- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
- 448
Eşimin ailesini ilk zamanlar çok seviyordum ama artık öyle bi sinirlerimi bozmaya başladılarki görmek dahi istemiyorum yaaa düğün borcunu mobilyanın borcunu hatta gelinliğimin bile parasını ben ödedim halada bi çok borç ödüyorum ve düğünde takılan altınların yüzünü bile görmedim hepsini kaynanam aldı gene ses etmedim neden çünkü sürekli paramız yok diyolar ama bi bakıyorum kendi evlerine yeni eşyalar almışlar son çıkan plazma televizyondan almışlar. 3 sene nişanlı kaldım 1 sendirde evliyim daha 1 çöpü bana alıp hediye ettiklerini bile görmedim. Ama benden herşeyi bekliyolar sürekli aricam sürekli oraya gitcem anneler gününde babalar gününde doüum gününde hediye alcam yoksa yüzüme bile bakmıyolar ama artık zoruma gidiyor bişeyler almadan bişeyler vermek vee bugün kayınpedir doğum günü eşim gene pastasını alcak 2 tane hediye alcak babalar günü ve doğum günü için bende dayanamadım ve eşimle kavga ettim bu yüzden sizce ne yapmalıyım bugün gitmelimiyim genemi sessiz kalmalıyım
borclarını kendın ödemen dogal artk herkes öle yapıor..ama altınlarını fln alıp,,kendilerine gelince plazma vs almaları hiç hoş deil.insan kendini enayi yerine konulmus hisseder..ben saygısızlık et vs demiorum asla ama sana ne kdr gelinirse sende o kdr gidersin..bencede alma hediye fln kendini biraz geri çek..onlar ewt anne baba ama sende sonucta ogullarının karısısın..