bende kıskandım kendi günlüğümü tutmaya karar verdim:)

zerder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
627
90
118
40
Yarına Rabbim ömür verirse güzel bir gün olacak.hayatımda herşeyimi düzeltcem hem bu dünya hemde ahiretim için .çok geç kalmadan son nefesimi vermeden bu kötü gidişe bir son vercem .belkide bu benim son şansım ey ömrümün sonu beni nerde bekliyorsun bilemiyorum ama bulduğunda hazırlıksız olmıcam işte hazırım hadi gidelim dicem.Çünkü hayatımın geri kalanın hakkını vercem buna inan.

Yarına Rabbim ömür verirse güzel bir gün olacak.hayatımda herşeyimi düzeltcem hem bu dünya hemde ahiretim için .çok geç kalmadan son nefesimi vermeden bu kötü gidişe bir son vercem .belkide bu benim son şansım ey ömrümün sonu beni nerde bekliyorsun bilemiyorum ama bulduğunda hazırlıksız olmıcam işte hazırım hadi gidelim dicem.Çünkü hayatımın geri kalanın hakkını vercem buna inan.

Allah hepimize nasip etsin hem bu dunyayi yasamayi hem ahirete hazirlanmayi..ölüm ensemizde ve biz hiç gelmeyecekmis gibi bu dunyalik yasiyoruz:(
Gunlugunuz hayırlı olsun. .yeni hayatinizi uygulayisinizi keyifle takip edecegim:)

Hayirli olsun guzel kardesim dunya ve ahirette mutluluk dilerim...Cok fazlan yok basaracaksin ALLAH in izniyle:34:

sağolun arkadaşlar hep destekle birşeyler başarıyoruz düştüysek kaldırıyoruz üzüldüysek güldürüyoruz veya oturup bizde üzülüyoruz zaten arkadaş dediğin arkadaşını doğru yola ileten değilmi .belki sanal bir ortam burası ama ne farkediyor rabbim görüyor birbirimize hakkımız geçiyor .eğer iyi yönde bir faydam dokunursa ne mutlu bana arkadaşlar .destekleriniz içinde çok çok teşekkürler arkadaşlar

Günaydın sevgili günlüğüm nasılsın iyimisin:) hafta sonu dikkat etmediğim için birşeyler yazamadım.ama başka yönde bir ilerleme kaydettim Rabbime şükür 3 gündür düzenli namazımı kılıyorum çok huzurluyum dün kötü geçmesine rağmen kalbim içim hep umut dolu.çok heveslerim var bugün spor yapmayı düşünüyorum kitap okucam ve ders çalışcam inşallah dolu dolu bir gün olur kızım çoğunu doldursada vakit bulurum artık
kahvaltı menüm
yarım su bardağı süt 1 çay kaşığı şekerle
3 zeytin
1 yumurta
1 yk patates kavurması
bir fincanda kahve

araöğün
bir su bardağı kefir
bir avuç fındık
yarım armut

biraz fazla kaçırdım galiba öğleyi akşama sadece salata var artık bol çay
öğle menüm
çok az hamsi ızgara
bir küçük kase çorba
turşu ,3 dolma ve sucuklu yumurta (onu niye yedim bende bilmiyorum):(

canım çok tatlı çekti nescafeyle geçiştirdim yok yok ben vercem bu kiloları aynadaki bu ben ben değilim .

günaydın canım günlüğüm
dün akşam fasulye salatası yedim bir kepçe kadar ve kızıma mısır patlattım ve çokçokçok yedim dayanamadım:(
sonrasında Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 yaptım 10 dk falan yaptım
kahvaltımda herşeyden yedim doyana kadar
şimdi Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 yapcam sonrsın da pazara gitcem bu arada streçflim saracam karnıma çok terleme oluyor .öğlene haşlanmış bulgur yağurt ve salata yicem akşamada sadece salata hadi bakalım yapacak çokkk işim var beni tutma:/

Günaydın günlük bugün bütün işlerimi bitirdim öyle yazmaya karar verdim sabah az ama herşeyden yedim sabah aç karnına doğal sirkeli su içtim .ara öğün olarak 2 tane kepekli galeta ve nescefe öğleni daha düşünmedim şimdilik iyi gidiyorum bakalım bu hafta neler olacak

öğlene fazla kaçırdım galiba hamsi tava ,yarım birbucuk kepçe çorba,yarım su bardağı kefir,bir tanede soğan şimdi spor zamanı eşim gelene kadar n e yaparsam artık

günaydın günlüğüm bayağıdır yazamadım dün ayça kaya haftada 3,5 kilo diyetine başladım bakalım ne olcak ocak 15 kadar 5 kilo hedefim var.verebilirsem kendime çok güzel bir saat alacağım :)kendimi böyle motive ediyorum
sabah kahvaltısı
4 zeytin
1 yumurta,bolca marul
1 dlim tamtahıllı ekmek
ve lahana suyu
öğlene kadar içebilirsem 1 lt su

dün tartıldım 71.5 kiloyum her pazarteside tartı günüm .şimdi işlerimi bitirip pazara gitcem spor niyetine :)

araöğünüm yarım su bardağı süte biraz tarçın ekledim tadı böyle daha güzel oluyor

öğlen menüm bir kase çorba,8 yk zeytinyağlı sebze yemeği,kereviz salatası
bir tanede çokoprensbiskuvi yedim bugünkü kaçamağım olsun bari :)

araöğünüm bir galeta kepekli,bir bardak yoğurt,bir portakal inan bu diyet hiç aç bırakmıyor doydum akşama nasıl yicem bilmiyorum .bu arada lahana kürüde yapıyorum güzel kokmasada ben tadını beğeniyorum yeşil çaydan daha iyi

ah şu akşamlar yine tutamadım kendimi yedim cipsleri eşim sağolsun .Bu sabah kahvaltımı karışık yaptım eşime hazırladıklarımdan 2 kaşık yedim bir çay kaşığı kadar helva, 1 kibrit kutusu peynir ,2 zeytin,şekerisiz çayve marul ve maydonoz şimdide prensesim uyandı unu doyurma zamanı

çok moralsizim ne yapcağımı bilmiyorum çünkü uyamıyorum bu diyetlere canım çok fazla pasta ,abur cubur istiyor yapamıyorum onun için tülün şahin diyeti yapmaya karar verdim eşimde böyle kilo verdi sabah öğle her istediğinden yedi akşamlarıda az yedi ve çok hareketli heryere neredeyse yürüyerek gidicek bu imkan malesef bende yok bir haftada bunu denicem

günaydın sevgili günlüğüm hiç sorma yeni bir yıla girdik ama benim moraller yine aynı berbat ötesi sanki dünya bana ben dünyaya küsmüşüm gibi yolunda gitmeyen ama sabır gerektiren şeyler var onun için rabbimden sabır diliyorum Eyup peygamber onca şeye o kadar sabretmişken ben buncacık şeyde sabredemiyosam Rabbimin çok gücüne gider Rabbim sen bizim hakkımızda hayırlısı neyse sen onu nasip et hayırsızıda Mana isminle defet.

bugün tülün şahin diyetine başladım ama erken kalkamadım öğlen ve sabahı bir yaptım canım ne istiyorsa yedim.akşama sadece çorba ve salata yicem birazda meyve

bugün öğlene kadar her istediğimden yedim bu saatten sonra artık yemeyi kestim suya yüklencem akşamada bol salata var sabırla bekliyorum bakalım ne olcak

Back
X