bende katıldım aranıza aralıkta tüp bebek yolculuğuna çıkıyorum maya ile

öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah sonucu güzel olur. bizde maya ile anatolia arasında kararsız kalmıştık bayramdan sonra ankaraya gelip ikisiylede görüşeceğiz ama anatoli daha ağır basıyor.sen ne den mayayı tercih ettin.?

Son düzenleme:
inşallah canım ya tek temennimiz o.tabi rabbimden hayırlısı ne kadar dediler ilaç dahil?biz rapor da çıkartacağız.anatolia biz burada çıkartırız dedi.ama mayayla konuşacağız.artık hangisinde son kararımızı verirsek bakalım.göürüşlerini burada paylaşırsan sevinirim.çok faydalı oluyor.şimdiden Allah yardımcımız olsun..

merhaba arkadaşlar ben de hakan şatıroğlu na tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.benim 3.denemem.öncekiler hep kimyasal gebelik oldu.ve sonuç hüsran.umarım bu güzel sonuçlanır.sizlerin kaçıncı denemeniz ve sorun ne?

bizimde üçüncü olacak sorun çikolata kisti tutunma olmadı.ankarada yaptıracağız.maya veya anatolia hakkımızda hayırlısı

hayırlı ugurlu olsun canımm en kısa zamanda hamişim yazınlarınla gel karşımıza bizde o zmaan hep beraber daha çok sevinelim...

hayırlı olsun canım inş. tedavin sonucunda bebişinle bizlere yazarsın....

Canım tedavin hayırlı olsun. Bende maya ile irtibat halindeyim.Benim ilk denemem negatifle sonuçlandı. Şuan düşünme aşamasındayım.Ankara Gata ve maya tüp bebek arasında kaldım.Maya tüp bebek sana ne kadar maliyet çıkardı?

Merhaba; ne kadarlık cıkolata kıstın var acaba.

çikolata kisti batını kaplamıştı benim ameliyatla belli oldu zaten.şu anda doktorum zarasız diyor ama devamlı kontrol ettiriyorum .3 defa yaptırdım olmadı.doktor rahim duvarını etkilemiş o yüzden embriyo tutunamıyor dedi.bakalım hayırlısı olsun...ankaraya gidecem bayramdan sonra

Merhaba arkadaşlar bende bir maya gebesi olarak sizlere tedavinizde başarılar diliyorum.umarım sonunda rabbim benim gibi sizlerinde yüzünü güldürür

merhaba arkaşlar bende maya ile dün görüşmeye gittim ban çıkardıkları hesap şöyle
eğer raporlu olursam SGK tedavi için 803tl alınacak diyor, ilaç da tahmini 900-1100 tl arası dendi ki bunun yarısını ödüyorsun, rapor çıkartması 200tl (tabi diğer belgelerin fiyatıda var ki onlarda 50 tl belki tutar yada tutmaz), bide bize macs yöntemi uygulanacak o da 285euro(570tl) birde tedavi sırasında eşinizden alınan sperm içinde kaç kere verirseniz 100 ile çarpın ben 2 sefer diye düşünüyorum yani 200tl bunun sonunda toplam fiyatımız sanırsam 2363tl fiyat çıkıyor tabi ekstra birşey çıkmazsa

raporsuz düşünürseniz maya ilaçları geliş fiyatından veriyormuş şuan aralık sonuna kadar 2142tl kampanyaları var ama ilaç hariç ve ilaçlarınız 1100-1500tl arası macs yöntemi yapılacaksa 285 euro(570tl) toplam 4212tl yapıyor eğerki yanlış hesaplamadıysam

birde dondurulacak embriyolarınız var ise onların dondurulması için 350 euro, çözdürmek içinde 350euro veriyorsunuz ama çözdüreceğiniz zaman veriyorsunuz diğer 350euroyu ve başka birşey ödemiyorsunuz canlarım yani negatif çıkarsa ki inşallah hepimizin yüzü güler de kucaklarımız boş evimiz neşesiz kalmaz

Son düzenleme:
sonunda yaptırdım bugün tam8. günüm nokta şeklinde kırmızı kan gördüm acaba fazla sert sildiğim için olabilir mi

bnde aralık yolcusuyum onumdekı hafta toplanacak yumoslarım
rabbım yuzumuzu guldrusunnn ınşşş

slm herkese eğerki eşinizde sperm sorunu varsa mayadan şaşmayın derim benden size bir iyilik orda anne oldum ama ohss sebebiyle 2 aylık düşük yaptım şiddetle tavsiye ediyorum bana çare olan tek yer macs tedavisi iyi düşünün yıllarca araştırdım çok tedavi görüm şimdi dondurulmuşlarıma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin

Bende maya annesi olarak Allah yardımcınız olsun diyorum,geçen sene bende bu zamanlar beklemedeydim,şimdi 4 alık bir oğlum var,inşallah sizde hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…