Bence annenizin destek alma zamani gelmiş, yazik boyle yaparak hem kendini hemde sizi yıpratıyor, hic bir anne bu sekilde evladina davranmak istemez kadincagiz geçmiste neler yasadi cocukluk donemi nasildi bilmiyorum ama belli yaşa gelimce bu sorunlar gun yuzune cikabiliyoEvettt yine annem , evleneli 1 seneyi geçti halen aynı sorunlar.. çalışan bir insanım , annem istiyor ki sabah akşam yanına gideyim. her gün arıyorum hafta içi iş çıkışı bile olsa gitmeye çalışıyorum. bazen hafta içi gidemediğim de oluyor hafta sonu gidiyorum. benimde evimde işlerim oluyor gittiğimde sabahtan akşama kadar oturamıyorum. çok sık gidince de eşimle ilgili laf sokuyor. eşimden yada ailesinden bahsedemiyorum bile. aşırı bir nefret var. nedensiz yere ,öyle elle tutulur bi şey yok
ona buna telefonda ağlıyor , yalnızım diye şikayet ediyor. kendimi hayırsız, duygusuz evlat gibi hissetmeye başladım..
bende böyle düşünüyorum, eşim de artık sıkıldı. sürekli aynı mevzular , gelmiyorsunuz oturmuyorsunuz ben yalnızım ölsem kimse görmeyecek. tek evlat değilim diğer abim sürekli gidiyor zaten. valla yıldımSizde bir anormallik yok, anneniz anormal. Uçmuş gitmişsiniz yuvadan, devamlı sizi yanında istemesi, kötü hissettirmesi, yuvanızı ve huzurunuzu da etkiler.
Anneniz artık yeni bir yuva kurduğunuzu, sizin de bir aileniz olduğunu kabullenmeli. Yarın bebeğiniz olacak o zaman ne olacak? Ondan da nefret eder o vakit, zira belki şimdiki kadar bile zamanınız olmayabilir anneniz için.
destek konusunu bende düşünüyorum ama asla kabul etmez üstüne bide laf yerim. beni "deli doktoruna" götürdü der. yine suçlu olurum.Bence annenizin destek alma zamani gelmiş, yazik boyle yaparak hem kendini hemde sizi yıpratıyor, hic bir anne bu sekilde evladina davranmak istemez kadincagiz geçmiste neler yasadi cocukluk donemi nasildi bilmiyorum ama belli yaşa gelimce bu sorunlar gun yuzune cikabiliyo
aynen öyle 1 sene öyle nelere üzülüyorsam annemle ilgili , halen aynı.. haklısınız psikoloğa gitmem en doğrusu olacakZaten evliliğe alışmak zor, hayat zor , yaşamak zor bir de böyle konuşan bir anne işe hayat misli misli zor.
Konularınız hep anneniz ona hep kendinizi kanıtlama , vicdan azabı duyuyorsunuz. Anneniz sizi çok manipüle etmiş. Bir psikologa gitmeyi düşünmez misiniz ? Biz ne desel boş kalacak. Annenizle sorunlarınız santim ilerlemiyor.
O sizi çok daha iyi yönlendirecektir.aynen öyle 1 sene öyle nelere üzülüyorsam annemle ilgili , halen aynı.. haklısınız psikoloğa gitmem en doğrusu olacak
O zaman allah yardimciniz olsun kardeşim, bir an evvel bi yolunu bulursunuz umarımdestek konusunu bende düşünüyorum ama asla kabul etmez üstüne bide laf yerim. beni "deli doktoruna" götürdü der. yine suçlu olurum.
Fazla muhabbet karin agritir.. su yasimda anldigim birsey varsa o da…kendi ailenle bile biraz mesafeli olman gerektigidir. Yeri geliyo insanin evladi annesi bile anlamiyor kimseyiEvettt yine annem , evleneli 1 seneyi geçti halen aynı sorunlar.. çalışan bir insanım , annem istiyor ki sabah akşam yanına gideyim. her gün arıyorum hafta içi iş çıkışı bile olsa gitmeye çalışıyorum. bazen hafta içi gidemediğim de oluyor hafta sonu gidiyorum. benimde evimde işlerim oluyor gittiğimde sabahtan akşama kadar oturamıyorum. çok sık gidince de eşimle ilgili laf sokuyor. eşimden yada ailesinden bahsedemiyorum bile. aşırı bir nefret var. nedensiz yere ,öyle elle tutulur bi şey yok
ona buna telefonda ağlıyor , yalnızım diye şikayet ediyor. kendimi hayırsız, duygusuz evlat gibi hissetmeye başladım..
en azından bi tek benim başımda değil derimGel sarılalım annelerimiz ne kadar benzer.
Ben çareyi mesafe koymakla buldum.
Zor durum ama mesafe koymayınca anneler pek anlamıyor.
Fazla muhabbet karin agritir.. su yasimda anldigim birsey varsa o da…kendi ailenle bile biraz mesafeli olman gerektigidir. Yeri geliyo insanin evladi annesi bile anlamiyor kimseyi
en azından bi tek benim başımda değil derim
ben biraz daha "hayırsız evlat " olucam desenize..
herkesin derdi çeşit çeşit desenizeSenin ki sadece gelmene gitmene laf ediyormuş.
Benim konularımı bir okusan beterin beteri varmış dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?