merhaba arkaşlar bende maya ile dün görüşmeye gittim ban çıkardıkları hesap şöyle
eğer raporlu olursam SGK tedavi için 803tl alınacak diyor, ilaç da tahmini 900-1100 tl arası dendi ki bunun yarısını ödüyorsun, rapor çıkartması 200tl (tabi diğer belgelerin fiyatıda var ki onlarda 50 tl belki tutar yada tutmaz), bide bize macs yöntemi uygulanacak o da 285euro(570tl) birde tedavi sırasında eşinizden alınan sperm içinde kaç kere verirseniz 100 ile çarpın ben 2 sefer diye düşünüyorum yani 200tl bunun sonunda toplam fiyatımız sanırsam 2363tl fiyat çıkıyor tabi ekstra birşey çıkmazsa
raporsuz düşünürseniz maya ilaçları geliş fiyatından veriyormuş şuan aralık sonuna kadar 2142tl kampanyaları var ama ilaç hariç ve ilaçlarınız 1100-1500tl arası macs yöntemi yapılacaksa 285 euro(570tl) toplam 4212tl yapıyor eğerki yanlış hesaplamadıysam
birde dondurulacak embriyolarınız var ise onların dondurulması için 350 euro, çözdürmek içinde 350euro veriyorsunuz ama çözdüreceğiniz zaman veriyorsunuz diğer 350euroyu ve başka birşey ödemiyorsunuz canlarım yani negatif çıkarsa ki inşallah hepimizin yüzü güler de kucaklarımız boş evimiz neşesiz kalmaz