bende ki kaynana dünya da tek... :( :)))

nevessta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
10
0
1
Öyle bir kaynana var ki bende ....
Bir gün eltimin evi temizlenicek kaynanam beni bide diğer eltimi aldı büyük eltiye temizliğe götürüyo benii neyse geldik evine oturduk kaynanam ordan döndü büyük eltiye SANA 2 TANE AMELE GETİRDİM ÇALIŞTIRMAN İÇİN DEDİ ayy eltim cevap dahi veremedi şaşırdı kaldıııı ben tabi şok oldum o sözüne bide daha 4 aylık gelinim yani eski olsa hadi neyse diyip geçiştirirsin ... akşam oldu bende kocama anlattım böyle böyle söyledi annen bana neden acaba dedim çok alındım kırıldım yani dedim oda şaka söylemiştir falan dedi gün içinde temizlik yaparken ağladığım gitmiş kocamın kulağına ama oda bana beli etmiyo sonraki akşam herkes yattı biz teek kaldık bana annesiyle koknuştuğunu ve kendisini bana AMELE gibi bişey söylediğini hatırlamadığını söylemiş bi kaç hafta sonra hatırlamış ve kabul etmiş öyle bişey söylediğine kocam da o zamana kadar yaşlılık şaka olarak söylemiştir falan diyip konuyu kapatmak istemiştiii... yaa kızlarrr daha nelerrr nelerrr :)))

Böyle durumlari nasıl çözmek gerekiyor inanin bilmiyorum.
Kötü insan her türlü olaydan sıyrılıp gecer.
Ben olsam o anda bozulduğumu bir şekilde asikar soylerdim.

Niye şok oluyosun ki orda guzel bir cevabi hak etmis cunku saygisizlik
Sen büyük diye saygi duyuyosan oda kücügune saygili olmali.
Bu kadar ezdirmeyin kendinizi

) böyle bitirmişsin yazını. İlginç.

O an bana söylense anında bırakır giderdim. Tepki vermezsen daha çok amele olursun.

O an bana söylense anında bırakır giderdim. Tepki vermezsen daha çok amele olursun.

Niye şok oluyosun ki orda guzel bir cevabi hak etmis cunku saygisizlik
Sen büyük diye saygi duyuyosan oda kücügune saygili olmali.
Bu kadar ezdirmeyin kendinizi
Evet gerçekten de devam ediyor hala daha neler neler kendi evleri var istanbul içindeyiz o avrupa ben anadolu yakasındayız ama bütün kış gelip bende kalır benim evimde kendiine bi oda ayırmıştır daha en başından yanii.. daha neler neler kızlarrr ahah ahh hastalığa yakalandım stresten..

Böyle durumlari nasıl çözmek gerekiyor inanin bilmiyorum.
Kötü insan her türlü olaydan sıyrılıp gecer.
Ben olsam o anda bozulduğumu bir şekilde asikar soylerdim.
öyle pislik ve inatçı ki korkuyor insan cevap vermeye ve fazlasıyla sinsi....

Öyle de oluyor.. o an sus pus kalıyorum nedenini hiç ama hiç bilmiyorum tüm kontrol onun elinde bana geldimi ben evimde yemek için hiç birşey yapmıyorum hep o yapar.. Yapmak için fikiri arada bir soruyor..

bu kaynana milleti adamı deli eder mezara gömer üstüne helva yapıp yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…