bende mart annesi olucamm:)yaşasın bebeklerrrrr:)

elifzafer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
44
1
86
42
Bursa
fisfisfisselam kızlar
bu klube yeni üye oldum kuzenim sayesinde:)
iyiki olmuşum bir çok konu hakkında konuşabileceğim bir sürü arkadaşım oldu:)
yakında bi kızımız olacak , o yüzden çok heyecanlıyım doktor 5 mart doğum dedi:)
bende mart annesi olucam ,
her gün vücudumdaki değişikliklerle uyanmak her ne kadar hoş olmasada heyecan verici oluyo bazen:s
ben bebeğimin harketlerini çok geç hissetttim
hala bile doğru düzgün sağlam bi tekme gelmedi içimdeki melekten...
bu yüzden de diğer anneler hangi durumda merak ediyorum bende mi bi anormallik var acaba:s
siz bebeğin tekmelerini ne sıklıkta ve şiddette hissediyorsunuz ?fisfisfis

Kuzim inşallah sağlıkla gelecek kızımız.Sana benzecek gibi geliyor bana az kaldı bakalım öpüyorum seni çoook :)

alifcim başta hoşgeldin canım benim oğlum gündüzleri sakin ama ben yatağa girdiğim zaman başlıyo tepinmeye acayip bi çocuk olcak galiba benim ki

MERHABA HOŞGELDİN ARAMIZA. BENİMDE SAT HESABINA GÖRE 25 MARTTA Bİ OĞLUM OLACAK ALLAH NASİP EDERSE. YAA EVET VENDE ÇOK GEÇ HİSSETTİM VE BENİMKİDE OYLE SERT Bİ TEPİK ATMADI. ÇOOOK HAREKETLİ DEĞİL. BAZEN İÇİMDE BİŞEYLER OYNUYO BUNU HİSSEDİYORUM AMA AMAN AMAN Bİ HAREKET DEĞİL. GÜN OLUYO OYLE YAVAŞ YAVAŞ GÜN İÇİNDE HİÇ DURMUYO Kİ BU SIK OLMUYOR BAZENDE SADECE AKŞAMLARI OYLE KENDİ HALİNDE BİRŞEYLER YAPIYOR. SÖYLEMEK İSTEMEZDİM AMA BİZİM ÇİKİN ÖRDEKLERİMİZ BİRAZ TEMBEL GALİBA . AMAAN SAĞLIKLI OLSUNLAR VE BİZ ONLARI HİSSEDELİMDE ARTIK AZ YADA ÇOK FARKETMEZ NE YAPALIMM DİMİİİ. BU ARADA NASIL GİDİYOR HAMİŞLİK Bİ SIKINTIN AĞRIN SIZIN VAR MI YOKSA RAHAT Bİ HAMİLELİK Mİ GEÇİRİYORSUN. UMARI HERŞEY YOLUNDADIR.:dance::dance::dance::dance::dance:

hos geldin elifzafer aramiza bende martin ortasi gibi insallah anne olucam benim bebegim en cok sol tarafima yatinca tekmeliyor birde ben yatinca o basliyor bazen gece bile uyatiyor beni

valla benim kızımda kıpır kıpır cok hareketli ben yorgun ve ya acsam kıpırdamıyor ama dinlendiysem ve karnımtoksa baslıyor tekmelemeye masallah benim kızıma

valla benim kızımda kıpır kıpır cok hareketli ben yorgun ve ya acsam kıpırdamıyor ama dinlendiysem ve karnımtoksa baslıyor tekmelemeye masallah benim kızıma

shannon'cum maşallah senin kızına canım benim... ben henüz belirleyemedim tekmeleme saatlerini.. ama sesi çıkmıyosa uyuyo bizimkisi diyorum... oynamalarını hissettiğim zaman da hıh uyandı işte beybim diyorum eşime... şu sıralar işlerim çok yoğundu... ilgilenemedim... karnımda olduğu halde tepkileriyle yeterince ilgilenemediğim için suçluluk duydum walla...

birde kizlar bilmiyorum sizde oluyormu elinizi karninizda biraz gezdirincede tepki veriyor benimki sizde oldumu?bu arada shannon biz ayni tarihlerde dogum yapicaz sanirim baksana takvimler ayni ilerliyoryerimseniben

alifcim başta hoşgeldin canım benim oğlum gündüzleri sakin ama ben yatağa girdiğim zaman başlıyo tepinmeye acayip bi çocuk olcak galiba benim ki

valla her dakika tetikte bekliyorum şöle sağlam bi tekme gelsin die ama öle sağlam bi tekme hala yok bende
gerçi minnacık bi lokma bebeğin en sağlam tekmeside ne şiddette olur ki?
onuda bilemiyom ilk bebek acemiliği iştekafamçokkarıştı

öncelikle bana cvp verdiğin için teşekkür ederim:)
bis bu çirkin ördeklere tembel değilde uslu desek moralmen daha iyi olucam:)))
umarım uslu bi çocuk olur yaramaz bi çocuk olursa nasıl tahammül ederim bilemiyorum:)
bende genelde sol yanıma yatınca bebeğin hareketlerini daha yoğun hissediyorum çünkü anne sol yana yattığı zaman vucuttaki kan dolaşımı maksimuma ulaşıyormuş buda bebeğin hareketlerini daha rahat hissetmemizi sağlıyomuş doktorum öle dedi:)
benim hiç sıkıntım olmadı
ne aşermem ne bulantım ne baş dönmem allaha şükür o ilk ayların kabusunu ben yaşamadım
sadece migren ağrılarım oldu
10 günde bir migren krizi geçirdim
berbat bişeydi....
şu anda da sırt ve bel ağrılarım var biraz,onlarda normal çünkü karnım beni öne çekiyo bende dik durmak için arkaya doğru durmaya çalışıyom bölelikle arada olan belime oluyo
allahtan kocam var :))) öle kolay baba olunmuyo gel bakalım masaja diyorum hahahaha
şu anda 10 kilo aldım
sen kaç kilo aldın?

birde kizlar bilmiyorum sizde oluyormu elinizi karninizda biraz gezdirincede tepki veriyor benimki sizde oldumu?bu arada shannon biz ayni tarihlerde dogum yapicaz sanirim baksana takvimler ayni ilerliyoryerimseniben

evet banada oluyor , bebek hissedermiş annenin dokunduğunu
doktorum diyo ki
elini karnında gezdir ve masal anlatıyomuş gibi ince bi ses tonuyla yani bebekle konuş seni duyacaktır:)
ve doğduktan sonra bu ses tonuyla onunla konuştuğunda kendni güvende hissedecektir,çünkü karnındayken bu sesi duyunca güvende olduğunu biliyor.

cok güzel bir sey olmali ay dogsa ben ona neler konusurum neler :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…