• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi sorun var

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Merhaba kızlar konuya direk gireyim çok sinirliyim çünkü. Nişanlimla tartiştık az ônce. Kendisi şu an kırsalda ögretmenlik yapıyor. Bu durumdan çok memnun olmadığı icin meslegiyle ilgili bir sınava daha girecek. Nese diyorum üstüne çok gitmeyeyim telle çok aramayayım ki derslerine adapte olsun kafası meşgul olmasın.ama bakıyorum adama her akşam birinde. Köy halkı her aksam yemeğe cagırıyor saolsunlar biz rahatsız etmeyelim diye aramıyoruz ne zaman arasam hep bi yerde. Sıra bana gelince vakit yok ders çalışıyoruz moduna giriyor. Bu da benim canımı sıkıyor haliyle. Beyfendi sınava çalişıyor diye hep bi sinirlilik hali telefonda bağırmalar güzel bi konusma gecmîyor aramızda. Bende sınavına veriyorum diyorum anlayışla karşılıyorum yok yine hep yıkıcı oluyor. arıyorum tel meşgul ablasıyla konusuyomuş saatlerce ben arayınca da hep bi teli kapatma isteği sen etrafına zaman ayırıyosun bana gelince yok diyorum tartistik. Teli kapadı suratıma bende sinirlendim soluğu burda aldım. Bilmiyorum baxen bende de mi hata var diyorum sana nazım geçiyor diyor devamlı ama bende insanım hal ve hareketlerine tahammül edemiyorum bazen. Alttan almaya calısıyorum hep sınavına veriyorum bu sinirli hallerini kızlar sizden yorum bekliyorum hatam varsa söyleyin belki bende de var sorun teli yüzüme kapadı simdi. Ararsa açimi yoksa beklesin mi bilmiyorum ben nerde hata yapıyorum. :-( :-( :-(

Sen bir sure arama belki o arar stres yapma birde ekliyim kirsallarda birine gider birine gitmezsen olmaz canim davete icabet sarttir.

Suratına kapatmış bir de aradığında açıcak mısın yani?
Bu saygısızlığa göz yumarsan ilerde daha da saygısızlaşır bence tavrını koymalısın.

Sen bir sure arama belki o arar stres yapma birde ekliyim kirsallarda birine gider birine gitmezsen olmaz canim davete icabet sarttir.
Aynı insanin evine 3 gün niye üst üste gidilir ki ben onu anlamıyorum. Banagelince sinirli stresli baskalarıyla okey oynar sohbet muhabbet ben bunu anlamıyorum. Bana daaynı ilgi ve alakayı gösterîrse bu yaptıklarına hiçbişey demem

Kendi soylemis ya iste "nazim sana geciyor" diye aman adamim kizmasin aman bozulmasin aman uzaklasmasin diyye diyye tepeye cikarip sonra bende mi sorun var :D ee herhaldee

İkimizde uzakta oldugumuz icin suan ki haberlesme aracimiz telefon. Beyfendi telefonda konusmasini da sevmiyor konysmasini da hal bole olunca benim arayip sormamam isine gelir

İkimizde uzakta oldugumuz icin suan ki haberlesme aracimiz telefon. Beyfendi telefonda konusmasini da sevmiyor mesajlasmasini da hal bole olunca benim arayip sormamam isine gelir

Ben olsam aradığında açıp bir süre ara verelim, bende bunaldım artık derdim, sonrasını o düşünsün. Arkadaşın dediği gibi dönerse senindir :)

Bu sınav stresi değil bence. Sınav Stresi sevgiliye bu şekilde davranıp ablası ile saatlerce konuşmasına müsade etmez. Sıralamayi karıştırmis, normalde stres yapacak sonra stresi seninle atacak. Sesini duyunca rahatlatacak, bağırıp çağırmak yerine nazlanacak..

İkimizde uzakta oldugumuz icin suan ki haberlesme aracimiz telefon. Beyfendi telefonda konusmasini da sevmiyor konysmasini da hal bole olunca benim arayip sormamam isine gelir
Telde konuşmayı sevmeyen niye saatlerce meşgul oluyor o zaman, sen biraz dikkatli ol aramazsa bir sorun olduğunu düşünenlerdenim..

Back
X