Bende Kaynana Konusu Açarmışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu deşmek değil de sormak bana gör
Aslında diğer sorunları da konuşabilirdiniz de eşiniz ne yapsın ne desin yani
Deşmek demeyelim ya her insan gıbı sormuş sizin anneniz sormazmıydı

bir de kadın gelince sorun olması kadını düşündürtmüştür
Corona olayını ama guzelce söyleyebılırdınız
Onu herkes biliyor

Mantık olarak kv de ayıp etmiş aslında ama siz daha büyük hata yapmışsınız o an sürat asmamalıydınız bence sonra eşinizle paylaşmalıydınız konuyu .böyle kv arkadan is çevirmeden ziyade siz saygısızlık yapan kişi konumuna düşmüşsünüz ki dışardan öyle görünüyor . Hassasiyetinizi anlıyorum ki haklıda buluyorum sadece ifade edis zaman ve tarzınız yanlış olmuş malesef. O yuzden konuşmayın bu konuyu kv ile buyutmeyin

Anneminde yuzune karsi soyleyemezdim.Ama dogru soyluyorsunuz kendimi kandirmamaliyim.Ben kandirmistim.O yuzden bunu sorun olarak gordum.Beklentim buyuktu.Ama fazla da deşmeye gerek yok sanırim.

Tüm Kaynanalar böyle dert etmeyin umarunuzda olmasın....

Ozaman esınizle tekrar konusun annesiyle konussun olay size kalmasin.kimsenin hasta olup olmadigi bilinmez diyin

Evet burada şimdi yorumları okuyunc tavrımın yanlışlığını bende anladım.Aslında eşim arkamdan gelip durmadan söylenmese böyle bir durum ortaya çikmazdı.Çünkü ben hoş geldin deyip güzelce karşiladım buyur ettim.Sonra siz kızın yanındayken çamasırlarimi katlayayım dedim.O arada eşim gelince olay koptu.
Ama hata etmişim bu konuda da ben hatalıyım.

Doğru değil şu durumda gelip gitmek evet ama gelmiş bir kere o varken başka odada da olsa kavga etmeniz çok ayıp..anneler hemen anlar çocuklarının huzursuzluğunu. Ben olsam bi sohbet sırasında derdim en çok misafirlige gidip gelmek bulaştırıyormuş virüsü geçen bir kadına kızı gitmis kızından bulaşmış yazık falan derdim. Maksat o mesajı alsın.

Bu şekilde ne yazik ki anlamiyorlar.Ramazan girdiginden beri 2 kere iftara davet ettiler.Daha oncesinde de sanki nereye gidiyorsun ayni sitedeyiz bir şey olmaz diye söylediler.
Çok fazla önemsemiyorlar virüs olayını.

Bu şekilde ne yazik ki anlamiyorlar.Ramazan girdiginden beri 2 kere iftara davet ettiler.Daha oncesinde de sanki nereye gidiyorsun ayni sitedeyiz bir şey olmaz diye söylediler.
Çok fazla önemsemiyorlar virüs olayını.

O zaman açık açık konuşun anne ben bebeğimi düşünüyorum Allah korusun o kaldıramaz vs. Cahiller işte eminim kendine de başkaları geliyordur dışarıdan aman birşey olmaz kızım kardeşim onlardan geçmez hasta değiller kafasındalar. E bu virüs yabancıdan yabancıya mı yayılıyor sanki şahsen ben sokaktan geçen insana gidip sarılmıyorum . Hafife alanlara sinir oluyorum ya keyfimizden tedbir alıyoruz sanki.

Evde insan varken başka odada tartismak ne yahu. Ya kaynananizin yaninda soyleseydiniz ya da kadinin gitmesini bekleseydiniz. Kendiniz cok normal davraniyorsunuz ya kv iki yuzlu.

Ayrica anne kız olunmaz kaynanayla zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…