumluk değil iste tadimlik.
Ya ben oruçlu iken evdeki herşeyi canım çekiyor ne salakmışım ağzım açıkken yemiyorum diye duşunup sbh canımın çektiklerini gece hiç düşünmeden hupletiyorum umarım çok kilo almam

Evet iradeliydim ama şimdilerde eser yok herkesin gayet iyisin demeside şımartıyor beni kimseye fiyet fln yapıyorum diyemiyorum hemen sert tepkiler alıyorum ve gittiğimiz yerde yapılanları yememe gibi bi şansım yok sende diyet yapıyorsan biz atalım aşağı kenfimizi diyorlar brz dikkat edip berdiğimde de soruyorum zayıflamışmıyım diye kemiklerin kalmış onlarıda ver rahat et fiyorkar bende bunlardan aldığım rahatlıkla kilo alıyorum anca ve şuan mutsuzum bu kiloda

Sen mutsuzsan kimsenin dediklerini aldırma canım.
Herşeyi bırak sağlıklı beslenmek için dikkat et.
Misafirlikte falan yine istediğini ye ama aşırıya kaçma mesela. Sonra evinde yine kaldığın yerden devam edersin.

Sen mutsuzsan kimsenin dediklerini aldırma canım.
Herşeyi bırak sağlıklı beslenmek için dikkat et.
Misafirlikte falan yine istediğini ye ama aşırıya kaçma mesela. Sonra evinde yine kaldığın yerden devam edersin.
İşte sorun bende çık yiyorum ve tutamıyorum kendimi

Bgnde oruçtum sahurda 3-4 zeytin brzda ceviz ezmesi yedim açarkende kuru fasulye az da bulgur pilavı ama olmayacak bişi yanında poğaça yedim

Bugünlerde gezme fln cooook yedim coook ustelik tlfnda bozulmustu internette yoktu

Back
X