Bende ki sorun ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende kendi kendime sigarayi biraktim , 20 kiloya patladi bana ama pisman degilim geriye kalan kilolarimi da 2 düsüge 2 doguma , bir depresyona , bir hormanal bozukluga , bir hasimatoya ve diyabet tip 2 ye borcluyum basak burcu degilim gerci ama seviyorum iste kendimi :) benden baska bir tane daha yok ki bu dünyada. varligimla mutlu olan sevdiklerim icin nasil gözüktügümün bir önemi de yok zaten. insanlar icinde tasidigi iyiligi yada kötülügü yansitir yüzlerine onlari güzel yada cirkin yapan o hissettikleri seylerdir :) Esine selam , sayimizin artmasi dilegiyle

Aleyküm selam canim ve eminim ki sen bu hastaliklari kafana takmiyorsundur vesvese yapip doktor doktor gezmiyorsundur. Bir insan kendini seviyor kendine guveniyor ve pozitif ise hic takmiyor kılı tüyü gomlegi pantolonu. Gercekten haklisin onlari iyi ya da kotu yapan hissetikleridirr

Yok aslında o bana gorumusumle ilgili Bısey demedi hıc yanı ona takılmıyorum bende ki galiba ozguven eksıjlıgınden kaynaklı
Dememesinden kaynaklanıyo olabilir, size kendinizi en çok güzel hissettiren kişi eştir çünkü, ama bunu asla kendinize dert etmeyin, güzellikle özgüven bambaşka şeyler ne güzeller var özgüvensiz olduğu için çevreye yarattığı algıdan dolayı beğenilmezler, ve ne güzellik algısının dışında insanlar var öyle kendinden emin durur ki insanlar güzel görür bu tamamen algı ve özgüven meselesi

Esim huzur bulsun diye teshislerini yaptirdim , kontrollerine gitmiyorum hasimato icin ilac kullanmayi kabul ettim ama digerlerini kendim hallettim diyabet disinda . iste diyabetide yemegime dikkat edeyim dedim de oda beslenme ve biraz sporla düzelmeyecek birsey degil diye sallamiyorum cok ölüm korkum da yok biliyor musun neyse konu sahibin konusunu gasp etmeyeyim ayip olacak. iyi geceler sana

Hanımlar hanımlar hanımlar
Kendinize gelin biriniz kendini begenmedigini söylemiş biriniz ona moral verirken kendine yine çirkin demiş
Öyle şey olur mu? İnsan önce kendini begenecek ki sonra başkaları beğensin. Hatta begenmesin ne olacak?
Güzelliğine guvenme bir sivilce yeter demişler.
Herkesin kendine göre bir güzelliği vardır.
Kendinizi bu şekilde üzmeyin lütfen.
Biraz kendinizi simartin misal manikür, sac, yuz bakım iyi gelecektir ruhunuza ve bedeninize. Hepimizden bir tane var.

Son düzenleme:
sen evliymissin. bende senin bekar versiyonunum. Bendede bir burun var sorma. Zaten kendimi begenmiyordum son dokuz ayda sacimi bile taramiyorum o derece.... Mumukn oldugunca disari bile cikmiyorum cok cok zorunda kalirsam sadece.

Size iyi hissettirecek renkleri giyin,
Cildinize bakın . Makyajınızı yapın
Aynaya baktığınızda kendinizi sevin
Olumsuz düşüncelere kulak asmayın
Dişlerinizi hiç vakit kaybetmeden yaptırın, o kadar hızlı düzelecek ki moraliniz tedavinin İlk aylarından yerine gelecektir
Sağlıklı mutlu güzel günler sizin olsun

Herkes zaman geçtikçe değişir ya beğensinler beğenmesinler onlara ne siz kendinize bakın sağlıklı olun gerisi gelir

Ard Arda dogum dan bahsetmssnz zaten dogum yapmak baslı basına inanılmaz degsme neden olur. Bebegnz 5 aylıkms cok normal suan kilolıda olabilirsiniz. Bebek büyüsün spor yapın sac rengnzi degiştrin bak nasıl farklı olacaksnz

Kimsenin değeri fiziki görünüşüyle ölçülemez. Eşin seni beğenmiş önemli olan bu. Her kadın bakımla kendini iyi hisseder
Zaman geçtikçe değişmeyen insan var mı?
Hele bide çocuk doğurduktan sonra elbette vücut eskisi gibi kalmaz . O beğenmeyenlerin kendileri Kleopatra falan mıymış:)

Kılom normal benim ama guzumun coktugunu dusunuyorum 28 yasındayım ama kırışıklıklarım var baya zor donemler gecırdım cunku yuzumu begenmuyorum ben aslında
Yüz için doğal maskeler filan var yada bezi kremler filan araştırın isterseniz faydası olur diye düşünüyorum sikmayin caninizi daha gencsiniz

Arkadaşım senin için veya kendini çirkin hisseden herkes için yazıyorum.
154 boya 80 küsürkiloydum. Birisi resmimi çekecek diye geriliyordum. Saçlarım incelmişti. Gozlukte var.(normalde çok seviyorum ama artık kocaman bir kafa ve minicik gözlük gibiydim.)
Burda bir yazı okudum. Diyorduku her istedigini yersen her istedigini giyemezsin. Kilo verdim şimdi 62 kiloyum. Saçımı kestirdim. Rengini actirdim. Çok makyaj hiç bir zaman sevmem. Ama hafif mutlaka yapıyorum . Herkesi boşver kızların bile cook güzelsin diyor. Bence çirkinlik yok. Bakımsızlık var. Yoksa azıcık bakımla hepimiz güzeliz.

Haklısın bende bugun itibariyle yediklerine dikkat edıcem kendime bakıcam umut ısıgı oldun

kaslarınıza kalıcı kıl teknıgı makyaj yaptırabilirsiniz cok guzel duruyor

Zaman geçiyor. Lisedeki tazelik citirlik kalmıyor. Buna kafayı cok taktigin icin kendi kendine negatif enerji yuklemissin. Ve bunu etrafına da yayiyorsun. Makyaj yap, spor yap fit ol, maskeler yap, meditasyon yap gerisi gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…