Aslında diğer sorunları da konuşabilirdiniz de eşiniz ne yapsın ne desin yaniAslında arka odaya çekmedim.Ben surat asıp diğer odaya çamaşir katlama bahanesiyle gecince o da geldi olaylar öyle gelişmiş oldu.
Onun yüzüne karşı söylesem bunu tamamen fatklı algılardı o yüzden eşimin anlatmasını istememdi aslında tek derdim.
Benim en çok canımı sıkan konu hrp kızım kızım deyip kaç yıllık evlilikte ilk defa bir soruna şahit olup hemen orayı deşmek istemesi.Yoksa sorunları belli eden ya da konuşan biri hiç olmamişimdir.O yüzden çok kırıldım.
Anneminde yuzune karsi soyleyemezdim.Ama dogru soyluyorsunuz kendimi kandirmamaliyim.Ben kandirmistim.O yuzden bunu sorun olarak gordum.Beklentim buyuktu.Ama fazla da deşmeye gerek yok sanırim.Lutfen kendinizi kandirmayin. Anne kiz gibi degilsiniz, kimse olamaz da. Oyle olsa olay aninda kendiniz de soyleyebilirdiniz. Arka odada esinizle tartismazdiniz. Bence bosverin, soyleseniz de degisen birsey olmaz. Gelin kv iliskisi boyle birsey malesef.
Tüm Kaynanalar böyle dert etmeyin umarunuzda olmasın....Arkadaşlar kısaca anlatmaya çalısacağim fikirlerinize ihtiyacım var.
Kaynanamla ilişkimiz normalde çok iyidir.Ben onu sever sayar hatta kayinpederimin eleştirilerinden bile korurdum.O da beni kızı gibi görür sanırdım.Doğumumda bencillikleriyle , kıskançlıklarıyla beni şok etse de birbirimize karşı bir söylemimiz olmadı.Ben içimdekileri sadece eşimle paylaştım.
Şimdi asıl konuyu anlatmak istiyorum.Aynı sitede oturuyoruz.Ama bu virüs sebebiyle görüşmüyoruz.Dün eşimin iş dönüşü beraber geldiler.Ona hoş geldin dedim ama arkada eşime kızdım söylendim.Ufak bebegimiz oldugunu dikkatli olmamız gerektiğini anlattım.O da annesinin hasta olmadığını söyledi.Kısacası arka odada tartıştık.Biraz zaman sonra o kalktı yolçuladım.Zaman sonra da eşim markete gitti.
Geldiğinde dolmuştu.Aynı konudan yine tartışmaya başladık.Annem bu kız sana hep ters davranıyor ne oldu evde diye sordu bizi düşürdüğün durumu gördün mü falan diye atıştık.
Kısacası içime dert oldu uyuyamadım.Kaynanamın bu iki yuzlülüğünü yüzüme gülüp eşimi ilk firsatta dolduruşa getirmesini hazmedemedim.Ona bunu bildiğimi yaptığının ayıp oldugunu söylemek istiyorum ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ozaman esınizle tekrar konusun annesiyle konussun olay size kalmasin.kimsenin hasta olup olmadigi bilinmez diyinTabiki arar sorardi.Ama annem o arada bu ćocuk sana hep ters davraniyor.Kotu yaklasiyor.Babanda ayni seyleri soyluyor diye beni gazlamazdı.Sakin ol kizim o da boyle dusunmus demek ki diyerek ortamı sakinlestirmeye calisirdi.
Ben kaynanamı anne olarak gordum.O yüzden anne gibi yaklasır diyordum hep.Bu defa boyle yapinca şok oldum.Cok uzuldum.Ve onun benim anne gibi davranmasini beklerken kaynanalik yapmasini hazmedemedigimi bilsin istiyorum.
Kendi ailemle gorusmedim.Bebegim cok ufak tabi ki onu dusunecegim.45 gundur evden disari cikmadim ben.Tek ben olsam neyse ama bebegimi dusunmeliyim.
Ben esimi doldurmadım.Ona annesini neden getirdigini ortaligin karisikligini bildiğini soyledim.
Bunun neresi dolduruş ?
Eşim annem hasta değil deyince olay uzadı.
Bu deşmek değil de sormak bana gör
Aslında diğer sorunları da konuşabilirdiniz de eşiniz ne yapsın ne desin yani
Deşmek demeyelim ya her insan gıbı sormuş sizin anneniz sormazmıydı
bir de kadın gelince sorun olması kadını düşündürtmüştür
Corona olayını ama guzelce söyleyebılırdınız
Onu herkes biliyor
Mantık olarak kv de ayıp etmiş aslında ama siz daha büyük hata yapmışsınız o an sürat asmamalıydınız bence sonra eşinizle paylaşmalıydınız konuyu .böyle kv arkadan is çevirmeden ziyade siz saygısızlık yapan kişi konumuna düşmüşsünüz ki dışardan öyle görünüyor . Hassasiyetinizi anlıyorum ki haklıda buluyorum sadece ifade edis zaman ve tarzınız yanlış olmuş malesef. O yuzden konuşmayın bu konuyu kv ile buyutmeyin
Bu şekilde ne yazik ki anlamiyorlar.Ramazan girdiginden beri 2 kere iftara davet ettiler.Daha oncesinde de sanki nereye gidiyorsun ayni sitedeyiz bir şey olmaz diye söylediler.Doğru değil şu durumda gelip gitmek evet ama gelmiş bir kere o varken başka odada da olsa kavga etmeniz çok ayıp..anneler hemen anlar çocuklarının huzursuzluğunu. Ben olsam bi sohbet sırasında derdim en çok misafirlige gidip gelmek bulaştırıyormuş virüsü geçen bir kadına kızı gitmis kızından bulaşmış yazık falan derdim. Maksat o mesajı alsın.
Bu şekilde ne yazik ki anlamiyorlar.Ramazan girdiginden beri 2 kere iftara davet ettiler.Daha oncesinde de sanki nereye gidiyorsun ayni sitedeyiz bir şey olmaz diye söylediler.
Çok fazla önemsemiyorlar virüs olayını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?