Bende mi bir sorun var?

okuryazarokumazyazmaz

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
590
620
303
İstanbul
merhaba arkadaşlar,ben sizlere bir şey sormak istiyorum;sizde de böyle mi diye... 1,5 yıllık evliyiz ama eşim tarafından kıskanlıldığımı hissetmiyorum.hatta geçenlerde de kendisine söyledim.dedim ki:" sen beni kıskanıyormusun?" eşim de dedi ki:" töbe töbe tabi kıskanıyorum kıskanmaz olurmuyum." bende "ama ben bunu hissetmiyorum bende mi sorun var" deyince de kızdı.en son ne zaman kıskandın peki deyince 2-3 ay önce br yere yemeğe giderken etek giymiştim ozmn kıskanmış."ayy inanmıyorum" dedim "ya 2-3 aydır kocam beni kıskanmıyor" deyince ortam biraz gerildi malumunuz.normalde de çok dikkat çekici dekolte feminen tarzda veya açık giyinmem.eşim problemli biri değildir sakindir ama bazen de o duyguyu yaşamak istiyorum.hatta bugun derin bir v vaka giymiştim belki tepki gösterir çok derin falan der diye ve bana şöyle dedi,"bugun artist gibisin" bende yoo falan deidm çok umursamadan...ama zaman zaman bu konu canımı sıkıyor.öneriniz varmı şekerler??? öpüyorumnanaktan:)

merhaba bukettt hanım,yorumlarınız için teşekkür ederim.Fakat eşime "herif" hitabınızı hiç uygun bulmadığımı belirtmek isterim öncelikle...
danışman değilim üyeliğimi bir arkadaşım yapmıştı o doldurmuş kafasına göre,ben bile bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum.
diğer sayfalarda kıskançlıkla ilgili yazıları okuyunca çok şaşırdım.bundan dolayı dayak yiyen bile varmış.yok daha neler diyeceği geliyor insanın...

herif derken kötü anlamda demek istememiştim espiri olsun diye cnm yoksa hiç tarzım değildr o şeklde konuşmak siz kendinizde söylüyosunuz kıskançlık yüzünden dayak yiyenler varmış diye sanırım azda olsa dozunda kıskanılmak istiyosun ama eşin kıskanıyo ve bunu dile getrmiyoda olablir ayrıca evlendkten sonra bazı şeyler değişiyo mesela benm eşim evlenmeden önce face ye üye olmama izin vermezdi evlendkten sonra hiç bşi demedi bunun gbi yani

Kimi insan kıskandığını daha çok gösterir kimi insan duygularını daha bi içinde yaşayabilir.
Kadınsınız..Kıskanılmak en doğal hakkınız
Eşinizin huyu böyleyse pek fazla bir tepki göstermez herhalde v yakaya geniş yakaya.
Herhangi bir tepki vermesi için belkide ağır bir dekolte giymeniz gerekecektir.
İnsanları olduğu gibi kabul etmekten başka çaremiz yok malesef.

bizde de aynı canım hemde karşılıklı .......bende ,eşimde kendimize güveniriz kıskançlığın anlamı yok kıskanmasın zaten beni kıskanacaksa içinden kıskansın bana bişey demesin hiç haz etmem öyle erkeklerden......eşimde bunu çok iyi bilir zaten öyle giyim,makyaj kendi daha çok sever karışma huyu yoktur çok şükür benimde kafam rahat .....kıskançlıktan yaka silken çok boşver böylesi iyidir...içinden kıskanıyodur bence ama bak kafanı ağrıtmıyor adam en azından :71:

Biz insanoğluna yaranılmaz
kıskansa bu seferde nasıs başederim diye topik açardınız bence çok kafaya takmayın bu durumu
hayatınızda başka sorun yoksa varsın göstermesin kıskandığını
bunlar küçük şeyler allah başka dert vermesin

Canım bazı erkekler öyledir
Benim eşimde kıskanır ama bunu pek belli etmez
Giyim kuşam olarak pek kıskanmaz beni çünkü ben nerde nasıl giyineceğimi bilirim
Eşin de aynı şekilde sana o konuda güvendiği için kıskanmıyor demekki
Ben öyle değilim onu kıskandığımı belli ediveririm bu da iyi mi değil tabiki
Belki de kıskançlıklarını pek götermek istemiyorlar çünkü aynı şekilde bizimde onlara öyle davranacağımızdan çekiniyorlar.Mesela eşim bana gelen yanlış numaraları kıskanır aynı şekilde ben de onu birisi yanlışlıkla arasa aynı tepki veririm.yani kısasa kısas gibi oluyor.
Eşime güvenmediğimden mi hayır yada o mu bana güvenmiyor hayır ama işte her insan farklı açıdan kıskanabiliyor...Erkek olup da kıskanç olmayan yoktur canım ya o yüzden bu konuyu çok kafana takma derim ben.sen eşine kıskanılmak istediğini belirttikçe o kıskandığını belli etmemeye çalışır

merhaba güzelim neden bu kadar takıyorsunki seni kıskanmamasını inan bana böyle birşey anlamı tabiki bu benim düşüncen artık sana güveni gelmiştir .
bence sen bunları kafayı takma evliliyin tadını çıkar

canım bu konuda şanslısın dekolte diyorsun bende bazen giyinmek isterim ama eşim hemen biter tepemde
gerçi öyle ahım şahım kıskançlığı yoktur eşimin,çok anlayışlı davranır bana dekolte harici,sanırsam senin eşinde öyle
hiç sıkma bence bu konuda..iyice ters tepmesin sonra...

merhaba, bence de çok kafaya takma. benim eşimde zaman zaman çok kıskanır bazen de hiç kıskanmaz. yolda yürürken baktıklarında off deyip bi surat asar sana bakıp duruyorlar der :64: bazen de bak kendine yapmadığımzaman makyaj yap falan der. gider bana makyaj malzemesi alır mesela :66: yani demek istediğim dönem dönem değişebilir belki senin de eşin.

6 aylık hamileyim...haliyle çekici hiçbiryerim kalmadı :)))

sabah işe gelirken kendimi biraz iyi hissedeyim diye hafif bir ruj sürdüm....yalnız dikkatinizi çekerim..hafif....

Eşim okadar bozulduki..eliyle rujumu sildi....:52:

Heralde böyle bir eşin olsun istemezdin....herşey kararında güzel.

ya sana inannamıyorum şekerim.haline şükret benceee:)) benim sevgilim acayip kıskanç kıyafet konusunda. kıskançlık yapma derim akbul de etmez ben kıskanç değilim der. ailesi, geleneklerine uygun giyinmem lazımmış, halbuki ben diz hizasında ya da bilemedin biraz üstünd eetek giyerdim normalde de çok kısa giymezdim. mesela ince askılı falan giymem zaten ama kolsuz bluz giyerim ama her giyişimde kavga çıkıyo.kavga çıkaramayacağı bi mekandaysaka arkadaşlarlaysak mesela, öyle bi surat yapıyo öyle tersliyo ki allah kahretsin keşke giymeseydim diyorum. ya ben şimdi ne yapayım? bence seninkine şükret.eminim kıskanıyodur, ama her erkek aynı şekilde belli etmez.. kaldı ki ben de sini oluyorum bu tavırlarına ve hep kavga edioruz ne zaman azıcık farklı bişey giysem.offff.... napcam ben bunla yaa??

hadi sen de bana bi akıl ver:)

biz kadınlar hiçbişeyden mlar beni memnun olmuyoruz kıskanırlar ayyy beni ne çok kıskanıyor kıskanmazlar beni ne kadar çok kıskanıyor istediğimi giyemiyorum falan bence aklı başında saygılı bir insan eşinin ne giydiklerine karışmayan erkektir...

Hem karakterinden gelen bir rahatlik olabilir
hemde kendisine ve sana güveniyordur.. Sorunun cevabi bunlar..
Herseyi didikleyip huzur vermeyen, nere gittin naptin, ne giydin
diye sorular sorarak bunaltan kendine güvensiz erkekler cok mu iyi sence?
Bu durumda anormallik göremedim ben...

merhaba kızlar,cevaplarınız için teşekkürler hepinize ayrı ayrı:) iştene biliyim insan biraz hisstemek istiyor sanırım dozunda..sorun yok yani:) bu arada v yakayı işe giderken giymiştim,ama iş yerinde o kıtaftle durmuyorum başka iş kıyafeti giyiyoruz.sanırım evet biz kadınlara yaranılmıyor,kimisi kıskançlıktan bıkmış durumda kimisi beni,m gibi dile getirilmeyen kıskançlıklarda problem arıoyor.hayat işte akıp gidiyor. arkadaşlardan birisi çok güzel yazmış,kendine ve sana güveniyordur diye,çok hoşuma gitti ona ayrıca teşekkürler...öpüyorum hepinizi...:33:

Back
X