- 25 Ocak 2015
- 125
- 49
- 38
- 41
Allah razı olsunAllah kabul etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunAllah kabul etsin.
Kac kiloydunuz siz.verebildiniz mi.[/QUOTE]OTE="myocean21, post: 39229651, member: 655224"]Bu yedi kiloyu vermiycem alacam sanırım Allah korusun
Teşekkürler canım baktım diyete şok diyet bu onun dediklerini yiyip kefir içmezsekte kilo veriririz sorun uygulama kısmındaşuradaki diyet programıyla da haftada 4 kiloya kadar sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.
Ya ben oruçlu iken evdeki herşeyi canım çekiyor ne salakmışım ağzım açıkken yemiyorum diye duşunup sbh canımın çektiklerini gece hiç düşünmeden hupletiyorum umarım çok kilo almamBen emziriyorum bir de.Canim çok tatli istiyor.ama kalori hesabiyla dengelemeye calisiyorum.menüm.1 KK peynir 4 zeytin iki kizarmis ekmek 1 yumurta ve bol yeşillik.ara 1 bardak tarcinli sut ve bir incir.öğlen mercimek çorba tavuk ve salata.ara bir cay bardagi kuruyemiş.aksam bir karniyarik ve pilav. Son olarak da yarimsar elma ve portakal.ama yemekleri az az yedim. Öyle doyumluk değil iste tadimlik.
Evet iradeliydim ama şimdilerde eser yok herkesin gayet iyisin demeside şımartıyor beni kimseye fiyet fln yapıyorum diyemiyorum hemen sert tepkiler alıyorum ve gittiğimiz yerde yapılanları yememe gibi bi şansım yok sende diyet yapıyorsan biz atalım aşağı kenfimizi diyorlar brz dikkat edip berdiğimde de soruyorum zayıflamışmıyım diye kemiklerin kalmış onlarıda ver rahat et fiyorkar bende bunlardan aldığım rahatlıkla kilo alıyorum anca ve şuan mutsuzum bu kiloda
İşte sorun bende çık yiyorum ve tutamıyorum kendimiSen mutsuzsan kimsenin dediklerini aldırma canım.
Herşeyi bırak sağlıklı beslenmek için dikkat et.
Misafirlikte falan yine istediğini ye ama aşırıya kaçma mesela. Sonra evinde yine kaldığın yerden devam edersin.