Bende kilo vermeliyim

durusude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
302
175
53
Şu anda 74 kilodayım 65 hedefim yani hedef 9 kilo ama 10 da olabilir.:)
ama ben öyle diyet yapamıyorum ondan şu kadar bundan bukadar falan olmuyo o bende
az az sıksık yemeyi deniycem ve akşam yemeklerimi azaltıp hareketlerimi çoğaltıcam ben işte gün boyu oturan biriyim çünkü
hadi bakalım kolay gelsin bana ve herkese yarın ölçülerin geri kalanlarını yazarım inş

Son düzenleme:
Şu anda 74 kilodayım 65 hedefim yani hedef 9 kilo ama 10 da olabilir.:)
ama ben öyle diyet yapamıyorum ondan şu kadar bundan bukadar falan olmuyo o bende
az az sıksık yemeyi deniycem ve akşam yemeklerimi azaltıp hareketlerimi çoğaltıcam ben işte gün boyu oturan biriyim çünkü
hadi bakalım kolay gelsin bana ve herkese yarın ölçülerin geri kalanlarını yazarım inş

canım ben de sık sık yiyen birisiyim o yüzden kalorili şeyleri yemeyi bıraktım yemek bile çok nadir yerim . yemek yaparsam 0 yağsız yapıyorum ve sık sık yiyorum gün içinde yediklerim yumurta yoğurt domates salatalık biber ayran gibi şeyler. arada çikolatada yediğim oluyor dondurmada. ama pilav makarna vs yemek yemiyorum. yemek yemediğim için o haklarımı sık sık salata yapıp yumurta haşlayıp yiyerek geçiriyorum.

boyun kaç senin

boyum 172 ve ben çalışıyorum istediğim zaman istediğimi yiyemiyorum
benim birde aşırı göbek sorunum var doğumlardan ve karın kaslarımdaki sorundan çok büyük bi göbeğim var görenler hep hamile sanıyo
:(

benim birde aşırı göbek sorunum var doğumlardan ve karın kaslarımdaki sorundan çok büyük bi göbeğim var görenler hep hamile sanıyo

çok fazla da kilolu sayılmazsın boyun var bi beş kilo versen göbeğin iner

canım o zaman sabah ogle akşam az yemen gerekiyor aralarda da bisküvi gibi şeyler yememen gerekiyor. belki elma yiyebilirsin ya da şekersiz kahve iç oyalamış olur seni açlığını da bastırır.

ne kadar kilo versemde göbeğim aynı kalıyo ona çare bulamıyorum :(
bu arada 72 kilo oldum ama ramazan geldi inş tekrar kilo almaya başlamam

Back
X