Bende ki sorun ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kılom normal benim ama guzumun coktugunu dusunuyorum 28 yasındayım ama kırışıklıklarım var baya zor donemler gecırdım cunku yuzumu begenmuyorum ben aslında
Ooooooo ondan kolay ne var, bi botox, az dolgu bitti gitti,
Benim kırışma sorunum yok olsa da takılmam açıkçası, gülmeyek mi kırışmasın diye
Ama sarkmaya başladı cildim geçen hafta diş sıkma sorunumda olduğundan çene botoksu yaptırdım, toparladı yüz ovalini ama bunları hiçbir zaman sorun yapmadım.
Gel gör ki kilo alınca utanıyorum ve bu yüzden eve kapanma isteği, kimseyle görüşmemek vs.
Şimdi ideal kilodayım, mutluyum
Sen de belki gözlerine ışık dolgu vs. Bişeyler yaptırıp daha iyi hissedebilirsin. ( yaşında küçükmüş aslında, önce bi dermatoloğa gidip cildini nasıl koruyabileceğini öğrenmende fayda var, çocuğunun uyku düzeni bozuksa onu da düzelt ki yorgun görüntündeki etkiler minimuma insin)

İyi de kim okullu zamanlarında ki haliyle kalıyor ki. Yaş alıyoruz e haliyle değişiyoruz. Ben de iki çocuk ve hipotroidden önce uzun boylu dal gibi bir kızdım, şimdiyse uzun boylu hafif etli butlu yaşın da verdiği bir olgunlukla 38 lik bir hatunum. Ne gençlik kaldı, ne de taş gibilik Herneyse
Herkes geçmişi ister ama gelmez.
Her yaşın keyfini çıkar ve milletin ağzına bakma.

Siz aynaya baktiginizda guzel bir kadin gorurseniz , size bakan herkes guzel bir kadin gorur

ahh be kardeşim keşke tek sorunumuz krndinizi çirkin hissetmek olsa geçer. Bende lise 1 de kendimi dünyanın en çirkini diye hissederdim minicik bi boy suratta sivilceler şişman bi vücut sanıyordum ki dünyanın en büyük derdi bende ama sonra ne oldu lise 3e gelmeden boyum çıktı kilolar gitti sivilceler yok oldu okulun ezik kızı afet oldu peki sonra ne oldu hayat çok mu iyi oldu sevdim evlendim eşim ailesi için beni kaç kere kenara attı ailesinin ayaklarını yalamak isteyen bi adamla evliyim sadece o mu 4 yıldır hastane köşelerinde sürünüyorum tüp bebek hastasıyım evlat özlemiyle hastane köşelerindeyim ama çok güzelim ne farkeder ki kaderimiz güzel olsun yüzümüz güzel olsa ne olur. Yat kalk tek derdin kendini çirkin hissetmek olsun allah hastanr kapılarına düşürmesin yada başka dert vermesin kuzum kendini hiiç yıpratma yüz güzelligi geçici sen hayatını güzelleştirmeye bak.. sevgiler

Aslında botox düşünmüyor değilim cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın canım

Haklısın cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın canım

Ayni sorun bende de var ama size bi kanal onercem enes ve ika onu izleyin kiz o kadar guzel degil ama o kadar neseli hayat dolu ki surekli guluyor siz de oyle olun onemli olan guzellik degil ben bunu anladim cunku baskasinin gozunde cirkin gelen sen baskasinin gozunde guzel de gelebilirsin tercihe bagli sakın negatif olma kendi kendine psikoolojini bozarsin bakimini yap yeter

Siz kendinizi nasıl görürseniz karşınızdaki de öyle görür. Kendinizi daha iyi hissetmek için, saç rengini yada modelini değiştirebilirsiniz, bir de makyaj çok önemli. Ben makyajlı kendimi hep daha iyi hissederim. Bir de kremler, durumunuz varsa iyi marka yüz kremi kullanın.

Toplarsınız kendinizi umarım en kısa zamanda sağlık olmayınca gerisi boş

kendinizi sevin bence :) bende incecik tas gibi bir hatundum liseydeyken , bakan dönüp bir daha bakardi . simdi kilo sorunlarim var ama yinede seneden seneye görenler bir insana kilo bu kadar mi yakisir diyorlar tabi ben sonunda kilo vermeye karar verdim orasi ayri zayifken de sismanken de kendimi cirkin bulmuyorum beni güzel yapan sey sevdigim kisilerleyken yüzüme yapisan kocaman gülümseme , yada omzumda aglayan dosta verdigim teselli . simdi bir coklari kadin kendini avutuyor diyebilir olsun desinler. ben kilo verdigim de de güzel olucam ama onlar hep kötü kalacak bakis acisi yani anliyormusun ? önce kendini sev, sonra hersey daha güzel olur . sevgiyle

Dediklerinizi uygulucam tesekkur ederımm

Sen de benim eşim gibi bir insansın desene kendisi 25 kg almış bir insan. Hala mutlu ve gülümsüyor kendini bu kadar sever mi bir insan ya. Başak burcu boyle oluyor kendi kendine sigarayi birakmis kendi kendine kilo almış kendi kendine iş kurmuş yani bazi şeyleri halledebiliyor ben boyle insani cok severim.

Izlıcem dedıgınız kanalı cok tesekkur ederım

COk haklısınız kendını sevmek en doğru şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…