- 8 Ocak 2012
- 299
- 36
- 118
Merhaba kızlar konuya direk gireyim çok sinirliyim çünkü. Nişanlimla tartiştık az ônce. Kendisi şu an kırsalda ögretmenlik yapıyor. Bu durumdan çok memnun olmadığı icin meslegiyle ilgili bir sınava daha girecek. Nese diyorum üstüne çok gitmeyeyim telle çok aramayayım ki derslerine adapte olsun kafası meşgul olmasın.ama bakıyorum adama her akşam birinde. Köy halkı her aksam yemeğe cagırıyor saolsunlar biz rahatsız etmeyelim diye aramıyoruz ne zaman arasam hep bi yerde. Sıra bana gelince vakit yok ders çalışıyoruz moduna giriyor. Bu da benim canımı sıkıyor haliyle. Beyfendi sınava çalişıyor diye hep bi sinirlilik hali telefonda bağırmalar güzel bi konusma gecmîyor aramızda. Bende sınavına veriyorum diyorum anlayışla karşılıyorum yok yine hep yıkıcı oluyor. arıyorum tel meşgul ablasıyla konusuyomuş saatlerce ben arayınca da hep bi teli kapatma isteği sen etrafına zaman ayırıyosun bana gelince yok diyorum tartistik. Teli kapadı suratıma bende sinirlendim soluğu burda aldım. Bilmiyorum baxen bende de mi hata var diyorum sana nazım geçiyor diyor devamlı ama bende insanım hal ve hareketlerine tahammül edemiyorum bazen. Alttan almaya calısıyorum hep sınavına veriyorum bu sinirli hallerini kızlar sizden yorum bekliyorum hatam varsa söyleyin belki bende de var sorun teli yüzüme kapadı simdi. Ararsa açimi yoksa beklesin mi bilmiyorum ben nerde hata yapıyorum. :-( :-( :-(