Bende mi sorun anlamıyorum.

Bende onu diyorum konuşma, destek olma. Hatta mümkünse bi tekme de sen vur, SENDEN İYİSİ OLMAZ. Bak bu dediğimi yabana atma. :süslü:
Bir dahakine öyle yaparım zaten o arkadaşta bir tekmede biz vuralım diyenlerle görüşüyor . :KK53:İlk zamanlar zoruma gidiyordu ancak bir değerleri kalmadı . :KK66:

Bende karışmam aslında ama sürekli arayıp saatlerce derdini anlatana da kayıtsız kalamıyor insan . :halay: Artık hayatımda yerlerinin olmadığı kesinleşti bir kaçıyla ilgili içimde olan son umut kırıntısı bile kalmadı yani .o_O

En sinir olduğum şey de o zaten.Hem hiç bir çözümle,fikrinizle ilgilenmezler,bu anlamda hayatlarına güya müdahale ettirmezler ama dert anlatmaktan,kafa şişirmekten de geri kalmazlar.Bazı insanlar karşılarındakini sadece çöp kovası gibi kullanmak istiyor...

En sinir olduğum şey de o zaten.Hem hiç bir çözümle,fikrinizle ilgilenmezler,bu anlamda hayatlarına güya müdahale ettirmezler ama dert anlatmaktan,kafa şişirmekten de geri kalmazlar.Bazı insanlar karşılarındakini sadece çöp kovası gibi kullanmak istiyor...
Aynen öyle onlar için harcadığım zamana yazık gerçekten nasıl insanlarmış. Fazla yüz göz olmaya değmiyor kimseyle. Birbirleri hakkında bile iyi şeyler düşünmeyen arkadaş grubuyla işim olmaz zaten . Demekki hep beni yanlış anlamış sonunda çekemiyor diye düşünüp bi tarafı kalkmış .

Çünkü bu hayatta iyi niyetli insanların karşılaştığı bir durum bu. Kötü olursanız peşinizde dolanırlar. :KK76:
Aman gölge etmesinler de ,birbirleriyle ilgili sözlerini hep başkalarından duyuyorum beynim yandı nasıl arkadaşlarmış. Resmen ufak tefek cinayetler dizisinin gerçek hayat versiyonu :deli:

Back
X