Bende meleğimi kaybettim:(

Hayatisigi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
52
19
3
32
Dolu dolu geçen evliligimin 2. Yılı bittikten sonra bizde anne baba olmak istedik.. Rabbim aratmadı çok şükür karar verdikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. .
Dünyalar bizim olmuştu ne kadar sukretsek azdı onun için mucizemizdi sonuçta..
Eşim dünyalar iyisi üzerime titred,her zaman fazla olan ilgisi daha da arttı toz pembe günler başlamisti bizim için. .
Binbir suprizlerle ailelerimize söyledik hayatimiz değişti biranda..
Doktor kontrollerimiz başladı hersey çok güzel hiçbir aksilik yok taa ki 1 hafta öncesine kadar..
Bebeğimizin suyu azalmış takip altında olmamiz lazım dedi doktorumuz 3 gun sonra tekrar gittik ve kalp atislarini duyamadik.. ve bianda sonra kontrol için gün belirlemek varken zorunlu kürtaj için ertesi sabaha randevu almak zorunda kaldık. .
Acimin tarifi yok.. Rabbim hayirlisini bilir diyerek teselli buluyorum sadece.isyan etmek aklımın ucundan bile geçmedi ama içimdeki acıya gözlerimden akan yaşlara engel olamıyorum.
Ben attığım adıma,aldığım nefese ,yediğim her lokmaya dikkat ederken suan nasibimiz değilmiş diyerek avunmaya çalışıyorum..
Şuan onumu göremiyorum tekrar anne olmanın hevesine girebilir miyim bilmiyorum..bunu tek ben yasayan ben değilim biliyorum Rabbim bu acıyı yaşayan herkese sabır versin ama tekrar normal hayatıma nasıl geri dönerim ne yaparım hiç bir fikrim yok..

Allah sabır versin..kimaeyi evlat acısıyla sınamasın.. Allah yardımcınız olsun..bir daha anne olursunuz inşallah Rabbim çok büyük..

Benim gibi tekrar evlat acisi yaşama diye söylüyorum nolur yanlış anlama
Estağfurullah neden yanlış anlayayim
Ne yazık ki yapılmadı.o sıra da hiç aklımıza gelmedi açıkçası.
Sadece eşimle benden örnek alınarak bir test yapılabilir ama bu böyle oldu diye hep böyle olacak diye bişey yok ilkin dw yapmaya gerek yok dedi.
Sizin probleminiz ne olmuştu?

Tatlım ben iki evladimi da pulminer hipertansiyon sebebi ile kaybettim. Dogumdan sonra nefes olamıyorlardı. Milyonda bir dediler bi daha olmaz dediler bizde yedik. Aynı yere iki kere yıldırım düşmez dedik ama hayat... Sakin genetik test yaptirmadan baslamayin.

Uzulme nolur. Rabbim tekrardan nasip eder insallah. Bende bebegimi kaybettim 1 ay once.Fakat ben ilac kullanmistim gelisimi yoktu. Korundugumuz halde hamile kaldim. Dr kesinlikle hamile kalamassin sorunlu olur demisti. Rabbim sinadi belkide aldiracakmiyim diye kim bilir.... kontrol altindaydim devamli. Kanamam basladi ve dusuk yaptim:KK43:

Tatlım ben iki evladimi da pulminer hipertansiyon sebebi ile kaybettim. Dogumdan sonra nefes olamıyorlardı. Milyonda bir dediler bi daha olmaz dediler bizde yedik. Aynı yere iki kere yıldırım düşmez dedik ama hayat... Sakin genetik test yaptirmadan baslamayin.
Allahim sabır versin bir kere daha yaşatmasin inşallah.. Sonrasında test yaptirdiniz mi peki

Otopsi yaptırdık canım ama bisey bulunamadı. RDS bağlı pulminer hipertansiyon diyolar. Genetik olduğu dusunuluyo bakalım şimdi devam ediyor inşallah hayirlisiyla sonuclanir

Uzulme nolur. Rabbim tekrardan nasip eder insallah. Bende bebegimi kaybettim 1 ay once.Fakat ben ilac kullanmistim gelisimi yoktu. Korundugumuz halde hamile kaldim. Dr kesinlikle hamile kalamassin sorunlu olur demisti. Rabbim sinadi belkide aldiracakmiyim diye kim bilir.... kontrol altindaydim devamli. Kanamam basladi ve dusuk yaptim:KK43:
Uzulmemek elde değil ki.. aklımdan saniye çıkartamiyorum nasip zamanla geçer inşallah..
Ne ilacı kullanıyordunuz? Rabbim size tekrar sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah

Otopsi yaptırdık canım ama bisey bulunamadı. RDS bağlı pulminer hipertansiyon diyolar. Genetik olduğu dusunuluyo bakalım şimdi devam ediyor inşallah hayirlisiyla sonuclanir
Peki doktorlar ne oneriyorlar yani bir çaresi çozumu var mı?
Inan çok üzüldüm hepsini unutturacak mutlulugunuz olsun inşallah

Peki doktorlar ne oneriyorlar yani bir çaresi çozumu var mı?
Inan çok üzüldüm hepsini unutturacak mutlulugunuz olsun inşallah
İnşallah canım ya nerde varsa inşallah. İnşallah bulunur bisey çıksın diye dua ediyorum artık hayirlisiyla yoksa işimiz şansa kalcak. Ve benim 2. Sezeryanim oldu. Bilmiyorum tıbbın bittiği yerdeyiz. Subyan nuskasi herşey yaptırdık. En iyi hastane doktor ama yok

İnşallah canım ya nerde varsa inşallah. İnşallah bulunur bisey çıksın diye dua ediyorum artık hayirlisiyla yoksa işimiz şansa kalcak. Ve benim 2. Sezeryanim oldu. Bilmiyorum tıbbın bittiği yerdeyiz. Subyan nuskasi herşey yaptırdık. En iyi hastane doktor ama yok
Icini ferahlatacak sonuçlar çıksın inşallah..
Rabbim daha beteriyle sınamasın hicbirimizi.. tıbbın bittiği yerde Rabbim var buda bir imtihan yüzünüzü guldursun inşallah

Uzulmemek elde değil ki.. aklımdan saniye çıkartamiyorum nasip zamanla geçer inşallah..
Ne ilacı kullanıyordunuz? Rabbim size tekrar sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah
Avicap kapsül kullaniyordum. Yuksek dozda A vitamini.amin insallah

Avicap kapsül kullaniyordum. Yuksek dozda A vitamini.amin insallah
Cilt tedavisi için sanırım yüksek doz da A vitamininden tahmin ettim bende zoretanin kullanmistim benim tedavi biteli 2 sene oldu ne yazık ki bu ilaçları kullanırken gebelik çok tehlikeli bende kullandığım süre de çok tedirgin oluyordum her ay reglim 1 gün gecikse dört donuyodum hep

Back
X