Bende Melek Annesiyim..

milkshakesevengillerden

melek annesi...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
305
32
18
İstanbul
Daha dün eşim bebek istemiyor diye yakınıyordum. Daha dün bebeğim bendeydi benimdi.. Onu kaybedeli 5 saat oldu onun benimle olan bağlarını koparalı..
Dün gece uyurken karnıma birden ağrı girdi ve tuvalete gittim o sırada leke gördüm ve hemen eşimi uyandırıp acile gittik. Orada bebeginizin kalbi durmuş almak zorundayız dediler ve canımı da aldılar benden..
Şimdi kızıma sarılıp ağlıyorum eşimin gözlerindeki acıyı gördüğümden beri iyi değilim ruhum ve bedenim acı çekiyor..

cok gecmis olsun ayni aciyi bende 27 gun once yasadim.cok uzucu allah sabir versin zamana ihtiyacin var zamanla insan atlatiyor acin hafifliyor kac haftalikti bebegin.

diğer konunuzu okudum belki de istenmediğini anladı gitti diye düşündüm.
Ya da belki bebeğe fazla bağlanmamanızı sağladı eşinizin konuşması, hayırlısı böyleymiş.
Erkekler böyle tepkiler verebiliyorlar ilk başta, eşimin erkek kardeşi de eşi bebeği aldırsın diye onca uğraştı istemedi, ama eltim aldırmadı bebek şimdi 1.5 yaşında ve kaynım bebeğini o kadar çok seviyor özlüyor ki işten eve kendini zor atıyor...büyük ihtimal eşiniz de böyle olacaktı.

6 haftalik bebegin kalbi daha yeni atmaya basliyor, durdu diye alinmasi ilginc.
Benim bebegin kalbi 8+1 de duyuldu. gec dollenmeymis.
Kanamam da olmustu ustelik.
Umarim boyle bir durum olmamistir sizin.

Geçmiş olsun uzuldum Allah sabir versin. Ancak bebegin kalbi ile ilgili söylenenlere katiliyorum siz bebegin kalbinin attigini kendiniz duymuş muydunuz, kalbi ne ara atmaya başladi da durdu bu iste bir tuhaflik yok mu ?

Çok acı... Eşiniz mutlu mu şimdi ? İstediği gibi oldu. Eminim kendini suçluyordur. Bebek hissetmiş gibi istenmediğini Rabbim her şeyin iyisini bilir demek böylesi daha iyimiş. Öteki dünyada o meleğin size şefaatçi olacağına eminim dua edin.Başınız sağ olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…