Bende mi bir gariplik var

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Biliyorum belki yine aynı şeyden bahsedecek diyeceksiniz ama zihnim savaş ediyor. Ortamimdan dolayı uzaklasamiyorum . Hepimiz bekar geldik ama su bahar dönemi sözler insanlar düğünler .Hatta kıskandı olmasın diye hep muhabeti katılıyorum nisan şekerlerini yaptım .Ama kendim için içten içe üzülüyorum. Benim görüşmelerim başarısızlık ve özgüvenim yere vuracak şekilde sonlandı. Seneye herkes evli olacak vs kendimi çok yalnız hissediyorum .Hem de özgüvensiz garip . O guldugumuz eğlendiğim hayatı umursamadiğim ortamda kaldı. Evlenmek bir yana bu küçücük yerde evden okula okuldan ece geciyor. Kalbimin attığı kimse bile yok .Olması da imkansız buraya çok yabancıyim Memleketten de ortam yok.Orada da bekar kime kalmadı. Kimse beni beğenmiyor iğreniyor sanki.., eş olarak uygun görmüyor Evlenenler de ortalama kızlar...Hep nasip nasip ama bende yok galiba. Daha karşılıklı biriyle kalbim atmadı. Hep ortamlarda böyle yanlız mi kalacağım.Yaşım gereği 29 olduğundan dolayı yaşıtlarım arkadaşlarımla gez toz dönemi kalmadı. Gönlüm çok yorgun .Dik durmaya ,umursamamaya çalışmaktan yoruldum Daha ne kadar bir evde tek başına yemek yiyeceğim Tv swuredecigim

Valla keyfini çıkar yaşadığın hayatın evlenince çok arıyor insan..
Bence umudunu kaybetme daha çok gençsin 1 saniyede bile insanın hayatı tepe taklak oluyorsa;senin karşına anlaşabileceğin ve sevebileceğin insan neden çıkmasın ki!!!Kafanı rahat tut ve anı yaşaaaaa!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum belki yine aynı şeyden bahsedecek diyeceksiniz ama zihnim savaş ediyor. Ortamimdan dolayı uzaklasamiyorum . Hepimiz bekar geldik ama su bahar dönemi sözler insanlar düğünler .Hatta kıskandı olmasın diye hep muhabeti katılıyorum nisan şekerlerini yaptım .Ama kendim için içten içe üzülüyorum. Benim görüşmelerim başarısızlık ve özgüvenim yere vuracak şekilde sonlandı. Seneye herkes evli olacak vs kendimi çok yalnız hissediyorum .Hem de özgüvensiz garip . O guldugumuz eğlendiğim hayatı umursamadiğim ortamda kaldı. Evlenmek bir yana bu küçücük yerde evden okula okuldan ece geciyor. Kalbimin attığı kimse bile yok .Olması da imkansız buraya çok yabancıyim Memleketten de ortam yok.Orada da bekar kime kalmadı. Kimse beni beğenmiyor iğreniyor sanki.., eş olarak uygun görmüyor Evlenenler de ortalama kızlar...Hep nasip nasip ama bende yok galiba. Daha karşılıklı biriyle kalbim atmadı. Hep ortamlarda böyle yanlız mi kalacağım.Yaşım gereği 29 olduğundan dolayı yaşıtlarım arkadaşlarımla gez toz dönemi kalmadı. Gönlüm çok yorgun .Dik durmaya ,umursamamaya çalışmaktan yoruldum Daha ne kadar bir evde tek başına yemek yiyeceğim Tv swuredecigim
yalnız değilsin. ben de varım. :KK50:

Senin eksikliğinden veya kotuluğunden değil ki bu, sinir olsan da bu lafı duymaya hakikaten nasip. Çevremde nasıl mukemmel insanlar var bi bilsen , ustelik yaşları 35 civarı ve bekarlar.. Gerçkten nasip işi bu evlilik. Rabbim iyilerle denk getrsin

Bosveeeer bekarlik sultanlik
Hayatta hersey kismet
Eger etrafımda gelip tozabilecegim bekar arkadaşlarım olaydı öyle olurdu .Orta gereği de şiştim. Bir gönül çarpıntısıda mi olmaz.Kalbim de cok kırgın . Erkeklerden de nefret ediyorum. Gene tutarsız dengesiz davranmalarindan dolayı. ..Duvarda indi güvensizlik de oluştu. Konuşmak bile istemiyorum. Kaçıyorum .

Eger etrafımda gelip tozabilecegim bekar arkadaşlarım olaydı öyle olurdu .Orta gereği de şiştim. Bir gönül çarpıntısıda mi olmaz.Kalbim de cok kırgın . Erkeklerden de nefret ediyorum. Gene tutarsız dengesiz davranmalarindan dolayı. ..Duvarda indi güvensizlik de oluştu. Konuşmak bile istemiyorum. Kaçıyorum .
İlle ki olur canim
Artik kimse erkenden evlenmiyor
Yasin kac bilmiyorum ama ben 30 yasinda evlendim
Uni okumak yuksek lisans master doktora yapmak derken insan kaliveriyor 30lu yaslara

Burda senin yerinde olmak isteyen eminim çoktur,ama kıymetini bilmiyorsun bekarlığın
Güvendiğim biri okursa düzenli bir hayatım olur. Boş eve gelmem.Tek başına yemek yemem. Ortamlarda tek kalmam.Evli arkadaşlarım bekarım diye cagirmamazlik etmez. Haftasonları iki gün bazen yapayalnız geciyor. Çocuk doğuracak yaşlarda geldi çattı. Belki suan 10 arkadaş evlilik telaşında . Evde kaldı muamelesi. Bunu kimse beğenmiyor muamelesi.Malesef bizim toplumun gerçeği .Uzaklasamiyorum. Tek temenim seneye bekar arkadaşların ataması .Gerci bir seneye kalmaz evleniyorlar.

60 yaşına gelmiş ama evlenmemiş insanlar var. tek olan herkes yere yığılsa dünyada ayakta duran insan kalmazdı.
yalnızlık güzeldir. kiminin kısmetinde evlenmek vardır kiminde yoktur.
mesela bizim eşimle cocugumuz olmuıyor ne tüp bebek nede normal yolla hiç bir şekilde. etrafımda ki herkes 2.ciyi 3.cüyü doğurdu. ben (senin durumunda hisssinde olduğumu varsayalım )kendimi camdan aşağı atmam lazımdı demek ki.
bizim cocugumuz olmayacaksa olmuyordur. hayatın sonu değil. neden yapmıyorsunuz neden 2.ciye 6.cı tüp bebeği yapmıyorsunuz diyip bilip bilmeden cooookk konuşan insanlara da ağzının payını veriyorum.
hiç bir zaman da ark. cocugu oldu diye kıskanmadım. hepsine cok sevindim.
not: cocugumuz olmuyor diye kesinlikle üzülmedim. bu gerçeği olduğu gibi kabul ettim.
seninde kurduğun cümlelerden aslında akıllı biri olduğunu düşünüyorum ama bunu kullanmıyorsun gibisin..

Kötü bir evlilik değil ,
Bekarlık daha iyi . .
Herşey nasip kısmet. .
Bol duâ . .
Allah iyilerle karşılaştırsın. .
Sağolasın teşekkür ederim.Benim aslında en çok kalbim kırgın . Hiç iyi adam çıkmıyor. Kendilerini çok üstün görüyorlar .Beğenmiyorlar beni

Bana geçenlerde biri artık yaşımın geçtiğini, bundan sonra adaylarımın ancak boşanmış çocuklu adamlar olacağını, kimseye burun kıvırmadan değerlendirmeye zorunlu olduğumu söyledi. Ağzının payını verdim ama içime de oturmadı değil. Bir de böyle kendini bilmezler var. Evliliğin güzellikle de, çok iyi olmakla da alakası yok ayrıca. Ben ne çirkefler gördüm kocası tatafından el üstünde tutulan. Ne çirkin kadınlar gördüm dize dize şiirler yazılan.
Beni beğenmeyenlere "ayy g.tüm" deyip geçiyorum, mutluyum, yaşımda 29 bu arada.

Ben bu hayatta kibirlenecek en son insanım. Kendini yerden yere vuran aşağılayan bir ruh halindeyim. Gayet iyi niyetle yazılmış bir cümle. Hani malesef erkeklerin kadınları sadece ilk bakışta güzellik anlayışı ile ilgili durum uydu.
sen çirkin misin ? yada öyle olduğunu mu düşünüyorsun ? şişman mısın yada cok zayıf ?

Back
X