Bende mi bir gariplik var

Çok teşekkür ederim haklısın ama gerek çevrem de aracı olarak evlenmek için tanistiruloyorum. Arkadaşlarımdan hep öyle oldu birileri önerildi 2 ayda evlilik kararı aldı .Bu yüzden karşıdaki kişide öyle hissediyor kendini ama arkadaşlarım hep bu modda çatır çatır evlendi. Mesleki çevremde yaşadığım yerde flört ortamı değil malesef herkes biliyor erkeklerde kızlara evlilik modülasyon yanaşıyor
Ya ne bileyim bizim de öyleydi.
Ki düşün biz aynı kurumda,aynı daire başkanlığına bağlı çalışıyorduk o dönem bir düşün.
Dedikodu kazanı fokur fokur.
Bence biran önce büyükşehire gelmeye çalış. Küçük yerlerde bekarlık daha zor sanırım...

Ya ne bileyim bizim de öyleydi.
Ki düşün biz aynı kurumda,aynı daire başkanlığına bağlı çalışıyorduk o dönem bir düşün.
Dedikodu kazanı fokur fokur.
Bence biran önce büyükşehire gelmeye çalış. Küçük yerlerde bekarlık daha zor sanırım...
Hemde nasil ya arada memlekete geçtim mo gözüm gönlüm açılıyor .Mutlaka biriyle tanışır ortamım olurdu. Burada etkinlik gitsen gene herkes birbirini kasıyor .Neyse bir senem kaldı tayin için.

herşeyin hayırlısı, demek ki daha zamanı değil, bence bugünlerinizin tadını çıkarın, evlenipte pişman olmaktansa yalnızlık bir bakıma daha iyidir.

Hemde nasil ya arada memlekete geçtim mo gözüm gönlüm açılıyor .Mutlaka biriyle tanışır ortamım olurdu. Burada etkinlik gitsen gene herkes birbirini kasıyor .Neyse bir senem kaldı tayin için.
Az kalmış,süper.
Öyleyse bol sabır bol dua.

Galiba o yüzden ...Yazın memleketime geldim mi.Gezip tozdum mu hiç aklıma gelmiyor.
Eh yani çok normal. Sen can sıkıntısından istiyorsun evlenmek, yazdiklarindan anlaşılıyor zaten. Doğu gorevin bitsin gezip tozabilecegin, kursa gidebileceğin bir ile atan bak bakalim isteyecek misin? O zamanda istersen tamam dersin gerçekten vakti

evlenip balayına gideceğine evlenme alayına diye bi cümle vardır :) ben de takılıyordum ama artık inan hiç umursamıyorum. hani evlensem de olur evlenmesem de. yapı olarak da sanırım ben evlilik insanı değilim eve git temizlik yap yemek yap monoton herşey falan... ama karşıdaki insana da bağlı biraz sanırım. ne biliyim çok da gerekli bişey değil :)

görüşmelerin nasıl geçiyordu biraz anlatır mısın belki bir fikir verebiliriz yani sessiz mi kalıyorsun yoksa çok mu evlilik meraklısı görünüyorsun vs...

evlenmek zorunda degılsınız ıllakı ama bırını sevmek ıstıyor olmanız konusunda cok haklısınız
acaba kurs gıbı ortamlara mı gırsenız ya da bı spor klubune falan mı yazılsanız

bu durumun çok vahim olmadığınına karar verip o şekilde yoluna bak..
bu düşünce seni psikolojik olarak ne kadar özgüvende tutabilir sence :işsiz:
tamam hayatında biri olsa evlensen senin için güzel şeyler. ama olmayınca da dünyanın sonu değil.. :kahve:

evlenmek zorunda degılsınız ıllakı ama bırını sevmek ıstıyor olmanız konusunda cok haklısınız
acaba kurs gıbı ortamlara mı gırsenız ya da bı spor klubune falan mı yazılsanız
Bulunduğum yeri harita da bile yerini zor bulursunuz. İnsanlar tuhaf burada biraz. Yani adamların çok eşlilik durumu.Mesleki çevre de abaza sanki mecburi eşleşmeler gibi ben zaten yöreye çok uzağında mesleki çevre de genelde bu civarda. Onlara bana ben onlara uzagim. BiR yıl daha kaldı. Tek temennim yaz tatili artık.

Gayet çook havadan sudan konuşan sıcak olurum arkadaş ortamı havasında geçiyor .

hani çok kişiyle buluşman olumsuz geçtiyse bir yerde bir sorun var demektir bu sorunu bulmaya odaklan kader kısmet laflarına aldanıp kendi hatalarımızı görmüyoruz evet kısmet önemli ama biraz da biz yaratırız o kısmeti. çok mu seçicisin mesela mükemmeli mi arıyorsun?

Bulunduğum yeri harita da bile yerini zor bulursunuz. İnsanlar tuhaf burada biraz. Yani adamların çok eşlilik durumu.Mesleki çevre de abaza sanki mecburi eşleşmeler gibi ben zaten yöreye çok uzağında mesleki çevre de genelde bu civarda. Onlara bana ben onlara uzagim. BiR yıl daha kaldı. Tek temennim yaz tatili artık.

yahu bende aynı durumdayım. tek farkla benim 4 senem kaldı :KK70:yaz tatilimde yok :KK53:
bende ailemden ayrıyım. küçük bir ilçedeyim :KK14:
oyalanacak birşeyler bul.
ben mesela kusana kadar yabancı dizi izliyorum :işsiz:

bende de durum şu

Baattin-%C4%B0li%C5%9Fki-Durumum.jpg

hani çok kişiyle buluşman olumsuz geçtiyse bir yerde bir sorun var demektir bu sorunu bulmaya odaklan kader kısmet laflarına aldanıp kendi hatalarımızı görmüyoruz evet kısmet önemli ama biraz da biz yaratırız o kısmeti. çok mu seçicisin mesela mükemmeli mi arıyorsun?
Yok ya eli yüzü düzgün yaşı uygun eğitimi uygun muhabet edebileyim fazlasına gözüm yok .Suan hepsi bir arada karşıma çıkmadı . Yani gorucu de hep tipini beğenmediler sanki. O kadar da değilim ya.Gayet bakımlı hoş biriyim. Bilmiyirum asıl beni yıpratan evlenememekten çok beğenilme me duygusu. Platonik aşık olduğum bir vardı hep evlenilecek kızsın hep iyi insan çıksın karşına derdi .Okulu bitir seni kaparlar dedi.Okul bitti meslek oldu ama 5 sene oldu güden gelen yok

Yok ya eli yüzü düzgün yaşı uygun eğitimi uygun muhabet edebileyim fazlasına gözüm yok .Suan hepsi bir arada karşıma çıkmadı . Yani gorucu de hep tipini beğenmediler sanki. O kadar da değilim ya.Gayet bakımlı hoş biriyim. Bilmiyirum asıl beni yıpratan evlenememekten çok beğenilme me duygusu. Platonik aşık olduğum bir vardı hep evlenilecek kızsın hep iyi insan çıksın karşına derdi .Okulu bitir seni kaparlar dedi.Okul bitti meslek oldu ama 5 sene oldu güden gelen yok

senin çevresel şartlardan sanırım biraz sabretmen gerekecek.. yine de bulunduğun yerdeki iş grupları var mı sosyal yardım dernekleri ne bileyim lions kulübü gibi nezih kulüpler var mı yakınlarda bir araştır derim buralara dahil olarak hem farklı bir uğraşın olur hem de çevreni genişletebilirsin..

Biliyorum belki yine aynı şeyden bahsedecek diyeceksiniz ama zihnim savaş ediyor. Ortamimdan dolayı uzaklasamiyorum . Hepimiz bekar geldik ama su bahar dönemi sözler insanlar düğünler .Hatta kıskandı olmasın diye hep muhabeti katılıyorum nisan şekerlerini yaptım .Ama kendim için içten içe üzülüyorum. Benim görüşmelerim başarısızlık ve özgüvenim yere vuracak şekilde sonlandı. Seneye herkes evli olacak vs kendimi çok yalnız hissediyorum .Hem de özgüvensiz garip . O guldugumuz eğlendiğim hayatı umursamadiğim ortamda kaldı. Evlenmek bir yana bu küçücük yerde evden okula okuldan ece geciyor. Kalbimin attığı kimse bile yok .Olması da imkansız buraya çok yabancıyim Memleketten de ortam yok.Orada da bekar kime kalmadı. Kimse beni beğenmiyor iğreniyor sanki.., eş olarak uygun görmüyor Evlenenler de ortalama kızlar...Hep nasip nasip ama bende yok galiba. Daha karşılıklı biriyle kalbim atmadı. Hep ortamlarda böyle yanlız mi kalacağım.Yaşım gereği 29 olduğundan dolayı yaşıtlarım arkadaşlarımla gez toz dönemi kalmadı. Gönlüm çok yorgun .Dik durmaya ,umursamamaya çalışmaktan yoruldum Daha ne kadar bir evde tek başına yemek yiyeceğim Tv swuredecigim
29 yaş geç kalınmış bir yaş değil

ne güzel ki mesleğin var. paranı kazanıyorsun. kimseye minnetin yok. bir de bu açıdan bak. aynı koşullarda evde oturuyor da olabilirdin. ben de 31 yaşındayım ve çevremdeki neredeyse tüm arkadaşlarım kuzenlerim komşu kızları evlendi. en evlenmez dediklerim evlendi hatta. oysa mesela ben evlenmeyi onlardan çok çok daha fazla istiyordum. sanırım işin sırrı burda. çok isteyince farklı bir enerji yayıyorsun. bir tür negatif enerji gibi. ve bu karşındaki insana olumsuz geliyor. oysa biraz pervasız olsan mesela, ben hayatımdan memnunum böyle keyfim yerinde enerjisi yaysan karşı tarafa, o zaman o kişide sana karşı bir çekim başlar. çünkü erkek kendisiyle mutlu halinden memnun olan kadına karşı garip bir çekim duyuyor. bu kadının bana ihtiyacı yok diye düşünüyor ve ona sahip olmak için dayanılmaz bir istek duyuyor o zaman.

bir kitap okumuştum bir süre önce. çok yerinde tespitleri vardı ve kendine güvenmek adına değişim için bence bir adım olabilecek bir kitap. cazibenin sırları- sandra anne taylor. mutlaka okumanı oneririm.

Back
X